straspol Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Hm...tak jsem doufal že se z toho vyspím a ráno na nich najdu něco nepřijatelnýho. Bohužel se mi všechny tyhle baterkáče co jste tady vyfotili líbí i dnes, dokonce se obávám, že o něco víc než včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Už jsem byl rozhodnutý, že po návratu z léčebny půjdou Speedsoniky do světa, ale začínám to revidovat. Ladičky mají něco do sebe a dost se na ne tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 (upraveno) Kde se bzučí, tam nesmím chybět: Upraveno 8. května 2015 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 U nás svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Spíš než tu sponu nám ukaž tu novou helmičku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 ta je právě stará :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 UFO ma stale bavia ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 UFO ma stale bavia ... Jaaaaj....zásah přímo do srdce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Má tu ještě někdo chrona s vodotryskem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Trošku jsem se zbláznil, ale nešlo to jinak... Na E-bay /Buenos Aires/ jsem objevil pouzdro s víkem,sklem a lunetou na cal.11 /a všechny příbuzné/ za pár šušní, tak jsem ho koupil a začal hledat z čeho to je a tvalo to dlouho, až mě Kamil trknul a připomněl mi značku Kelek a bingo. Pouzdro bylo identifikováno, tak jsem tak projížděl e-bay a v Německu jsem narazil na ciferník, takže už zbývá jen pár drobností korunka,tlačítko,ručky a strojek Myslím, že to bude nekonečný projekt, ale zábava musí být. A takhle by to mělo vypadat Byl v tom strojek Buren, pokud by někdo měl jakýkoli typ na strojek, je vítán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 No Radku, přeji úspěšné hledání. Ale jsem spíše skeptický.Já mám taky jedno náhradní pouzdro vč. ciferníku a skla na své Hermy a po strojku se koukám už nějaký ten měsíc. A prakticky nic. Problém je v tom, že strojky cal. 11 i 12 kelek (na můstku jsou označeny JRGK) jsou už snad ještě vzácnější než heuer nebo breitling. Myslím, že se používaly jako levný zdroj orgánů pro nefunkční heuery, takže dnes je jich fakt málo. A nebo stojí raketu. Proto je taky na ebay nezvykle hodně pouzder a ciferníků na hodinky s cal.11 a 12.Před pár dny šly na ebay dokonce autavie se strojkem kelek (konkrétně cal 15) a prodaly se za hodně moc. Tady se už prodejce ani neobtěžoval měnit můstek (asi ho neměl). A stejně je prodal. A teď trochu jinak, já dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Jo, ty jsem viděl, ale jsem životní optimista, jemom, aby se to štěstí zase unavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Tady jsou jedny Bulova se strojkem Buren 1281 12 http://www.ebay.com/itm/381246542224 Cena sice celkem raketa, ale pořád levněji, než jsem kdy viděl samotný strojek...No a pouzdro a cifr z Bulovy pak posunout dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 To možná ještě poleze, je to aukce.By stejně potom byla škoda se v nich pitvat. To bude chtít sehnat sólo strojek nebo nějaký vrak s funkčním strojkem.Běh sice na delší trať, ale není to neřešitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Tady jsou jedny Bulova se strojkem Buren 1281 12 A nebylo by lepší si ty Bulovy nechat a střelit ten Kekel....sry Kelek Fakt je, že by přišel o veškerý ty starosti a výdaje kolem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 A nebylo by lepší si ty Bulovy nechat a střelit ten Kekel....sry Kelek Můžu ti garantovat, že nebylo. Pokud chceš srovnat Kelek a Bulova, tak by to bylo stejný, jako srovnat Bulova a Heuer. Cenově i kvalitou je to někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 (upraveno) Můžu ti garantovat, že nebylo. Pokud chceš srovnat Kelek a Bulova, tak by to bylo stejný, jako srovnat Bulova a Heuer. Cenově i kvalitou je to někde jinde.Kelek delal,stejne jako milion jinejch vyrobcu,chrona s Valzukem,dokud si ho pod sebe nestahnul Breitling,takze beznych chronografu s manualnim Valzukem jsem od Keleka videl tri prdele,to zase takova vzacnost nejni. Tim jsem chtel rict,ze ne vse,na cem je napsano Kelek,je vrchol hodinariny a musi to stat ranec:-) Upraveno 11. května 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 No ty Bulova jsem měl v hledáčku, ale za tyhle peníze to nemá cenu,mám čas, nic mě nehoní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 S tím srovnáním kvality Bulova - Kelek obecně souhlasím, ale tady se to trochu stírá, protože strojek je na 99,9% identický (liší se snad jen nápisem na můstku).Cenově to samozřejmě jsou jiné levely. Ale jak píše Karel, je to aukce a dovolím si tvrdit, že konečná cena bude ještě o dost vyšší.Nějakou dobu byly na ebay Invicty !!! s cal. 12. A prodaly se za (skoro) snesitelnou částku. Dnes si rvu vlasy, že jsem je nevzal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se