šíma Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 (upraveno) Zjišťoval jsem ceny na B-42 : Kožený řemen s trnovou sponou (černý, hnědý) : 2 300 KčKaučuk, silikon (hnědý, oranžový, bílý) : 1 200 KčPřeklápěcí spona : 3 200 KčKovový tah : 7 590 Kč Je to děs běs, ale přesto mi připadá, že Fortisky jsou snad jediná značka, která není v zahraničí levnější než u nás, spíš naopak... Upraveno 19. září 2013 uživatelem šíma
gougy Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Tah za 7,5k mi nepřipadá vůbec špatná cena ani kaučuk (pokud je s originál sponou) není špatný, navíc je u Fortisu docela fajn.
Micey Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Ten kaučuk bych si tipnul, že bude bez spony.. ale jinak ceny mi to taky přijdou celkem standardní.
323GT Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Kaučuk Fortis je určitě bez spony, takže plus překlápěčka.
libor2002 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 guma je bez spony.Jinak, jestli se tedy nepletu, tak preklapecka na gumu driv stala 2.600,-.
misoo Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 no... na tuto vec sa da pozerat z dvoch stran : 1.) realna cena/kvalita daneho remienku/tahu - co sa tyka kvality vypracovania spony a gumy, tak je origo fortis v cene 170? plne porovnatelny s neorigo za 35?. v tomto pripade sa origo kupovat neoplati.2.) za vyssou cenou spravidla byva urcite hodnota, ktoru zakaznici chcu. u danej gumky a spony je to (u mna) v prvom rade vypln priestoru medzi nozickami, takuto gumku proste nikto nevyrobi v tolkych mnozstvach ako by predal univerzal, a kedze pre fortis to robia v malych mnozstvach, tak je to logicky drahsie. dalsia vec je logo a psychologicka zalezitost mat to remienok aj hodinky od jedneho vyrobcu.takze v podstate je to klasika, neviditelna ruka trhu tu uraduje a je to tak spravne si myslim
Mechac Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 doplnim info k NESTu - kaucuky jsou momentalne vyprodane (tim padem i v Koscomu), budou skladem nejdriv za 14 dnu. Informoval jsem se predbezne take na nova skla s oboustrannym AR, protoze to moje ma ten vrchni AR uz hodne jety, tak stoji zhruba 4.500 Kc.
misoo Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 dobre vediet to sklo, tiez uz mam jeden skrabanec na AR
shotik Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 hodim to sem . co by jste te nabidky remenu brali jako hlavni ? nemuzu se rozhodnout na cem koupit official cosmounaty b42. kuzi jsem jaksi vyloucil pac jsem cetl ze neni tak super a nahradu lze za par korun koupit od mistnich mistru. ale co ted. guma i tah dodatecne pak vychazi na desny prachy. Davat zase neoriginalni motylovku se mi moc nechce aby se usetrilo
henker Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Řešil jsem stejný problém s gumou... nakonec jsem překonal "originálovou nemoc", koupil kaučuk za 40? od Hirsche a jsem velmi spokojen ;-)
misoo Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 odporucam kupit minimalne tah + cierny kaucuk. budes mat v podstate dvoje hodinky. ak musis len jeden, tak odporucam tah. na nom su tie hodinky proste defaultne, take ako maju byt b42.
Mechac Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Za sebe doporucuji zrovna tu origo gumu, je opravdu pohodlna. Origo remen je podle me v pohode, co je hlavni - kopiruje tvar pouzdra. Nevim, jak by vypadaly hodinky s klasickym remenem bez toho vytvarovani.
šíma Odesláno 7. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Ještě mě mapadla jedna věc se kterou jsem se obrátil na NEST (zatím bez odpovědi). Na kůži i gumu existuje origo překlápěčka i motýlovka. Ceny pro všechny čtyři typy jsou stejné? Dostupnost srovnatelná?
Návštěvník maryskov Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Je pravda, že jsou dva typy tahů na B-42ky?
shotik Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 ano, na fliegry a na mariny/cosmo je jinej
docdan Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 A mají motýlovku nebo překlápěčku na kůži v černým.Resp kovovej tah v černým, nějak jsem zatím PVD tah u Fortisu nikde neviděl, ale docela by se mi líbil.
shotik Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Misoo: maji uplne jiny koncovky u pouzdra. Cili to na druhych nesedi
misoo Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Jak to ze ine? To su ine puzda pri B42 flieger a B42 cosmo?? To sa mi moc nezda...
shotik Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 tady o tom mas povidani http://forums.watchuseek.com/f251/%5Bask%5D-can-ss-bracelet-b42-gmt-used-b42-marinemaster-324039.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se