Návštěvník Alda Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Gratulace k prirustku. Super fotky. MM jsou fajne a jak pise Toblin, maji opravdu dobry kalibr. Hodinky na cely zivot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Kluci, však já to vím, že mají hodně dobrý kalibr. Jenom jsem psal takový svůj vnitřní vývoj, kterým si v bleděmodrým ale zde asi prošla většina. Ještě rok a snad začnu koukat i po těch Damaskách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Parada, same ikony! Co bude dalsie? JLC? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Kluci, však já to vím, že mají hodně dobrý kalibr. Jenom jsem psal takový svůj vnitřní vývoj, kterým si v bleděmodrým ale zde asi prošla většina. Ještě rok a snad začnu koukat i po těch Damaskách Tak kalibr A35 v Déčkách je pecka. Tam neslapnes vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Gratuluju k přírůstku a těším se na další super fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Pár fotek z víkendových venčících procházek, z toho šneka jsem měl obzvláště radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 výborný výběr hodinek v kombinaci, s jako vždy, výbornýma fotkama ? co dodat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frankie-s Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2014 Milgy jsou nejvic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Dlouho jsem si pohrával s myšlenkou nějakýho řemenu na Milgy až z toho vzniklo toto. Ondra se opět vyznamenal. Upřímně se docela divím, jak často je zatracovaná kombinace Rolexky a kůže. To, že tahy jsou vždycky top, je samozřejmost, o tom není pochyb. Na druhou stranu, kůže dokáže zvýraznit jiný přednosti, trochu zmírní tu "leštěnkovost" a machrindex a to se taky někdy hodí. Zkrátka ač jsem se výsledku trochu obával, jsem s ním naprosto spokojenej. Jinak pro úplnost- jedná se o broušenou černou kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 nádhera. dokonala kombinacia! Stale su to v mojich ociach najviac podarene rolexky a vzdy ma potesi ked pridavas dalsie fotky. remen sa fakt podaril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Paráda. To se povedlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Vypadá to skvěle, hlavně ta spona. Dobrý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 (upraveno) Jo, tohle neni zle. A pro presnost, neni zatracovana kuze na Roladach, ale na Rolex potapkach, jako Suby a SDDS. Tady to sedi vyborne. Upraveno 27. května 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 To je moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 (upraveno) Prakticky na každý hodinky si vždy pro zkoušku nechám ušít řemen a zde je výsledek opravdu skvělej (asi se mi kombo líbí ještě víc než aligátor od Jacoba na Ingách). Milgy mají parádní dlouhý nožky a i navrtání je hodně hluboko, což mi vyhovuje, řemen pak pěkně dosedá k pouzdru. Myslím si, že teď nějakou dobu na kůži asi vydrží (teda pokud nebude 35 ve stínu). Upraveno 27. května 2014 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Moc pěkné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Čumím jak puk,to by mě nikdy nenapadlo,že to bude vypadat takhle dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 (upraveno) ten remen je UPLNE DOKONALYYY !! niet co dodat... este hod pls fotku na ruke z viacerych uhlov, vdakaedit: pri pohlade na milgy ma vzdy napada, preco nespravia verziu s datumom... namiesto 6ky pekny velky cierny datum, boli by to dokonale hodinky... Upraveno 28. května 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Tohle se ti opravdu povedlo, moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 pekny, kde a za kolik jsi poridil trnovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se