jonyyy Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 16 hodinami, špelda66 napsal: @financ tak to je výzva, držím palce. já bych potřeboval celý náramek ... Ten jsem ještě nikdy neviděl prodávat sólo. Taky by se mi hodil Co zkusit prodlužku? Chápu, že to nevypadá moc dobře, ale je to asi jediné řešení. Pár Seik jsem s podobnou koupil, asi se to dělá často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 (upraveno) mám prodlužku na náramku u kakume, tam to celkem jde, ale i tak celkem na pikaču na těch 8010 by to myslím vypadalo max na pikaču, ale vyzkoušet by určitě stálo za pokus prodlužky má i Marek Frýdl v e-shopu https://hodinar-frydl.sluzby.cz/prodlouzeni-naramku-zapinani-soucastky/ Upraveno 9. listopadu 2022 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 (upraveno) Upraveno 10. listopadu 2022 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 (upraveno) Jsem ty Montrealy pořád nějak přehlížel, ale na živo jsou to moc pěkný hodinky. Upraveno 11. listopadu 2022 uživatelem ponorka9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Gratuluji, ja pasu po první generaci s cal.12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 před 8 minutami, M3maniac napsal: Gratuluji, ja pasu po první generaci s cal.12 Díky. Jako vždy impulsivní nákup... Těch s cal. 12 je na netu poměrně hodně, ale většinou dost dodrbaný...Tak držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Díky, bude se snažit sehnat nedodrbané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 V 11. 11. 2022 v 13:40, ponorka9 napsal: Jsem ty Montrealy pořád nějak přehlížel, ale na živo jsou to moc pěkný hodinky. Jsou perfektní. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 před 1 hodinou, tommasini napsal: Jsou perfektní. Gratulace. Díky. Stav je NOS, tak teď trochu bojuju s četností nošení... Ale občas je na ruku dám, to zas jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Tak občas s citem ponosit je musíš. Úplně je uložit by byla škoda. Ale obavy chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Před hodinou, ponorka9 napsal: Díky. Stav je NOS, tak teď trochu bojuju s četností nošení... Ale občas je na ruku dám, to zas jo Nejsou Petře náhodou z eBaye? Jestli jsou z Itálie, tak jsem si na ne taky prihodil. Ale pak jsem si říkal, ze Itálie je loterie, tak jsem to pak vzdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 CH24 z Německa, s krabkou a jakým si ne úplně důvěryhodným dokladem o prodeji....stav opravdu 99,5% a po servisu strojku, dělají cca - 2sec/den. Nikdy jsem ne neměl v ruce, tak mě překvapila určitá podobnost pouzdra se Seamaster Mark II. Itálie je loterie a velký adrelin, v týhle cenovce se mi do nákupu z těchto končin taky nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Krása nesmirna. Tyhle stavy, to je radost pohledet. Tyhle jsem myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 V 15. 11. 2022 v 8:16, ponorka9 napsal: CH24 z Německa, s krabkou a jakým si ne úplně důvěryhodným dokladem o prodeji....stav opravdu 99,5% a po servisu strojku, dělají cca - 2sec/den. Nikdy jsem ne neměl v ruce, tak mě překvapila určitá podobnost pouzdra se Seamaster Mark II. Itálie je loterie a velký adrelin, v týhle cenovce se mi do nákupu z těchto končin taky nechce Viděl jsem je, byly tam chvilkugratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Já se dnes rozhodoval jestli železo nebo léder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 (upraveno) Upraveno 16. listopadu 2022 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 před 3 hodinami, M3maniac napsal: Viděl jsem je, byly tam chvilkugratulace Díky, byl jsem rychlej, ale stejně to málem nevyšlo...naštěstí první zájemce vycouval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se