M3maniac Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Právě teď, Rodkopf napsal: tak musi to byt trosku náročné, ne? Tak šup foto celku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Když to fotíš ve tmě o půl desáte na hajzlu tak to bude vždy náročné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 V posteli nebudu kvuli Vam vylezat z tepla . Gesendet von meinem M2010J19SY mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Pěkné, gratulace ikdyž modré jsou modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Právě teď, M3maniac napsal: Pěkné, gratulace ikdyž modré jsou modré jj ty tvoje jsou jiná liga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 A co se na nákupu nepovedlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 před 56 minutami, M3maniac napsal: A co se na nákupu nepovedlo? cekal jsem trosku lepší stav, bude na nich dost prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Tak za 1800 nemůžeš čekat voňavky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 @VintageLover Zeny krasne, ale ta 8cka ma nieco do seba. Pocas tyzdna som zavital na Vancouver Island, Victoria BC a takto tam pekne jedna vytrcala z davu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Já dneska s novým objevem. Zpátky s Autávkami, tentokrát “cínovky”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Osmička předběhla dobu o dvě generace nejmíň. Neskutečně krásné auto. Neskutečné auto na to že bylo vyvinuto v 80 letech. Tady máme 2x rok 1985 Heuer s Lemánii a Sharp magič . Pěkný víkend všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Ty hodinky potřebují denní světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Před hodinou, Piplík napsal: Já dneska s novým objevem. Zpátky s Autávkami, tentokrát “cínovky”. Gratulace k novém přírustku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 před 13 hodinami, Rodkopf napsal: V posteli nebudu kvuli Vam vylezat z tepla . Gesendet von meinem M2010J19SY mit Tapatalk Nákup vintážek na dálku, to je vždycky adrenalin Hlavně při rozbalování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 před 43 minutami, M3maniac napsal: Ty hodinky potřebují denní světlo. Pěkný! Tak přihodím taky jedny s Lemanií, i když trochu jinou....Pěkný vintážní chronovíkend všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Najdi Jacksona, Shelbyho a Elvise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 před 16 minutami, VintageLover napsal: Najdi Jacksona, Shelbyho a Elvise. Jackson nadhazuje buly, Elvis projíždí Messershmit a Shelby se opírá o Maserati? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Shelby sedí ve Ferrari. Tohle asi nebude on, ale nevím. Dal jsem si do vyhledávače Carroll Shelby a Maserati 250F a nenašlo mi to tuhle fotku. Google Lens taky mlčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 před 13 minutami, VintageLover napsal: Shelby sedí ve Ferrari. Tohle asi nebude on, ale nevím. Dal jsem si do vyhledávače Carroll Shelby a Maserati 250F a nenašlo mi to tuhle fotku. Google Lens taky mlčí... Shelby si sedl do Ferrari!!!!! Nevěřím. To jsem vyloučil hned při prvním pohledu. A pak už mi tam zbyl jen ten "dědek" u Maserati (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se