sashator Odesláno 16. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2015 pracantky...co ty se za poslední čtvrt rok nadělaly (však taky přibylo pár novejch zářezů) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Najlepsie ze po tom vsetkom sa clovek na ne pozrie a povie si ..lestenky
sashator Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Mas recht, na tahu jsou to proste oblekovky jak vino...dnes jsem je ale zase prehodil na gumu a chybi tomu uz jen se ponorit do hlubin s bombou na zadech, na gume jsou to divery se vsim vsudy...vsak oni ti kluci sikmooky vedej jak na to
sashator Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Konečně jsem blejsknul i vintážky na tom správným řemenu (sice ho mám už skoro měsíc, ale hold nějak není poslední dobou moc čas)...myslím, že takto je to prakticky dokonalá kombinace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Nádhera. Asi lepší než racing se třemi dírami. Uhlazenější...
sashator Odesláno 3. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Tak a popojedem....Seiko se mi nějak zarylo pod kůži a jelikož na další GS momentálně nemám, volba vcelku jasně padla na tuňáky. A když konzervy, tak prostě ty největší a nejlepší. Ve hře byly i springdrajvovky, ale rozhodly tři skutečnosti- SD už jedny mám, cenovka je vyšší a hlavně mi začaly připadat tak nějak moc voňavkově a naleštěně.Mám je teprve pár dní, ale pocity zatím jen pozitivní- jsou obří, ale i tak se nosí parádně, což mě mile překvapilo (přeci jenom jsem se velikosti trochu bál). Třeba takový big PO působí na ruce stejně a nosily se mi hůř. Docela mě i překvapila guma- je pěkně měkká, ten černej hardware to dobře dokresluje. Stejně ale ještě pořídím Isofrane- pohodlnější gumu jsem ještě na ruce neměl a na všech fotkách s nima Emperory vypadaj dobře. Vypadá to teda na další skvělý seikáče na léto.....ještě MM600 a mám to komplet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten shroud je boží Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A ještě jak vypadaj na kostnatý 18.5cm ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Jeste 6105 a mas to komplet?.Skvely hodinky!
blackhead Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Pekny tunaky, s tou velikosti je to pravda, zkousel jsem si instantovy a bylo to nositelny, gratulace!
sashator Odesláno 3. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Kluci díky, jsou to vlastně i moje první celočerný hodinky a fest se mi to líbí...další krok v seiko vodách už bude složitější- 6105 za rozumnou cenu moc nejsou, u šestistovek se do padika taky člověk nevleze a u GSek bych musel pustit buď snowflaky nebo rolády a to bych velice nerad...vlastně je to taková patová situace...ale jsem zvědavej jak mi tahle sestava dlouho vydrží, letos jenom přikupuju a už je nemám ani kam dávat
sashator Odesláno 6. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Nadšení neopadá ani po týdnu nošení, do těch veder jsou jak dělaný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 10. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 ????? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 11. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Nějaká ta lumi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Moc pěkné a vydařené Seiko kombo, tydle dvoje k sobě krásně ladí a máš i super fotky. Já ty MM300 mám stejně asi nejradši z celé Seiko stáje, jednou je musím taky zkusit, je to asi nevyhnutelné
Kid_A Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 moc pekny fotky sashatore. a kombo samozrejme taky tak
sashator Odesláno 26. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Vždycky když poslední týden mrknu na kalendář, tak mi zvlhne oko....ale hold těžký je život chronomagorův a občas musí něco z kola ven Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 nebul,pořídil si skvělý nástupce,já furt slintám nad těma tunákama,sakra,ty bych uměl nosit..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se