palmone1 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Takze mam tu uzavrete - tie moje tikali presne 53 hod 25 min.... Taky na řemenu chci origo sponu. Buď někde seženu novou origo v nějakém odpovídajícím stylu jako ta origo co mám, nebo ebay. Měřil jsem rezervu nátahu, a vydržely mě tikat 51 hod a cca 20 min. To je myslím dost slušné ne?
kuncák7 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Na sponu zkuste dotaz u dusaka,mel by ji umet sehnat. Jinak pred obema smekam,ma rezerva chodu 49hodin 52 minut.
palmone1 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Dik, za radu... Na sponu zkuste dotaz u dusaka,mel by ji umet sehnat. Jinak pred obema smekam,ma rezerva chodu 49hodin 52 minut.
kuncák7 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Tak, jelikož jsem byl včera na focení u jednoho ze zdejších členů, tak dávám nové fotečky i sem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Ahoj, velmi pekne - ja som stale vo faze, kedy zhanam ten spravny remen na nich. nafot aj ten - cvakni aj sponu..... dik
kuncák7 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Ahoj, velmi pekne - ja som stale vo faze, kedy zhanam ten spravny remen na nich. nafot aj ten - cvakni aj sponu..... dik Ahoj, ještě něco mám, dám to sem, ale sponu nee, za tu se stydím, na tenhle rozměr zatím origo sponu nemám ( Dušák je má, ale ještě jsem se tam nedostal, bohužel ).
kuncák7 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Tak ještě něco.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Dik, ja som ju kupoval u Hanaka - cena 360 CZK - pripajam aj foto - este ten remienok a budu jak nove, myslim moje Ahoj, ještě něco mám, dám to sem, ale sponu nee, za tu se stydím, na tenhle rozměr zatím origo sponu nemám ( Dušák je má, ale ještě jsem se tam nedostal, bohužel ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Tuhle mam na origo remenu. Ja ted nosim remen 22mm,kterej se nezuzuje a tam sponu zatim nemam. Az budes mit vse komplet,ocekavam fotky :-)))).
palmone1 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Jasne... Tuhle mam na origo remenu. Ja ted nosim remen 22mm,kterej se nezuzuje a tam sponu zatim nemam. Az budes mit vse komplet,ocekavam fotky :-)))).
palmone1 Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Takze chlapi - vyskladane dnes prvy krat na ruke s kompletnym postrojom - k pasu som nahodou dosiel pri prehliadke Budapesti a skoro mi to vyrazilo dych - chcel som tam mat hand made, no vsetci mali plne ruky prace a stale cakam - takze na ten cas tato alternativa a poviem Vam, ze ten remen nevyzera zle - samozrejme spona od Hanaka....Co vy na to? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Takze chlapi - vyskladane dnes prvy krat na ruke s kompletnym postrojom - k pasu som nahodou dosiel pri prehliadke Budapesti a skoro mi to vyrazilo dych - chcel som tam mat hand made, no vsetci mali plne ruky prace a stale cakam - takze na ten cas tato alternativa a poviem Vam, ze ten remen nevyzera zle - samozrejme spona od Hanaka....Co vy na to? Sluší jim to!
kuncák7 Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Palmone1-chlape, mas to moc pekny. Me nevyhovovalo to zuzeni originalu, ale uznavam, ze to ma neco do sebe.
palmone1 Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Aj ja som mal obavu z 22 na 16, no fakt to tym hodinkam sekne .... Palmone1-chlape, mas to moc pekny. Me nevyhovovalo to zuzeni originalu, ale uznavam, ze to ma neco do sebe.
kuncák7 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Zdravím, začínám si pohrávat s myšlenkou, že bych na ně vrazil něco v bílé barvě - koženej řemen či kaučuk, co vy na tenhle nápad? Není to moc odvážné? A případně, máte nějakej typ na pěknej řemen v této barvě? Dík za náměty a připomínky.
villain83 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Spis nez bilou bych zkusil nejakou svetlounce hnedou,treba nejakej racing,ale kazdopadne kozku,gumu bych nedaval.
kuncák7 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Spis nez bilou bych zkusil nejakou svetlounce hnedou,treba nejakej racing,ale kazdopadne kozku,gumu bych nedaval.Jo dík, popřemýšlím o tom ( asi jsi mě zase dal brouka do hlavy :-))).
palmone1 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 urcite ale daj foto na forum - zaujima ma to....
kuncák7 Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Trochu bych to tu oživil :-)), třeba se tu ukáže majitel nějakého nového kousku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se