straspol Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Dík mám radost, že jsem se rozhodl ten vrak zachránit. Stálo to za to...ale pánové, za o něco zánovnější vložku lunety bych se nezlobil, kdyby někomu z Vás doma překážela v šuplících... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Strašáku jsi srdcař /nemyslím kardiak/ ;-)A Maldo, ta kazeta je vražedná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Srdcař jsem už dlouho, po shlédnutí Maldovy krabičky jsem se stal i kardiakem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Maldo i ty straspole- mate to super. Z podobnych jako jste vy dva jsem srdcar i kardiak zaroven :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Dva v jednom :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 To:Vladař malá ukazuje vteřiny a ta silna je hodinový sčítač má to na subcifru obě stupnice, podle mého super systém s jedním sčítačem a dvěmi ukazateli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 tak tohle je parada!196x, 197x, 198x, 199x, 200x a 201x, aneb švýcarské hodinky s chronografem slavných značek jsou krásné bez ohledu na svůj věk:20160620_160752.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 No jo už vidim, v tom subcifru, úzká ukazuje sekundy a ta tlustší co? vteřiny chrona ukazuje velká centrální vteřinovka, na subcifru jsou minuty (delsí úzká ručka) a hodiny (malá tlustá ručka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Pebe díky, upsal jsem se místo vteřin samozřejmě minutový sčítač, už také blbnu - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Maldo máš to perfektní. Možná až trochu moc jednotvárně černé , naštěstí to teď ty Rainbow pěkné narušují. Tak šup šup nějaké info, jsme tady (snad) všichni napjatí jako struna od houslí :) ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Díky všem za reakce:) Já vím, že ta horní řada je moc fádní. Mohl jsem tam dát nějaké barevnější omegy. Ale spíš jsem si řekl, že se budu snažit do té chronologie protlačit co nejvíc značek, než barevnou řadu Omeg... Myslel jsem si, že po těch Zenithech budu mít chronoklid, ale je to ještě horší... Každopádně první dojmy super. Hodinky jsou sice celkem na dnešní poměry (a hlavně poměry Zenithu) malé (40mm), ale už to beru jako přednost. Přece jen se v tak malém a hlavně nízkém pouzdře 31 šutrový automat s frekvencí 5 Hz (mimochodem je to fakt hukot a vteřinovka jde skoro plynule) a s chronografem s "fly-back" funkcí hned tak nevidí. I manuální moony jsou vyšší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Mohl jsem tam dát nějaké barevnější omegy. Ale spíš jsem si řekl, že se budu snažit do té chronologie protlačit co nejvíc značek, než barevnou řadu Omeg...Ale ta myšlenka by neměla zapadnout, co takhle dát sem barevné omegy příští týden? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Jak chcete, já jsem Vás varoval:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Jak chcete, já jsem Vás varoval:)Počkej, počkej....potřebuju ještě trochu času na rekonvalescenci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Já dnes po dlouhé době tyto černé kočky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Maldo, můžeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Ale já toho moc barevného nemám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 To je luxusni trojka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Ty nám dáváš maldo, když mám kabelu dneska doma tak jsem udělal taky nějakej chrono cvak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Vicerojky s tachy vložkou lunety na racing řemenu,to bych si taky nechal líbit... Krásné to máš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se