VintageLover Odesláno 3. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Jo jo ještě mám v lázních tyhle, sice si počkám, ale pak bude opravdu problém, které nositTo je jasné... Nos ty z lázní a já si vezmu ty stříbrné.... Na co mít dvoje téměř identické hodinky, že jo...
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 To je jasné... Nos ty z lázní a já si vezmu ty stříbrné.... Na co mít dvoje téměř identické hodinky, že jo... Karle, jsou tu i další lidé, co je rádi unosí , nebuď takovej hamoun .
Pege1012 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 No, díky za ohlasy, já to tušil, že do tohodle vlákna nemám lézt!!!Na celnici jsou Helmety, ze Španěl cestují seika bullheady, vlastně NOS, navíc s modifikovaným safírem a na tahu od nějakých vintážních GS.
VintageLover Odesláno 3. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Karle, jsou tu i další lidé, co je rádi unosí , nebuď takovej hamoun .Já žádné nevidím...
VintageLover Odesláno 3. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 No, díky za ohlasy, já to tušil, že do tohodle vlákna nemám lézt!!!Na celnici jsou Helmety, ze Španěl cestují seika bullheady, vlastně NOS, navíc s modifikovaným safírem a na tahu od nějakých vintážních GS. Máš nějaké foto těch bullheadů?To by mě zajímalo, jak to vypadá na tom GS tahu...
Pege1012 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Jedine od prodejce ale to az tak za dve hodky nejsem ted doma no a pak az dojdou domu
VintageLover Odesláno 3. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Jedine od prodejce ale to az tak za dve hodky nejsem ted doma no a pak az dojdou domuOK počkáme.
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Já žádné nevidím... Kdybych si zrovna teď nejel pro helmety a neměl příští týden domluvené ještě jedny hodinky, tak bych se počítal mezi ně .
papen Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Dneska se vrátili od hodináře z lázní a dorazil i řemen, tak šli hned na ruku a nemůžu se na ně přestat koukat. Mám o radost postaráno :-)
VintageLover Odesláno 4. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Kdybych si zrovna teď nejel pro helmety a neměl příští týden domluvené ještě jedny hodinky, tak bych se počítal mezi ně .Helmety? Vždyť se Ti nelíbily a na ruce Ti neseděly...
kuncák7 Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Helmety? Vždyť se Ti nelíbily a na ruce Ti neseděly... Už je mám doma, nasadil jsem na ně kovovej neorigo tah od ZRC a jsem z nich nadšenej, hlavně v datumovce ten arabskej nápis- ten mě dostává dokonale. Zatím paráda.
VintageLover Odesláno 4. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Už je mám doma, nasadil jsem na ně kovovej neorigo tah od ZRC a jsem z nich nadšenej, hlavně v datumovce ten arabskej nápis- ten mě dostává dokonale. Zatím paráda.Vždyť si na kůže, tak jakej tah? Svět se posral...
villain83 Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Dneska se vrátili od hodináře z lázní a dorazil i řemen, tak šli hned na ruku a nemůžu se na ně přestat koukat. Mám o radost postaráno :-)seiko boty.jpgseiko.jpg Parada,skoda,ze k nim nemas puvodni tah,maloktery vintage hodinky maj takovy caro,jako stary Seiko.
Tikal Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Na ty Bullheady jsem také zvědavý, snad se PeGe nenaštve,ale jeli jsme něco na SZ a posílal mi obrázky http://en.relojesexclusivos.com/catalogue/watches/2270-seiko-bullhead-chronograph-6138-0040/Nos tedy určitě nejsou,protože jsou leštěné a je tam dost AM dílů,ale na běžné nošení paráda, jsem hodně zvědavý na ten safír,jak to bude vypadat a už se těším na fotky na živo.
Palo S. Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Priatelia mam pocit ze si toto vlakno nejak necham zablokovat. ved mne z tych vintage a youngtime hodin uplne j..e a prestava to byt sranda :death:
papen Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Parada,skoda,ze k nim nemas puvodni tah,maloktery vintage hodinky maj takovy caro,jako stary Seiko. Máš někde foto, který tam přesně ptřil? Na netu je vidět vícero tahů na tomto typu. BTW na kůži vypadají pěkně taky :-)
VintageLover Odesláno 4. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Priatelia mam pocit ze si toto vlakno nejak necham zablokovat. ved mne z tych vintage a youngtime hodin uplne j..e a prestava to byt sranda :death: Rád Ti od něčeho pomůžu, jestli budeš chtít. Stačí SZ a nějak se dohodneme.
Pege1012 Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Na ty Bullheady jsem také zvědavý, snad se PeGe nenaštve,ale jeli jsme něco na SZ a posílal mi obrázky http://en.relojesexclusivos.com/catalogue/watches/2270-seiko-bullhead-chronograph-6138-0040/Nos tedy určitě nejsou,protože jsou leštěné a je tam dost AM dílů,ale na běžné nošení paráda, jsem hodně zvědavý na ten safír,jak to bude vypadat a už se těším na fotky na živo.Tak to jsem sám zvědav, že jsou AM jsem jaksi tušil, na to aby byly původní vypadaly až moc suprově, ale budou to hlavní hodinky na nošení, takže safír je jednoznačně plus.Jinak podle UPS předpokládají dodání ve čtvrtek, (asi si vezmu volno), potom určitě nafotím.
kuncák7 Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Priatelia mam pocit ze si toto vlakno nejak necham zablokovat. ved mne z tych vintage a youngtime hodin uplne j..e a prestava to byt sranda :death: Také bych se případně přihlásil :-)))), klidně i výměna, aby tě případně něco neomrzelo :-))))). Stačí jen napsat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se