xjr1 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Retro Classic, je to trochu OT, ale byla to paráda... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Seamaster - gratulace , jaký v tom máš motor?Díky. Tohle neni moje, ale kolegy. Je to replika Mk1a 2600RS, okruhovy special. Motor je v tom ted 2.8 karb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 jo, 2,8 - to jsem tipoval.... to jede... dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Nějakej majitel z Brna má Ford Capri 2600 RS originálně zrenovovany po zavodnikovi Dietru Qesterovi z Rakouska. Nádherný zvuk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Retro Classic, je to trochu OT, ale byla to paráda...Parádní akce, GT40 jsem naživo viděl jen jednou. Nějakej majitel z Brna má Ford Capri 2600 RS originálně zrenovovany po zavodnikovi Dietru Qesterovi z Rakouska. Nádherný zvuk..Dieter jezdil hodně i s BMW, je to borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Fotka hodne stara, ale hodinky stále u mne :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Nějakej majitel z Brna má Ford Capri 2600 RS originálně zrenovovany po zavodnikovi Dietru Qesterovi z Rakouska. Nádherný zvuk..To je to auto na my fotce, jestlis myslel teda Dietra Glemsera . Je to replika, ne original auto. I do kopie Glemserova auta z r.1972 tomu hodne chybi, ale jede to pekne Vice o tomto pripadu zde:https://www.eurooldtimers.com/cze/historie-clanek/1176-ford-capri-rs-2600.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 No jó, je to už 50 let, kdo sí to má pamatovat. Spletl jsem si Qestra s Glemsrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Ten Quester mi taky vrtal hlavou, přece jen když ho člověk vidí nebo viděl v plné jízdě s BMW, tak to Capri mi nejde do hlavy.Tak mi to nedalo ? tak jsem hledal v knihách o Brně, Grand Prix Brno, vydáno 1978, autor Z.Čížek. Quester s Fordy nic. Trochu dnes již historických citací ze strany ze strany 162 zmíněné publikace. * ?Vítěz evropského poháru cestovních vozů v letech 1968 a 1969 Rakušan Dieter Quester, pravidelný a dlouholetý účastník Grand Prix Brno, patřil vždy k aspirantům na absolutní vítězství, vždy mezi nejrychlejší a pokaždé bylo jeho jméno spojeno s vozy mnichovské továrny BMW. Narodil se v roce 1939, začal na motocyklu v silničních závodech i na ploché dráze, dělal automobilového kaskadéra, dvakrát byl mistrem Evropy motorových člunů, umí létat a zkusil závodit i na bobech. S automobily začal jako mnoho jiných na Porsche, který měl od Jochena Rindta. Po několika dalších Porsche, Abarthech a Alfách zůstal věrný BMW. Jezdil závody do vrchu i závody Formule 2. V roce 1975 se soustředil na cestovní vozy, na Mistrovství Evropy a Mistrovství USA, kde úspěšně jezdil se Stuckem. O tehdy novém Brněnském okruhu prohlásil - Je naprosto bezpečný a jezdecky velmi zajímavý, myslím, že okruh dává možnost dosáhnout v průměru 200 km/h a že vyhovuje minimálně pro Formuli 2?. * Dvojnásobný vítěz Grand Prix Brno z let 1971 1972 a mistr Evropy cestovních vozů z roku 1971 Dieter Glemser začal jezdit na anglickém MG, poté Porsche, poté s Fordem. Největších úspěchů dosáhl s Fordem Capri v seriálu Mistrovství Evropy cestovních automobilů. Po nehodě v Macau, kdy jeho vůz dostal smyk a vjel do diváků, kde zabil jednoho chlapce, odešel definitivně ze závodní činnosti. Obrázky z knihy a můj lístek z 5/6 1977 z Brněndkého závodu, jen za 20 korun. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 kniha není ani na kvalitním papíře a foto jsou černobílé, tak ani mé záběry mobilem za moc nestojí, omluva, ale zase zážitek z tehdy zánovního okruhu byl vrchol. No a zase je tu místo pro hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Ta vstupenka je náhodou super, díky za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 20 atm, bakelit, sroubovaci korunka ( netusim, jestli puvodni) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 To: eloga: to jsme se na Okruhu museli vidět! Mám taky schovanou vstupenku na stejný závod, stála 30 Kč ( koupena na místě, ne v předprodeji). Ještě jsem dohledal originalni oficiální program Masarykova okruhu z 28.9. 1930. (za Kč 2) tenkrát jsem tam ještě ale nebyl. Z jedné strany je sešit programu český z druhé strany německý. Většina jezdců jela na Bugatti. Tak a teď už jenom o hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Hudson10O hodinkách toho dne - měl jsem Primky Elegant, 66.3 Plaqué, Sunburst, maturtiní dar od mámy. Takových podobných lístků mám ještě pár, tenhle speciálně je vojenská relikvie, proto byl v šuplíku v sešitě jízdních výkonů. No za 20, je to z dnešního pohledu naprosto zadara, ale pro silniční vojsko žádný problém. Z Jihlavy do Brna po tehdy ještě nedostavěné dálnici, s Tatrou 148. Kam se ztratila 3.rota?: Do Brna na auta. Byl to jiný svět. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Já jsem měl toho dne na ruce hodinky nové Ruhla se stopkami a měřil jsem prujezdne časy na jedno kolo. Koupil jsem je tenkrát v Zone (NDR) za 85 marek.Ohla se vterinovka velká ručička a hodinar potom naznal, že jsou neopravitelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 TAk jeste k tematu Velke ceny v Brne, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 (upraveno) Naposled k závodnímu okruhu. Byl jsem připraven v roce 77, měl jsem vstupenku za 30 Kčs a hodinky ''Autavie'', u nichž se po pár minutách práce porvaly ručičky. Vteřinová ručička se omotala kolem minutové. Jak asi skončil tenkrát v roce 1930 československý závodník s číslem 44 ? Jak dopadla Tatra? Kdo vyhrál závod, to už nezjistím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. března 2020 uživatelem Hudson10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Skvělé příspěvky, pánové. Sideral Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se