Sedlin Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 vypadá to dobře, já koukám na oranžovou:-) fotkama to nebude, aploud na fórum mění zobrazení fotek, mám vyzkoušeno že i v jiných brousrech jsou rozdíly v jedné fotce, hotl děckama nezatopíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Toto sa podobá realite viac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Ono to bude asi i tím, že na všech čtyřech zařízeních, co mám doma, se vyobrazujou trochu jinak asi bych si měl aspoň jeden monitor vykalibrovat...zvláštní hlavně je, že na fotkách je ten odstín rozdílnej (ručka vs guma), přitom v reálu je alespoň mýma očima naprosto stejnej...takže hrubou představu máte a musíte věřit, že je fakt dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Vždycky jsem tvrdil, že nemá sbírku hodinek, ale kolekci. Je ale pravda, že v případě Seika se to asi ve sběratelství zvrtlo. Zkrátka Seiko divery já miluju a kus jejich historie jsem musel vlastnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 No jseš už sběratel, nedá se svítit. Tenhle tvůj vývoj si doufám zapamatuju jako odstrašující příklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 krásná plesnivá sbírka, gratuluju, fakt nádherný kus historie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 No jseš už sběratel, nedá se svítit. Tenhle tvůj vývoj si doufám zapamatuju jako odstrašující příklad Jak odstrašující, spíš by sis ho měl zapamatovat jako inspurující ne? krásná plesnivá sbírka, gratuluju, fakt nádherný kus historie Tak omlácený a plesnivý musej bejt, to by u mě ani jinak nešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Pekna patina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Tak to vypadá, když patina chytne patinu .Moc pěkná sbírka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Tak mi přišly další japončíci...že já si nedám pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 zatial to vyzera slubne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Navíc to jsou jen baterkový jebky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 další napínák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Ti dám baterkový jebky 8J nebo ještě starší? Nebo jsem mimo a normálně 9F? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 no, kde to viazne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 asi zatím dorazila jen krabička a manuál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Podle mě to ale musí bejt něco starýho - pokud ciferník nevypadá jako kdyby prošel něčím trávicím traktem, tak to Saša nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 (upraveno) Vy jste teda nedočkavci...není to starý a ani to neprošlo traktem...a hlavně je to z doby, kdy byl svět GS ještě normální Upraveno 23. dubna 2018 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Nemaji datum, jsou to japonsky milgy a lezely na Vychode Slovenska!Mam bludistaka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Ty ale podvádíš a máš určitě nějaký interní informace...ale teda jo, uznám ti to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se