Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

OOOOHHHHH postavila se mi chronožíla....

to by mne zajímalo, kde ta chronožíla vlastně je? A co tam vlastně protéká, jestli krev a nebo peníze, protože kdyby peníze no tak bude na zadku, tam kde nosíš peněženku:-)

Odesláno

to by mne zajímalo, kde ta chronožíla vlastně je? A co tam vlastně protéká, jestli krev a nebo peníze, protože kdyby peníze no tak bude na zadku, tam kde nosíš peněženku:-)

Je to takovej vnitřní (!) orgán, který je schopen vlastním překrvením způsobit nedokrvení mozku. Začne mi vytékat slina z koutku, cukat voko, pak přijde skelnej pohled na monitor, přijde fatální selhání morálně volních vlastností a naprostá ztráta kontaktu s finanční realitou a jediný pohyb kterýho jsem schopnej je klikání myší. Následky jsou nedozírné...

Odesláno

A jsi si jistý, že to je tímto orgánem a ne ne chlastem, bo příznaky jsou mi nějak povedome

Odesláno

A jsi si jistý, že to je tímto orgánem a ne ne chlastem, bo příznaky jsou mi nějak povedome

Je to orgánem. Třeba dnes večer- ještě jsem si nedal ani kapku vína a už dvakrát jsem ztratil rozum a naklikal díru na kontě. Alkohol s tím nemá co dělat. Trochu to cítím v místě, kde jsem míval žlučník, ale nějak blíž u bránice- cítím jak mi to nedovoluje klidný, hluboký dech, musím dýchat jak uhnanej čokl...

Odesláno

ty hodinky jsou zlacené a fotky mizerné, řekl bych, že v reálu to nebude taková katastrofa. Na servis a zlacení by to stejně asi nebylo, levněji by vyšlo koupit zachovalejší pouzdro.

Odesláno

no necháme se překvapit, straspol sem určitě hodí foto, u těch fotek člověk nikdy neví, 

Odesláno

Uvidíme až přijdou- v rámci svých samaritánských počinů se na ně strašně těším ! Vnitřek vypadá ok, asi budou chtít vyčistit, s tím počítám. A ano, sehnat pouzdro by bylo fajn řešení. Zkusím hledat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...