Dzos Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Na tyhle poljoty si brousím peněženku... Podle mě nejkrásnější hodinky z bývalého východního bloku. Má někdo tip, kde koupit slušně NOS díly - pouzdro, číselník, ručky atd? Nedávno bylo NOS pouzder plné aukro, ale už jsem je tam dlouho neviděl... Klidně SZ..A odkud myslíš, že se na aukru ty pouzdra vzaly? Já bych tipl že z ebaye z Itálie. Ti taloši je nabízejí hodně dlouho, já sám jsem si také od nich pořídil asi před rokem. Z ebay za 15 éček, tady na aukru za ně chtěli 2 litry . Lybian Air Force limited editionDavide, ty nás čím dál víc napínáš, představivost je sice fajn, ale fotky jsou fotky :)Myslím, že jsi získal něco, co v česku nikdo další nemá. A kdoví jestli i v blízkém okolí. Gratulace !!!
Tikal Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Lybian Air Force limited edition Pasadeny ?
financ Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 A odkud myslíš, že se na aukru ty pouzdra vzaly? Já bych tipl že z ebaye z Itálie. Ti taloši je nabízejí hodně dlouho, já sám jsem si také od nich pořídil asi před rokem. Z ebay za 15 éček, tady na aukru za ně chtěli 2 litry . Davide, ty nás čím dál víc napínáš, představivost je sice fajn, ale fotky jsou fotky :)Myslím, že jsi získal něco, co v česku nikdo další nemá. A kdoví jestli i v blízkém okolí. Gratulace !!!Tys je viděl, tak nemůžeš být napnutý :-) Pasadeny ? Skoro :-)Due to the high demand for Heuer chronographs during the 60?s and 70?s, they also produced similar models to their own for other brands like Abercrombie and Fitch, Lejour, Zodiac and Clebar. These pieces were manufactured by Heuer and rebranded often utilizing the same movements and sharing components such as cases, crowns, hands, dial bases. In some instances, these components where ?on brand? signed Heuer parts or had the same reference numbers as the Heuer equivalent models. Dýnko Heuer Pasadena a moje
Tikal Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 (upraveno) Já vím Zodiac 280GX takže vlastně Pasadeny Upraveno 21. ledna 2015 uživatelem Tikal
Tikal Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 (upraveno) KU.VA ty sou šikula je nedávno zahlédl na e-bay, ale v tristním stavu, alespoň podle fotek...Hele a stroj je Heuer, nebo rebrand ? Upraveno 21. ledna 2015 uživatelem Tikal
financ Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 KU.VA ty sou šikula je nedávno zahlédl na e-bay, ale v tristním stavu, alespoň podle fotek...Jsou :-)aukce na ebay je divná, vypadá jako předčasně zrušená, smazaný obrázky a podle náhledu stav nic moc. Tyhle jsou v perfektním stavu, PVD je jak nový. Stroj je Valžuk 7750, ještě jsem je neotvíral. Den v týdnu jen v arabštině.Mám i přeložený nápis v kruhu, 1977 Lybian Air Force, naštěstí žádný "motivační" hesla Kaddáfí udělal docela pěknou limitku
Dzos Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Jasně, že jsem je viděl, chtěl jsem to trochu popostrčit i pro ty ostatní. Ale nic jsem neprozradil :)Tys je viděl, tak nemůžeš být napnutý :-)
malda Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Nic proti Davide, ale máš na těch hodinkách včerejší datum a dnešní den v týdnu (středa), takže něco je špatně Ty jo, jinak ty hodinky jsou jak nové. Zajímavý kousek!
financ Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 (upraveno) Nic proti Davide, ale máš na těch hodinkách včerejší datum a dnešní den v týdnu (středa), takže něco je špatně :)Ty jo, jinak ty hodinky jsou jak nové. Zajímavý kousek!Fotka je vcerejsi a den neresim. Bez tabulky bys to taky nedal :-) Upraveno 21. ledna 2015 uživatelem financ
malda Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Nepodceňuj mě Ne, vážně, dlouho jsem na tu tabulku hleděl a přemýšlel, jestli je v silách normálního člověka se tohle někdy naučit... Fakt zajímavé hodinky!
Hampejz Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Kua ty jsou..... Velke. Ale bombasticke! Gratulace
malda Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Jsme fakt blázni. Blbá papírová krabička, a kolik je schopná udělat radosti... Jinak o těchto Poljotech se mi v noci i zdálo a jdu do nich. Nenašla by se dobrá duše a nevyfotila mi je na jedné fotce k porovnání velikosti s něčím univerzálním? Nejlépe s PS I? Klidně SZ díky!
VintageLover Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Tvé přání je mým rozkazem. Na jak dlouho? Den, týden, měsíc, nebo rok? Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem VintageLover
Tikal Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 nafurt, koukal jsem na origo tah a za 500 dolarů mi ani nepřišel drahý
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se