M3maniac Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 před 2 hodinami, ponorka9 napsal: A je to fyzicky ten samý kus nebo myslíš stejný model/provedení.... Já dnes po tvém vzrou Carrery. Jak říká Jarda Džegr - jak to, že mi zatajili, že jsou ty Carrery tak super Pěkné to máš, nene jen totožný model. I když čert ví, ty moje tu mělo přede mnou tak 4-5 členů než se dostaly ke mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Na jedné zahraniční Heuer skupině řešili tyhle hodinky. Taky máte pocit, že je na dýnku rodné číslo? Vydělil jsem to číslem 11 a je to celé číslo. Takže na 99,9% to bude ono. Zkuste si vydělit Vaše rodné číslo 11. Vy, co máte desetimístné. Mělo by Vám vyjít celé číslo bez desetinné čárky. Navíc se tyhle hodinky v ČSSR určitě prodávaly. BTW. Bylo by zajímavé dohledat majítele. Ještě nevím, co je c.v. (curriculum vitae to asi nebude). Mohly by to být iniciály (Cyril Vaňousek x Cichý Václav), ale zas to písmo je relativně malé. Nevím no. Co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Mně rodné číslo nedává smysl, jelikož je to dvojčíslí rok, den, měsíc, pak je lomítko. Tím pádem může být třetí dvojčíslí nejvíce 12 a tam je 29. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 pořadí je rok měsíc den přece. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 No klidně to r.č. může být. Čert ví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 V 20. 4. 2023 v 15:13, VintageLover napsal: pořadí je rok měsíc den přece. Ano, taky si myslim, ze je to r.c. Jestli mas nejakeho znameho policajta, nech to proverit. Zkus storku, ze jsi nasel hodinky, je na nich r.c. a chces dohledat majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Veškeré údaje uvedené na dýnku rozklíčovány. Jedná se o iniciály a rodné číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 A? žije? co dělal že dostal takový dárek? víš víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Dobrá práce, jsem tomu moc nevěřil. Podle kombinace údajů snad musel pracovat pro Heuer, pokud si je tam teda nenachal udělat sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 To by mě právě zajímalo, pár čechů ( hodinářů ) jezdilo do švajcu na školení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Hodinky s příběhem, tak to má být. Bylo by zajímavé vyzpovídat majitele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 (upraveno) Víkendovky, prostě je miluju. Upraveno 23. dubna 2023 uživatelem Kupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Pěkné víkendovky, já dnes vše z druhé poloviny 80tek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 (upraveno) Cerstva asi trochu ukvapena akvizice, hodinky jsou to nadherny, ale na to zlaceni jsem asi jeste mladej... Upraveno 25. dubna 2023 uživatelem DaLo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Na ty sem taky koukal jen na zlato uplne nejsem ...Odesláno z mého SM-A705FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Bejt v oceli, tak absolutne nemaji chybu. Zkusim si zvyknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se