malda Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Do háje, to je fakt smutné. V poslední době je tu víc ztrát, než nálezů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 neházel bych flintu do žita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Něco se děje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Dnes mi došel nový řemen od Anely, tak jsem ho prubnul. Musím Honzu pochválit, povedl se (alespoň já to tak vidím). Jenom jsem podcenil sílu svého zápěstí, tak ho zapnu jen tak tak. Ale odpoledne už to bylo dobrý, netlačí. Pozn. v reálu je prošití stejné barvy jako ručky, na fotce to díky světlu vypadá jinak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Chceme více fotek, ala... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 pojď mi hop Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Dnes jsem si přinesl domů nové krásky, které tu s námi budou bydlet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Pandy jak vyšité ! Ještě trochu polechtat sklíčko a budou ve 100% stavu. Gratulace . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Dík... kolega podobně postižený nemohl vidět jak se trápím... pravděpodobně mi zachránil život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) Jenže mi dal vybrat z více kousků, tak jsem tam tyhle nemohl nechat Sice jim chybějí nějaké končetiny, ale byla to láska na první pohled. Myslím, že bych potřeboval tip na nějakého dobrého doktora (samozřejmě pro hodinky). Já vim, ten tah je příšernej. Koupim jim nějakou pěknou kůžičku, až budou vyléčený.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 tak nevím, jestli ti mám gratulovat přijde mi, že tahle cesta vede do pekel trochu rychleji než česko-slovenská chronotechní silničkaspadnul jsi do toho pěkně a rovnou takovými kráskami... trocha léčby... no hlavně na ty fortisky jsem zvědavý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Jenže mi dal vybrat z více kousků, tak jsem tam tyhle nemohl nechat Sice jim chybějí nějaké končetiny, ale byla to láska na první pohled. Myslím, že bych potřeboval tip na nějakého dobrého doktora (samozřejmě pro hodinky). Já vim, ten tah je příšernej. Koupim jim nějakou pěknou kůžičku, až budou vyléčený..a seš v p... vítej v klubuZkus tondaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 To já taky. Trochu mi leželo v hlavě že potřebují oboje trochu poléčit... tak jsem si s nima přinesl domů jedny náááádherný, kterýma jsem si fakt splnil doslova dlouhý sen....takový moje krutopřísežný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Zkrátka ode dneška s námi doma bydlí ještě tyhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Miláššššškové pohromadě aneb tři grácie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Hattrick !!!Nebo že by bylo ještě něco v klobouku ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 straspol : , gratulace ke všem 3 kouskům . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) Hattrick !!!Nebo že by bylo ještě něco v klobouku ???Nenene, v klobouku už není fakt nic. A dlouho v něm taky nic moc nebude ale uznejte, že tohle se prostě nedalo vydržet. Dostal bych z tohohle vlákna vyrážku a žaludeční vředy. Dík za tip na Tondaka- ozvu se mu, bude na nich fůra práce... Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 tedy myslím, že titul pacient měsíce získal (nebo obhájil?) ----- straspol!!!opravdu nevím, jestli bych dokázal vybrat jedny ze tří, asi bych na tvém místě dopadnul stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Hezky Tome. Takže to tu teda na chvíli zamkneme nebo počkáme kdo s čím přijde příští týden? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se