Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, všechny uživatele tohoto fóra.

Již nějakou dobu uvažuji o koupi mechanických hodinek, nejlépe v automatu.Nakonec jsem našel tento model (Orient Automat CEM65004BV za 4.000,-), který se mi vzhledově líbí.Chci se zeptat, zda má s těmito hodinkami někdo zkušenost a případně jakou.Co se týče nabízeného výkonu, který udává prodejce, tak by mi přesně vyhovoval, ale nevím, jak je to například s reálnou vodotěsností, přesností, odolností atd.

Předem Díky,

CH.

PS: nevím jak vložit obrázek, ale mají je např. na tophodinky.cz

Odesláno

Já je mam sice jenom pár hodin, ale zatim maximální spokojenost. Solidně zpracované hodinky za dobrou cenu. Včera odpoledne jsem je nařizoval a doteď udělaly asi + 8 s, což neni vůbec špatný... S vodotěsností ti asi moc neporadim, protože se s nima budu potápět maximálně tak v rybníku za barákem, ale jestli tě to uklidní, včera sem je měl ve vaně a žádnej problém. tongue.gif A taky sem s nima spal, neni to už úchylka? biggrin.gif

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

at delam co delam, tak tu sekundovku nemuzu zastavit smile.gif poprvy, kdyz hodinky dosly, tak sla v pohode zastavit... ale ted kdyz je chci seridit tak se proste nezastavi : a je to normalni, sou to moje prvni automaty, aby mi udelaly +60s za tyden?? nejak se mi to nezda

Odesláno

bossak napsal:
at delam co delam, tak tu sekundovku nemuzu zastavit smile.gif poprvy, kdyz hodinky dosly, tak sla v pohode zastavit... ale ted kdyz je chci seridit tak se proste nezastavi : a je to normalni, sou to moje prvni automaty, aby mi udelaly +60s za tyden?? nejak se mi to nezda

Vzhledem k tomu, že to je cca 9 sekund za den, tak si myslím, že je to dobré.

Odesláno

4bossak - u kvalitních automatických strojků Orient se udává tolerance +25 až -15 vt/24 hodin. U tohoto konkrétního je to -30 - +40 vt/24 hodin. Tak to máš více než dobré :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...