Přejít na obsah

Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce?

VintageLover

Doporučené příspěvky

pěknej NOS - škoda, že ty strojky stojí za bačkoru. :(

Měl jsem podobné a přesnost teda žádná sláva... 

Jak jsou na tom ty Tvé? :)

Edit: Pokud to ale není ten 7 kamenový strojek, tak by to mělo být OK. :)

No je tam ten obyč strojek, takže je to celkem sranda vidět fungovat, kor když jsem zvyklý na El Primero. Vtipné je, že se chrono spouští tím spodním tlačítkem a nuluje vrchním. 

PS: máš dobrý vkus na krabičku, doplnil jsem tu svou tím, co bylo zrovna po ruce. :) Ty Tvé nové Hujery jsou parádní!!! 

post-11236-0-22047300-1389975939_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je tam ten obyč strojek, takže je to celkem sranda vidět fungovat, kor když jsem zvyklý na El Primero. Vtipné je, že se chrono spouští tím spodním tlačítkem a nuluje vrchním. 

PS: máš dobrý vkus na krabičku, doplnil jsem tu svou tím, co bylo zrovna po ruce. :) Ty Tvé nové Hujery jsou parádní!!! 

attachicon.gifSni?mek obrazovky 2014-01-17 v 17.25.18.png

Pěkná krabička. :D

Díky Ti za Hujery. :) BTW - ty Yemy, chceme více fotek. :)

Odkaz ke komentáři

Kristiane,ty me trapis :-)))),ale pracuju na pomste :-)))).asi se brzo vypravim smer plzen,chtel bych to videt vse nazivo.

Vintagelover:clovece,cemu se divis?:-))))). V pondeli snad skonci konecne u me,opravdu,ale ze to dalo praci :-)))).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

asi se brzo vypravim smer plzen

po jižní spojce v pravém pruhu :-) a vem to rovnou ulicí U seřadiště .... mám pocit, že to tam nikomu nepatří ..... už asi 30let  .....

Odkaz ke komentáři

po jižní spojce v pravém pruhu :-) a vem to rovnou ulicí U seřadiště .... mám pocit, že to tam nikomu nepatří ..... už asi 30let  .....

Pravdu dis,vic ti k teto nocni mure poslu do sz,at se tu zase nevyrajcuju :-)))

Odkaz ke komentáři

Kristiane,ty me trapis :-)))),ale pracuju na pomste :-)))).asi se brzo vypravim smer plzen,chtel bych to videt vse nazivo.

Vintagelover:clovece,cemu se divis?:-))))). V pondeli snad skonci konecne u me,opravdu,ale ze to dalo praci :-)))).

Jasně, dej vědět a sejdeme se...

Mě tak napadá... By nebylo vodvěci udělat malej zraz chrona 60-80 léta:-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...