Tclaw Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Ahoj, rád bych si pořídil jedny elegantnější a vzhledově jednoduché hodinky a při hledání jsem narazil i na tyto: http://www.nejpanskehodinky.cz/products/letecke-hodinky-straith-mechanicke-hodinky-s-automatickym-natahem-47-mm/ Nemáte prosím někdo zkušenosti nebo nevíte o těchto hodinkách (strojku) něco více než uvádí? Vím že to nebude asi žádný zázrak za tu cenu, ale rozhodně nechci do hodinek vrážet víc jak 3-4 tisíce. Za víc peněz mám už vyhlídnuté jiné.
Leviathan Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 no, neviem, co potrebujes vediet..normalna Cina...cena tak 100 USD. tychto je plny web.ak hladas pilotky..pozri radsej daco nemecke..snad sa zmestis do limitu..Junkers a pod...
pavel_k Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Chvilku tu sleduj prodejni sekci a kup si neco poradneho. Tohle jsou imho vyhozene prachy.
USER47 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 (upraveno) No nevím, jestli obrovský 47mm pilotky se daj označit za "elegantní".:-D Jinak samozřejmě Čína jako řemen. btw: Ten strojek je Sea-Gull ST25, 25 šutrů, frekvence 21600vph, rezerva nátahu 48 hodin. Upraveno 19. září 2013 uživatelem USER47
Ivanhoe34 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 (upraveno) Ja mam za cca 4nasobok ceny 17 sutrov, 18000vph, iba rucny natah... Cinan to proste umi ... cim viac pruzkov, tym viac adidas Moj nazor k teme - naco su taketo cinske hodinky dobre, vidlami to tam urcite v tych hangaroch za Sanghajom prehrabavaju a plne furiky toho vozia...naco to davat na ruku... Upraveno 19. září 2013 uživatelem Ivanhoe34
USER47 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 (upraveno) V 19. 9. 2013 v 19:30, Ivanhoe34 napsal: ...naco to davat na ruku...Zase nutno uznat, že v konkurenci některejch těch hrůz Detomaso, Graf de Montewehro, Stührling a podobnejch čínskejch bazmeků, co se tu občas objevujou, je tohle ještě relativně stravitelnej křáp. Až na ten katalogovej název, pojmenovat pseudo-luftwaffe hodinky Spitfire vyžaduje slušnou dávku ignorance nebo smyslu pro jakejsi zvláštní humor. Ovšem za tři a půl tisíce se dá udělat mnohem větší paráda třeba Seikama apod, to je jasný a kdyby se tu tazatel nejdřív trochu rozhlídl, tak by to věděl... Upraveno 19. září 2013 uživatelem USER47
Tclaw Odesláno 19. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2013 V 19. 9. 2013 v 19:57, USER47 napsal: Ovšem za tři a půl tisíce se dá udělat mnohem větší paráda třeba Seikama apod, to je jasný a kdyby se tu tazatel nejdřív trochu rozhlídl, tak by to věděl... To víš že se rozhlížím, ale jednoduše jsem se ptal na tyhle konkrétní hodinky. A ohledně luftwaffe hodinek pojmenovaných Spitfire - nevidím důvod proč nepojmenovat, angláni měli podobný hodinky, stačí se rozlídnout a věděl bys... Děkuju vám za odpovědi pánové, dávám od toho ruce nadobro pryč.
Ivanhoe34 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 (upraveno) Mna trocha zarazilo, ako sa snazia uplne na drzovku dostupnymi prostriedkami napodobnit dizajn jedneho z etalonov pilotnych hodiniek IWC BP (http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=297804) bez kuska vlastnej invencie...USER47: naprosty suhlas. V cene uvadzanej hore mam aj ja jedny Seika 5ky. Tie sa na nic nehraju, dobre vyzeraju a sluzia spolahlivo. Upraveno 19. září 2013 uživatelem Ivanhoe34
Kex Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 V 19. 9. 2013 v 19:57, USER47 napsal: ... Až na ten katalogovej název, pojmenovat pseudo-luftwaffe hodinky Spitfire vyžaduje slušnou dávku ignorance nebo smyslu pro jakejsi zvláštní humor. No, tipnul bych si, že to Číňan nazval Spitfire proto, že jsou to obšlehnutý IWC Spitfire
Tclaw Odesláno 19. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Nediv se, je to jednoduché a svezou se na designu léty prověřeném. Zase nadruhou stranu, nejde taky pořád donekonečna přicházet s novými nápady na jedno dost úzce zaměřené téma. Pravdou ale zůstává, že u Číny se nedá o případné snaze ani mluvit.
Džimy Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 (upraveno) s tim designem je to tak... a nejen u číňanů. I seriózní značky se občas inspirují u konkurence... Aneb: co táhne, to se vobtahne Upraveno 20. září 2013 uživatelem Džimy
Roman-ZA Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Zase tu mame peny u huby, kedze je tam cinsky stroj Kto ma patent na dizajn pilotiek, hm? Ked Precista fejkla Longiny CS letky RAF, tak sa tu spievali ody, ake krasne hodinky su to
secondbass Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 je pravda, ze i ja se kdysi malem nechal zlakat, ale nakonec vyhraly Junkersksy za 200 Euro, jen ten remen se mi moc nelibi.. asi budu muset prikoupit )
misoo Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Mne sa pacia, samozrejme by som bral mensiu velkost, a trosku iny cifernik, no aj napriek cinanovi vnutri mozu normalne aj roky dobre sluzit. <br />Remene nerieste, to sa vymeni ancvaj ;-)
Chromatic Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 Jestli ti muzu poradit tak jsem videl pekne hodinky znacky ARCHIMEDE. Myslim, ze jsou nemecke a strojek svycarsky. Vypadaji mnohem lepe.
Roman-ZA Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 Potom by som riesil z vlastnej skusenosti pilotky Steinhart, je tam nizsia cena a spracovanie je prvotriedne.
kuncák7 Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 Mel jsem doma dvoje z nejpanske hodinky,rozmer 47 mm,jedny jsou pryc,druhe ma tata,dobre na ne vidi.strojek seagull,pruhledne dynko,remen 26mm,presnost cca 12s do plusu,rezerva natahu cca 46 hodin.kdybys chtel vic,napis sz
Kex Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65641-pilotky-aristo-limitka-s-microrotorem/
Tclaw Odesláno 12. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2013 Pánové, díky za Vaše názory a rady... Nakonec jsem se rozhodl pro Laco Flieger Augsburg, i když mají "jen" Miyotu, tak jsem je vzhledem k ceně (těch pár tisíc co ušetřím oproti ostatním narvu aspoň do winderu) a faktu, že se mi líbí o něco více než Archimede, upřednostnil. Chtěl jsem zároveň i hodinky s aspoň 5ATM (což vylučuje Steinharty), protože čas od času si nelámu hlavu s tím co mám na ruce a jde to pod vodu i nechtěně, tak aby vydržely. Tudíž se zeptám ještě na Vaše názory ohledně Laco Fliegerů? Zejména by mě zajímalo, zda je přesnost aspoň do 10s/den. Co jsem tady tak procházel vlákna, extra stížnosti na ně nebyly (o diskutovaném strojku s trhavým pohybem vteřinovky vím), ale je těch vláken tolik, že než to prolezu... Díky za případné odpovědi.
Wanderer Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Já je mám a jsem s nima spokojenej. Kupoval jsem je zánovní, ještě trochu bláznila přesnost, ale teď se to ustálilo....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se