jorokw Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Našel jsem vintage Omegy a moc se mi líbí. Zlaté SeamasteryRok výroby 1955Kaliber 351 - tedy tzv. bumper17 kamenůpožadovaná cena cca 15k- mám obrázky vč otevřeného pouzda 1. Dá se takový nákup uskutečnit po internetu? Nebo si jen říkám o problémy?2. Je jít do takového typu rozumné?3. Jsou zde hodináři, kteří by takový strojek byli schopni opravit? Jak jste jistě pochopili jsem nadržený vintage panic. Zkuste mě vyléčit nebo ponořit ještě hlouběji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Ukaz fotky a zdroj, kde to kupujes a pak ti možna někdo poradi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 po inetu ano, ale .. je to jedna z mála šancí, jak se dostat k levnějším, ale méně obvyklým kouskům. Při rozumném zdroji a posouzení fotek to je relativně bezpečné. bumper - jestli je chceš nosit, tak zvaž jejich velikost a to, že ten samonátah není tak efektivní, jako u moderních strojků. opravit - vyčistit určitě, opravit částečně (otázka je, kde se seženou díly). rozumné fotky napoví mnohem více - nesmí být přesvícené atd ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Jorokw: Po internetu je riziko hlavně v tom, že nelze dost dobře posoudit stav a tedy odhadnout i případné nutné investice do oprav a problémy se sháněním potřebných dílů. Jak píše Rs.A vyléčit se musíš sám. Třeba právě takovýmhle nákupem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Ahoj, pokud chceš zlaté seamastery (myšleno 14k nebo 18k), tak bych na 15 tisíc zapomněl - a to jsme na internetu, kde je to nejlevnější. Jak se tu psalo, s hodinkami z netu je problém se stavem. Občas prodejce něco zamlčí a potom je o legraci postaráno. Ale existují i výjimky, kdy jsem koupil hodinky s hroznými rozostřenými obrázky a vyloupnul se z toho sbírkový kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim81 Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Na internetu rizikové, krome některých prověřených západních obchodu, od soukromníkovi bych je určitě nekupoval,je otázka,co by ti přišlo.Leda tak v ČR a osobni předání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Tož já pro změnu "zariskoval", postnul pár fotek tady a na základě pozitivního ohlasu znalců nakonec hodinky koupil. Byly z britské mutace eBay, prodejce byl Polák, komunikace s ním OK, no ale servis stejně potřebovaly Nakonec jsem vše dořešil s Davidem Knesplem, potřebné díly objednal, servis na 1* řemen po návštěvě pořízen u Bakera a fertig - teď už se jen kochám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipinek Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Mám pár nešťastných nákupu za sebou. Doporučuji osobně, nebo u pořádně prověřeneho obchodníka. Proto jsem zde na fóru, tady po cca 5 nákupech jsem spokojen. Jinak cena je na chodici stroje v originál dobrém stavu nízká. Ukaž fota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se