gustavbu Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna (upraveno) moje prve vintage Seiko. Mimochodom, nema niekto vonkajsi bezel a origo remienok na 6139-6002? Upraveno 24. ledna uživatelem gustavbu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna po navratu z Onyxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno středa v 11:47 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:47 V 25. 1. 2025 v 11:29, radek123 napsal: po navratu z Onyxu Moc hezký. Už jsem na ně koukal ve vlákně, co máte na ruce. Co je v nich za strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno středa v 11:49 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:49 V 24. 1. 2025 v 20:14, gustavbu napsal: moje prve vintage Seiko. Mimochodom, nema niekto vonkajsi bezel a origo remienok na 6139-6002? hezký. Chápu, že chceš origo tah, ale i tenhle řemen jim pěkné sedne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno středa v 13:31 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:31 před 1 hodinou, tommasini napsal: Moc hezký. Už jsem na ně koukal ve vlákně, co máte na ruce. Co je v nich za strojek? S poměrně velkou pravděpodobností hraničící s jistotou v nich je Buren cal. 15 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno středa v 15:26 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:26 před 1 hodinou, financ napsal: S poměrně velkou pravděpodobností hraničící s jistotou v nich je Buren cal. 15 díky. Něco si o tom najdu. Já jsem s korunkou nalevo viděl vždy jen Heuer cal 11-12 a tady mě zaujalo to postavení subcifru vlevo. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno středa v 15:53 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:53 @tommasini koukni na Heuer 1553 https://www.watchpool24.com/en/30734919/heuer-carrera-1553-n 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno středa v 19:49 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:49 před 3 hodinami, špelda66 napsal: @tommasini koukni na Heuer 1553 https://www.watchpool24.com/en/30734919/heuer-carrera-1553-n Aha. Dobrý . Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno středa v 19:57 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:57 před 8 hodinami, tommasini napsal: Moc hezký. Už jsem na ně koukal ve vlákně, co máte na ruce. Co je v nich za strojek? ano je tam Buren/Heuer cal.15 coz je takova trochu "vybrakovana" verze cal. 11/12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno čtvrtek v 04:38 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 04:38 před 12 hodinami, špelda66 napsal: @tommasini koukni na Heuer 1553 https://www.watchpool24.com/en/30734919/heuer-carrera-1553-n https://thewatchspotblog.com/heuer-autavia-cal-15/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno čtvrtek v 13:02 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:02 Super odkazy. Já už jsem včera koukal na to chrono 24 a tam mě to už tahalo za oči: říkám si, že nevědět o co jde (jako já včera :-)) a někdo mi tohle nabízet, tak bych asi důvěru moc neměl Tak jsem rád, že jste mi pomohli rozšířit obzory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno čtvrtek v 13:07 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:07 já mám právě 1553N a máš pravdu, že pro neznalé stroj vypadá nedůvěryhodně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno čtvrtek v 14:04 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 14:04 Včera jsem nasadil bulíky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno čtvrtek v 15:04 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:04 před 1 hodinou, tommasini napsal: Super odkazy. Já už jsem včera koukal na to chrono 24 a tam mě to už tahalo za oči: říkám si, že nevědět o co jde (jako já včera :-)) a někdo mi tohle nabízet, tak bych asi důvěru moc neměl Tak jsem rád, že jste mi pomohli rozšířit obzory. s tou duverou bys udelal dobre ... na tomhle konkretnim obrazku toho chybi moc i na cal.15 zrovna ta paka chronografu co rada praska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno čtvrtek v 15:32 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:32 (upraveno) tady by měl být komplet Upraveno čtvrtek v 15:34 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno pátek v 10:12 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 10:12 No o moc lepší na pohled to neni. Na ruce mám to samý co včera 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno pátek v 17:12 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:12 Včera zvonil pošťák, po 4 letech letech téměř denního sledování kdejakého portálu se mi podařilo ulovit další kousek do sbírky. Věděl jsem, že se ještě někde objeví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno pátek v 17:13 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:13 A tady komplet čtyřka: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno pátek v 19:11 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 19:11 Gratuluju k rozšíření sbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno pátek v 19:20 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 19:20 Gratulace Petre To si zaslouzi serii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se