Přejít na obsah

Sashatorovy pokusy

Doporučené příspěvky

Návštěvník Alda

Kluci, však já to vím, že mají hodně dobrý kalibr. Jenom jsem psal takový svůj vnitřní vývoj, kterým si v bleděmodrým ale zde asi prošla většina. Ještě rok a snad začnu koukat i po těch Damaskách  ;)

Tak kalibr A35 v Déčkách je pecka. Tam neslapnes vedle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dlouho jsem si pohrával s myšlenkou nějakýho řemenu na Milgy až z toho vzniklo toto. Ondra se opět vyznamenal. Upřímně se docela divím, jak často je zatracovaná kombinace Rolexky a kůže. To, že tahy jsou vždycky top, je samozřejmost, o tom není pochyb. Na druhou stranu, kůže dokáže zvýraznit jiný přednosti, trochu zmírní tu "leštěnkovost" a machrindex a to se taky někdy hodí. Zkrátka ač jsem se výsledku trochu obával, jsem s ním naprosto spokojenej.

Jinak pro úplnost- jedná se o broušenou černou kůži.

post-13346-0-16606000-1401224903_thumb.jpg

post-13346-0-83292700-1401224903_thumb.jpg

post-13346-0-66514200-1401224893_thumb.jpg

post-13346-0-38940300-1401224894_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Prakticky na každý hodinky si vždy pro zkoušku nechám ušít řemen a zde je výsledek opravdu skvělej (asi se mi kombo líbí ještě víc než aligátor od Jacoba na Ingách). Milgy mají parádní dlouhý nožky a i navrtání je hodně hluboko, což mi vyhovuje, řemen pak pěkně dosedá k pouzdru. Myslím si, že teď nějakou dobu na kůži asi vydrží (teda pokud nebude 35 ve stínu). 

Upraveno uživatelem sashator
Odkaz ke komentáři

ten remen je UPLNE DOKONALYYY !! niet co dodat... :notworthy: este hod pls fotku na ruke z viacerych uhlov, vdaka

edit: pri pohlade na milgy ma vzdy napada, preco nespravia verziu s datumom... namiesto 6ky pekny velky cierny datum, boli by to dokonale hodinky...

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...