ego alter Odesláno 21. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2007 jaky je vas nazor na tyto kalibry, ktery ma,rekneme, lepsi renome,presnost atd. ?
Návštěvník Kamil Odesláno 21. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2007 Neměl bys to spíš srovnávat s 6498?
Návštěvník Kamil Odesláno 21. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2007 Hlavní rozdíl je ve velikosti, Peseux je podstatně menší.
hciq Odesláno 21. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2007 a je to mistr modulů. Žádnej kalibr nebyl asi tak předělávanej jako tento. je totiž úžasně tenkej 2.5 mm a proto asi perfektní pro další přídavky
ego alter Odesláno 22. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 a je to mistr modulů. Žádnej kalibr nebyl asi tak předělávanej jako tento. je totiž úžasně tenkej 2.5 mm a proto asi perfektní pro další přídavky to je pravda, trochu jsem "gugloval" taky. a myslite, ze JORG/STOWA peseux v antea KS nejak zvelebuje,"apgrejduje"?myslim teda krome estetickych zasahu- modreni sroubku, gravirovani atd.
hciq Odesláno 23. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2007 a je to mistr modulů. Žádnej kalibr nebyl asi tak předělávanej jako tento. je totiž úžasně tenkej 2.5 mm a proto asi perfektní pro další přídavky to je pravda, trochu jsem "gugloval" taky. a myslite, ze JORG/STOWA peseux v antea KS nejak zvelebuje,"apgrejduje"?myslim teda krome estetickych zasahu- modreni sroubku, gravirovani atd. nur schönsten Finish
safi Odesláno 23. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2007 a je to mistr modulů. Žádnej kalibr nebyl asi tak předělávanej jako tento. je totiž úžasně tenkej 2.5 mm a proto asi perfektní pro další přídavky to je pravda, trochu jsem "gugloval" taky. a myslite, ze JORG/STOWA peseux v antea KS nejak zvelebuje,"apgrejduje"?myslim teda krome estetickych zasahu- modreni sroubku, gravirovani atd. Stowa myslím že ne. Ale třeba Nomos ano - přidá mu hacking + tříčtvrteční plátování jinak tento kalibr (upravený používá třeba i Maurice Lacroix).
hciq Odesláno 23. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2007 a je to mistr modulů. Žádnej kalibr nebyl asi tak předělávanej jako tento. je totiž úžasně tenkej 2.5 mm a proto asi perfektní pro další přídavky to je pravda, trochu jsem "gugloval" taky. a myslite, ze JORG/STOWA peseux v antea KS nejak zvelebuje,"apgrejduje"?myslim teda krome estetickych zasahu- modreni sroubku, gravirovani atd. Stowa myslím že ne. Ale třeba Nomos ano - přidá mu hacking + tříčtvrteční plátování jinak tento kalibr (upravený používá třeba i Maurice Lacroix). a Big Date
Návštěvník Snow Odesláno 23. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2007 Jaký je rozdíl mez 6497 a 6498, díky
ego alter Odesláno 24. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 hm,tak ted nevim,mel jsem trochu spadeno na antea KS, ale asi to se svymi parametry neni zadny div,co?
safi Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 hm,tak ted nevim,mel jsem trochu spadeno na antea KS, ale asi to se svymi parametry neni zadny div,co? No není to špatná volba. Za cenu 400 EUR dostaneš v podstatě to, co nabízí Nomos za 1000 EUR. Bude ti scházet jen: hacking, nápis Glashutte a tříčtvrteční můstek. Nomos použil jako základ svého kalibru Alpha kalibr PESEUX 7001. Přidal mu hacking, a jiné můstky Jinak kalibr vypadá opravdu moc roztomile :-)
Viktor Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 Hodně dobře vypadá Pesaux v úpravě Blancpain Ale je to ministroječek - ještě menší než tradiční ETA 28xx .
zpejcel Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 zajimave poctenicko a pokoukanicko ... co takhle zalozit "podforum" pouze s touto tematikou ?
safi Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 zajimave poctenicko a pokoukanicko ... co takhle zalozit \"podforum\" pouze s touto tematikou ? myslíš kalibry s mimostřednou vteřinovkou?
zpejcel Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 zajimave poctenicko a pokoukanicko ... co takhle zalozit \"podforum\" pouze s touto tematikou ? myslíš kalibry s mimostřednou vteřinovkou? myslim vseobecne vsechny kalibry ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se