M3maniac Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Díky, no už se jich moc nevidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Yachtimery Hujerů pohromadě (-: ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 300Hz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Moc pěkná hujerovic rodinka i omegy. Já Lemánii, jsou neskutečně přesné i po těch 40 letech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Sice to nevypadá, ale jsou to i chrona, takže sem patří. Historicky první chrona s WR 500 metrů. Veselé Velikonoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 před 4 hodinami, Piplík napsal: Sice to nevypadá, ale jsou to i chrona, takže sem patří. Historicky první chrona s WR 500 metrů. Veselé Velikonoce jsem to ale ignorant, mi to nikdy nedošlo...stisknutim to nuluješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 před 3 hodinami, Rodkopf napsal: jsem to ale ignorant, mi to nikdy nedošlo...stisknutim to nuluješ? Ano má to samostatné nulovací tlačítko. Je to takový flyback chronograf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 před 21 hodinami, Piplík napsal: Sice to nevypadá, ale jsou to i chrona, takže sem patří. Historicky první chrona s WR 500 metrů. Veselé Velikonoce Dobrý kladiva. Nejenže nevypadají jako stopky, ale ani moc jako vintážky. Moc pěkný, ty jsem ještě neviděl. Já dnes jedny z mého roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Zajímavý kousek Piplíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Já jsem dnes vzal Carrery ref. 7853, jsou celkem vzácné, vyráběly se pouze v roce 1970. Tak pěkné velikonoce všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Tobe taky a tady mas spesl pomlazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 wau Carrera automat vs manuál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Dnes se kochám, další dvojčata od Heueru. Tentokrát Monza kalibr 15 vs 12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Teď Carrera 1553 blue vs silver. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Teď Carrera Barrel kalibr 15 vs 12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Mel bys si prepsat nick na Heuermaniak Mas to fakt paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Díky, teď trocha toho pozlátka 110.255 automat vs 73655 manuál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 A pokračování zase někdy jindy Karle hoď tu něco, nebo to tu umře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 @M3maniac opravdu nádherná komba jednotlivých modelů Heuer. Ty Monzy jsou super! Krásné Velikonoce všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Díky pěkný dezert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se