VintageLover Odesláno 16. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Proto bylo tohle vlákno taky zakládáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Karle,vlevo vedle moonu,to je co? Na telefonu skoro nic nevidim,jen,ze je to chrono-fortis?taky paradni kousky.Autavie ze srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Autavie ze srazu. Aha,tak to je na vymenu telefonu. Vidim smouhu. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Aha,tak to je na vymenu telefonu. Vidim smouhu. Dik.Ta fotka není zrovna z těch lepších, takže myslím, že si telefon můžeš ještě nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 NOS prirustek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) pěknej NOS - škoda, že ty strojky stojí za bačkoru. Měl jsem podobné a přesnost teda žádná sláva... Jak jsou na tom ty Tvé? Edit: Pokud to ale není ten 7 kamenový strojek, tak by to mělo být OK. Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 pěknej NOS - škoda, že ty strojky stojí za bačkoru. Měl jsem podobné a přesnost teda žádná sláva... Jak jsou na tom ty Tvé? Edit: Pokud to ale není ten 7 kamenový strojek, tak by to mělo být OK. No je tam ten obyč strojek, takže je to celkem sranda vidět fungovat, kor když jsem zvyklý na El Primero. Vtipné je, že se chrono spouští tím spodním tlačítkem a nuluje vrchním. PS: máš dobrý vkus na krabičku, doplnil jsem tu svou tím, co bylo zrovna po ruce. Ty Tvé nové Hujery jsou parádní!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 No je tam ten obyč strojek, takže je to celkem sranda vidět fungovat, kor když jsem zvyklý na El Primero. Vtipné je, že se chrono spouští tím spodním tlačítkem a nuluje vrchním. PS: máš dobrý vkus na krabičku, doplnil jsem tu svou tím, co bylo zrovna po ruce. Ty Tvé nové Hujery jsou parádní!!! Sni?mek obrazovky 2014-01-17 v 17.25.18.pngPěkná krabička. Díky Ti za Hujery. BTW - ty Yemy, chceme více fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 A co to je za krabičku? Je fakt dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 (upraveno) Já dneska asi naposledy vytáhl chrona od VintageLovera, jsou krásný, bude se mi po nich stýskat! Upraveno 18. ledna 2014 uživatelem RobertPlant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Já dneska asi naposledy vytáhl chrona od VintageLovera, jsou krásný, bude se mi po nich stýskat!Radši nic, asi to do pondělí nevydržím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Výměna klucí? :-) Tak hlavně, že jdou z jednich dobrých rukou, do druhých... Sou parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Radši nic, asi to do pondělí nevydržím .To jako vážně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 (upraveno) Já dneska asi naposledy vytáhl chrona od VintageLovera, jsou krásný, bude se mi po nich stýskat!Jsou krásný a jestli jdou k Martinovi, tak takové dlouho zůstanou. Stačilo mi vidět jak pěkně se stará od SoccerTime. Upraveno 18. ledna 2014 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 A co to je za krabičku? Je fakt dobrá. Já vlastně ani nevím, byl to dárek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Trocha Východu...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Kristiane,ty me trapis :-)))),ale pracuju na pomste :-)))).asi se brzo vypravim smer plzen,chtel bych to videt vse nazivo.Vintagelover:clovece,cemu se divis?:-))))). V pondeli snad skonci konecne u me,opravdu,ale ze to dalo praci :-)))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 asi se brzo vypravim smer plzen po jižní spojce v pravém pruhu :-) a vem to rovnou ulicí U seřadiště .... mám pocit, že to tam nikomu nepatří ..... už asi 30let ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 po jižní spojce v pravém pruhu :-) a vem to rovnou ulicí U seřadiště .... mám pocit, že to tam nikomu nepatří ..... už asi 30let .....Pravdu dis,vic ti k teto nocni mure poslu do sz,at se tu zase nevyrajcuju :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Kristiane,ty me trapis :-)))),ale pracuju na pomste :-)))).asi se brzo vypravim smer plzen,chtel bych to videt vse nazivo.Vintagelover:clovece,cemu se divis?:-))))). V pondeli snad skonci konecne u me,opravdu,ale ze to dalo praci :-)))). Jasně, dej vědět a sejdeme se... Mě tak napadá... By nebylo vodvěci udělat malej zraz chrona 60-80 léta:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se