Ondrej71 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 gmt blue.jpgMuzes to zkusil jeste v zlutozelene, prosim?
parnistroj Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Je nejaky duvod, proc by den nemohl byt na 9 a datum na 6? Umistenim dne na 9 lze rozsirenim okenka smerem ven poskytnout potrebne misto pro hacky a carky a zaroven zachovat misto pro 9 a na opacne strane muze zustat 3, takze z cifru by zmizela jen 6. Vedle 3 muze byt D, kdyz ho tam chcete a pod 12 rude (aby to pasovalo ke krvave rudym GMT a sekundovce) "Koza doji krev"
Lion Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 (upraveno) MarcelG: to je ta žlutozelená Damasko? Upraveno 28. září 2013 uživatelem Lion
Ondrej71 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 (upraveno) GMT red blue yellow.jpgPodle me ta červena verze je nejhezčí, žlutá je v pohode, modra se mi nelíbí. Pokud by se dalo také o tom hlasovat? Upraveno 28. září 2013 uživatelem Ondrej71
MarcelG Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 MarcelG: to je ta žlutozelená Damasko?je to jen přibližná barva. číslo barvy nemám odkud zjistit a pro představu to myslím stačí :-)
Lion Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Lione,mapa ale klidně být může, tu nikdo neodpískal, luneta už je, kompromisy ale hold bodou muset přijít (ručky), když se změnil výrobce. Ty města nevím, za mě už by tam toho bylo moc... města tu proběhly názory že by bylo nejvhodější dát jako 24h lunetu a vnější bude minutová
Mirek Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Jo takhle...otázka je, jak by ta vnitřní gmt luneta na ciferníku damasko vypadala, už tam těch čísel bude trochu moc, chtělo by to ale vidět...
Bobisek Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 My jsme amatéři a ty jsi profik. Tak nás nech se v tom plácat, nikomu to neublizuje. Franto obě slova (chce se mi říci jako obvykle) jsem ve svém příspěvku nepoužil, tak mi je prosím nevkládej do úst. Bez úrážky: jediný, kdo od mnoha slov přikročil v tomto vlákně aspoň k nějakým činům, byl Cyril... Jinak je zde vše od tourbillonu přes jednoručky až po čtyřicet druhů GMT a žádné mantinely procesu, jak má vzniknout nějaký rozumný návrh. A samozřejmě čachrování s čísly a počtem kusů, to nemůže chybět ... Počet jsem si dovolil stanovit jako účastník limitky (narozdíl od Bobiska), tento návrh byl záhy podpořen, tak jsem tak učinil... A účastníkem jaké limitky vlastně jsi? Já mám nějak ve zvyku se hlásit tehdy, když vím, do čeho aspoň přibližně jdu...
Mirek Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Tebe bych chtěl mít doma, seš chytřejší jak moje tchýně
Frantik Odesláno 28. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2013 My jsme amatéři a ty jsi profik. Tak nás nech se v tom plácat, nikomu to neublizuje. Franto obě slova (chce se mi říci jako obvykle) jsem ve svém příspěvku nepoužil, tak mi je prosím nevkládej do úst. Bez úrážky: jediný, kdo od mnoha slov přikročil v tomto vlákně aspoň k nějakým činům, byl Cyril... Jinak je zde vše od tourbillonu přes jednoručky až po čtyřicet druhů GMT a žádné mantinely procesu, jak má vzniknout nějaký rozumný návrh. A samozřejmě čachrování s čísly a počtem kusů, to nemůže chybět ... Počet jsem si dovolil stanovit jako účastník limitky (narozdíl od Bobiska), tento návrh byl záhy podpořen, tak jsem tak učinil... A účastníkem jaké limitky vlastně jsi? Já mám nějak ve zvyku se hlásit tehdy, když vím, do čeho aspoň přibližně jdu... Ja nám ve zvyku dělat si, co chci. Nepotrebuju ordnung.
Kristian.nov Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 No pánové chvílema se nám to tu vymyká z rukou... Bude to chtít trpělivost a pevný nervy:-D A nebo mě rupne a koupim si prostě DA 44 a bude... liběj se mi čimdál víc...
Bob Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 (upraveno) Ta cervena je super, trefa hned napoprve, do ty bych sel taky kdyby se dohodla nejaka slusna cena. Napiste me jako nahradnika c.2. Btw vim ze je to mimo misu, ale jaky je mysleny termin? Pod stromecek?Jo jeste mam zajem jen o verzi s GMT, pokud na GMT nedojde tak me rovnou skrtnete ... Upraveno 28. září 2013 uživatelem Bob123
brett Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 (upraveno) Zkus prosím pro potěšení oka použít tmavší modrou. Díky:-) Upraveno 28. září 2013 uživatelem brett
LovecK Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Jsem zvedav na jake barve to finalne skonci, cim vic variant, tim z hlediska statistiky nizsi pravdepodobnost shody... Za me: 1. Cervena 2. Modra
brett Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Díky!Když není ta vnitřní stupnice taky modrá, tak to není ono ...
petr_cha Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 (upraveno) Mam pocit, ze vice lidi se shodne na verzi s gmt... Ta mapa je schvalne natocena na Tichy ocean? Tam jsem nikdy nebyl :-) Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Upraveno 28. září 2013 uživatelem petr_cha
Ondrej71 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 GMT index vs 3,6,9.jpgČervena verze napravo vypada možna jeste lépe, ciferník je čistší, nepreplacany.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se