JR_2010 Odesláno 28. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 To je spíš problém čočky, respektive fotografa, je to focený normálně z ruky bez jakékoli přípravy, nasvícené jen sluncem a navíc mobilem, to v konečném důsledku znamená, že ty dominantně svítící indexy potlačí na fotce svit těch menších ploch, ve skutečnosti to tak není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 @JR_2010 po tvym vzoru oblekovky jak vino ale mozna vytahnu radsi Grand Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Musíš být srdcař, já je nosím jako "oblekovky" úplně běžně... ...trochu problematicky se v této souvislosti jeví Isofrane, ale i ten pod košili narvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Parádní přehlídka košil. Určitou výhodou je šířka rukávu. A tyhle hodinky jdou ke všemu, takže paráda. Já bych to tak super neměl , ale naštěstí košile k životu nepotřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 před 23 hodinami, JR_2010 napsal: Musíš být srdcař, já je nosím jako "oblekovky" úplně běžně... Vsak ja vim, kdyz jsem te poprve videl na srazu, tak si sel rovnou z prace v obleku a na ruce prave Ploprofy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Nojo, to je pravda, nakonec je tady z toho srazu i jedna fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Jsem ostuda a ani mi nedošlo, že předevčírem (1.12.2021) stavily moje Ploprofy 50 let. AoE hovořil jasně: “Production: December 1, 1971” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 5. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Tak dodatečně všechno nejlepší! A ať vám to společně šlape dalších 50. Moje tedy podstoupily pár "plastických operací", ale zase vypadají jako za mlada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Hezký den všem, tento víkend byl pro mne v jistém ohledu zlomovým, dalo by se to parafrázovat tak, že jsem učinil množství zrychlených kroků, pro lidstvo určitě zanedbatelných, ale pro Jirku svým způsobem obrovských. Venku bylo nádherné zimní počasí... ...tak jsem se "kousnul" a po téměř roce, od prodělání Covidu jsem si oblékl běžecký stejnokroj a vyrazil to zkusit. Možná to zní úplně banálně, ale mě ta nemoc tak sestřelila, že jsem se fyzicky dostal téměř na úplné dno a protože mi dvacet bylo už pár let nazad, tak jsem se bál, že už je to konečná. Pojal jsem to jako takovej indiánskej cross a poskakoval jsem po lese jako srnec, kterej se bojí, aby ho netrefil hajnej... ...když jsem si dělal fotku na kolejích... ...tak už z dálky na mě houkala mašinka a mašinfíra si možná myslel, že tady má zase nějakýho sebevraha, kterej mu chce vylepšit vánoce... ...myslím, že se mu ulevilo, když viděl, jak mizím v křoví... ...protože mi můj sportovní náramek hlásil, že mám tep asi 160, tak jsem se na chvilku posadil a nastavil sluníčku čenich, zavřel oči, a zase si ověřil, jak málo člověku stačí, aby mu bylo fajn... ...domů jsem to pak doběhl slavobranou, kterou mi připravil můj kámoš les... ...dal si sprchu, sedl si ke svařáku s cukrovím... ...a celý šťastný jsem si řekl, že to určitě ještě půjde a že jsem snad dnes udělal tečku za tím, pro mne, pitomým rokem. Tak se zatím mějte a zase někdy na viděnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Super, Jirko, at tohle vlakno zije navzdy! Hezky svatky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Martine moc děkuju, snad budu mít tu možnost sem ještě pár fotek v budoucnu dát, doufám, že v příštím roce opět i nějaké z dalších cest, ale člověk dnes neví, co ho překvapí za týden, tak já teď přeju všem opravdu ze srdce hlavně to zdraví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 11. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Hezký den všem do nového roku, který jsem zahájil malým výletem do destinace, kam sice potápěčské hodinky tak úplně nepatří, ale ty moje se s tím prostě nějak smířily a daly to bez úhony. Protože je zimní období a auta musí mít zimní gumy, zejména potom v určitých lokalitách, rozhodl jsem se přezout i svoje hodinky na gumu. Ani ne snad proto, že bych jinak nevyjel na kopec, ale spíš proto, že bych mohl cestou dolů hodit takovýho tygra, že bych pak hodinky ani nenašel, ta oranžová barva mi dávala tedy takovou pseudojistotu, že je když tak najdu pod lavinou. Jako dopravní prostředek jsme zvolili autobus... ...výhodou bylo, že jsme měli rovnou Business Class... ...včetně All inclusive... ...trochu nevýhodou bylo, že jsme si to museli i sami odřídit... ...no ale zas tak strašný to nebylo a po pár hodinách jsme dorazili do cíle... ...počasí bylo parádní celou cestu, ale hlavně v místě, na kopcích... ...vyházeli jsme věci z auta a za pár desítek minut jsme už frčeli vzhůru, trochu si zhuntovat tělo... ...bylo nám jasné, že to bude paráda, nejen, že bylo nádherné počasí... ...ale k tomu tam v podstatě bylo skoro prázdno... ...na lanovce sem tam pár lidí... ...na vrcholu potom pár zvědavců čekalo, jestli až ten blázen skočí, tak bude plachtit a nebo poletí volným pádem... ...nevím, jestli se sázeli, ale jestli jo, tak vyhráli Ti, kteří vsadili, že bude plachtit... ...my to tedy raději normálně sjeli a než jsme se dopajdali domů, pomalu začínala padat tma... ...tak rychlá sprcha a šup do města, když svítí světýlka, všechno je najednou tak nějak útulnější... ...pardon, tohle jsem měl na mysli... ...samozřejmě bylo taky nutné doplnit sacharidy... ...jinak pěkně tady bylo i ve dne... ...já jsem taková konzerva a mě se líbí, když lidi nechtějí za každou cenu pořád něco měnit, ale umí žít i tak nějak tradičně, evolučně... ...třeba jako tady ten panelák, ten se mi moc líbil... ...ale bohužel, jako všechno pěkný, to strašně uteklo, tak zase příště, snad někde jinde, nashle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 prej utulnejsi se svetylkama A tim Business Class je to fakt super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Paráda jako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Dnes, jak jsem jel domů, tak jsem si všiml, že mi to docela ladí s interiérem v autě, tak jsem si to vyblejsknul a tady si to pověsím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Paráda. Ta lumi je ještě origo, nebo prošla také omlazovací kůrou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Hezký den, jak jsem již popisoval dříve, hodinky prošly v minulosti renovací a krom pouzdra a strojku je všechno vyměněné, tedy to, co na fotce výše svítí je novovýroba, vintage je tak jen obal hodinek, střeva a střevo co je nosí. Jinak stačí se projít na sluníčku... ...a fakt stačí jen chvilka, a pak to docela šajní i v interiéru za plnýho, denního světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Hodinky mají tu výhodu, že je lze v případě potřeby renovovat prakticky donekonečna. Renovace těch, co je nosí, už je podstatně složitější a od určitého okamžiku bohužel nemožná Mimochodem ten příběh jaks k nim přišel jsem si za ty roky přečetl už několikrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Moc děkuju za pochvalu, k hodinkám mám všechny původní díly a většina (zejména číselník a ručky) jich je v docela dobrým stavu, není tedy problém je přestavět zpátky. Se mnou to je samozřejmě horší, přesně jak píšeš, každej rok je znát, ale zase to musím zaklepat, že to není až tak hrozný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Svítí to parádně. Oo tý renovaci samozřejmě vím, jen s tou lumi jsem to nějak přehlídl. Stejně, nádhernej nadčasovej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se