malda Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 (upraveno) Po dvou letech něco nového, tak rychlý a nekvalitní wristshot: Upraveno 27. května 2019 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 1153N jaký mají serial 149XXX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 (upraveno) Musel bych sundat tah a ty koncovky drží, jak přibité... Každopádně tah má 2/70 a uvnitř je 11ctka. I na nožce je jen jeden zásek. Vypadají neleštěně a prakticky bez známek nošení.<br /><br /> Ještě jedna srovnávací. Myslel jsem si, že carrery budou o poznání menší, než autávky, ale o moc ne. Upraveno 27. května 2019 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 krásný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 PeknéGratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Díky pánové. Trochu ironií je, že jsem jejich nákup domlouval minulé pondělí navečer. A mojí drahé polovičce, která mě v nákupu podporovala (fakt nekecám, taky se jí líbily), jsem vysvětloval, že jsou to hodinky, co nosil také Niki Lauda. Druhý den ráno jsem na rádii zachytil zbytek nějaké reportáže o Laudovi. Tak jsem si říkal, jaká náhoda. Až pak jsem se dozvěděl, proč ta reportáž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 krasne hodinky a zajimavy pribeh k jejich porizeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Musel bych sundat tah a ty koncovky drží, jak přibité... Každopádně tah má 2/70 a uvnitř je 11ctka. I na nožce je jen jeden zásek. Vypadají neleštěně a prakticky bez známek nošení.<br /><br /> Ještě jedna srovnávací. Myslel jsem si, že carrery budou o poznání menší, než autávky, ale o moc ne. a+c.JPGSuper kombo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Ještě jednu a už přestanu opruzovat: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Naopak, chceme více fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Jdu do práce. Mám tam vintage kolegu, tak se jdu pochlubit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Po delsi dobe jsem pripraven na patecni naloz.... Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Krááááása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Dneska obzvláště povedené! Jedna fotečka mi připomněla dobu, kdy jsem vlastnil Ford Sierra 6V 2,8 4x4, to bylo panečku auto...jsem rád, že jsem to období přežil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Jo, tahle mě hrozně bere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Super, díky. Niektoré tie vystrčené rite stoja za zamyslenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Datum som bol lenivy nastavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Parádička ty doxiny v chronu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Maldo tak ty jsou !!! taky po nich pokukuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se