cigi Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Proto je to o typu lunety taky jen anketa, protože to neumíme přesně říct nikdo. Musíme si ale ověřit základní body, jinak budou stovky variant, a to nejde jinak, než po částech. Jestli máš z uveřejněných nějakou tvojí vysněnou variantu, hlasuj pořád podle ní, a je to. Jestli ji zatím nemáš, piš klidně nevím, je mi to jedno, obě varianty OK, nebo ani jedna a tak..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Radkovi K. se omlouvám, jsem v tom skutečně nevinně reagoval jsem na nabízený seznam s volným číslem 19. Počet 30 kusů je tedy strop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Moja chyba, ospravedlnujem sa. Snazil som sa najst posledny aktualny zoznam, evidentne som nevytiahol ten spravny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Radkovi K. se omlouvám, jsem v tom skutečně nevinně reagoval jsem na nabízený seznam s volným číslem 19. Počet 30 kusů je tedy strop?určitě nee, strop není zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Tak se připisuji 1. Frantik s lunetou2. sect s lunetou3. Bedjasson s lunetou (pouze cifr bez čísel)4. Gougy s lunetou5. Petr_Cha černé s lunetou, bílé bez6. Ivan_9897. lukin_ova s lunetou8. marecenator s lunetou9. Moty123 s lunetou10. Straspol s lunetou11. cigi bez lunety12. People s lunetou13. Honza.manta s lunetou14. shag15. MarcelG s lunetou16. Peta-Biker17. kubson s lunetou18. zekon730219. Radek K s lunetou20. Gas21. Chosef76 s lunetou22. Lion s lunetou23. Tittus s lunetou24. Mirek24 s lunetou25. brett - pouze s lunetou 1-12, jinak nic26. patprom27. parnístroj s lunetou28. Cyril s lunetou29. Karm s lunetou30. Sedlin s lunetou31.32.33. prorok - 4.nestandartní luneta - barva, 12 hodinxy. filo.boxer bez lunetyxx. financ (uzavírá sestavu) s lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 rekapituluji :s lunetou 22bez lunety: 2s lunetou s výhradou: 3zdrželi se hlasování : 6 Luneta jasně vyhrála, budou s lunetou !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Kluci, nechce se mi hledat na mobilu, zda to tady už padlo a nebo ne - ale už se ví předběžný odhad ceny? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 TADY úpravy v ceně 1500E (strop): http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65027-limitka-chronomag-fora/page-57&do=findComment&comment=1016974 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Také by mě to zajímalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 A cifr teda bude mít indexy a nebo čísla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 A cifr teda bude mít indexy a nebo čísla? Tak daleko to ještě není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 (upraveno) rekapituluji :s lunetou 23bez lunety: 2s lunetou s výhradou: 3zdrželi se hlasování : 5 Luneta jasně vyhrála, budou s lunetou !!doplnil jsem do součtu ještě ivana 989, na kterého hlasování se nějak přehlédlo. Na výsledki to nic nemění, jen ho to zvýrazňuje. Ohledně ankety k typu lunety jsem se dopočítal: standart svobodná volba : 7nesandart: 7šunafuk : 2 Myslím, že to prozatím stačí, takže prosím Cyrila, aby se p. Damaska zeptal na : 1. je v cenovém limitu, že si každý vybere standartní lunetu ( 60 nebo 12) podle svého ??2. je technicky možné a v cenovém limitu ( za kolik?? udělat si vlastní úpravu ( barva, čísla ...) vložky do lunety ??3. které barvy Damasko jsou lumi ?? Víme, že bílá ano, ale co ty ostatní ? třeba ta navrhovaná krásná neon grün?? Upraveno 14. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 (upraveno) Tak a jdeme dál. Následující hlasování je na dřeň. Zdá se mi, že následující po dvoutýdenní anylýze, že následující klíčové prvky spolu souvisí, bylo by tedy třeba je probrat spolu. Jedná se o barvu pouzdra, základní barvu ciferníku ( podklad) a asi i čísla/indexy . Z mé soukromé analýzy vyplývá, že : 1. k lunetě se příliš nehodí žádný stávající celo černý ciferník Damasko2. řešením by byla varianta s bílou ( nebo jinak barevnou) vnější minutovou stupnicí - 46.4 a 46.4.12. - ta ovšem vyžaduje výhradně čísla3. indexy jsou výrazně lepší na bílé variantě ciferníku4. barvy Damasko nejsou lumi a píšou tedy za tmy jen na bílém ciferníku, který je lumi a všechny barvy na něm jsou za tma černé5. kosočtverečkové ručičky Damasko se k indexům příliš nehodí, řešením jsou čárkové na konci zašpičatělé ručky - viz nový chronograf a fortis6. K bílému ciferníku mi velmi štimuje PVD černá úprava lunety a možná i pouzdra.7. bílý ciferník s čísly je málo plarický, připomíná vystřihovánky8. možná kombinace pvd černých a stříbrných prvků pozdra ( pouzdro, luneta, korunka) není letecká, ale silně casual verze pro volný čas Takže mi vyplývají 2 verze, ve kterých bezpečně věřím v konečný úspěch, ostatní se bojím, že nebudou přesvědčivé:1. bílá čísla, černý cifr s bílou stupnicí minut, stříbrné pouzdro - varianty 46. 4 a 46.4. 122. černé indexy, bílý ciferník, černé pouzdro, nebo kombinace, fortis ručky Záměrně pomíjím další barvy pro doplňky, které jsou možné, nutné, ale o nich bude až další hlasování. Bude to komplikované a komplexní, takže to budeme déle probírat a postupně vylučovat. 1. Pouzdro:1.A stříbrné1.B černé1.C kombinace - třeba korunka černá ... 2. podklad ciferníku:2.A černý2.B bílý ( lumi)2.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 3. indexy hodin3.A čísla3.B indexy3.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička Upraveno 14. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 People ABC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Honza.manta1B2B3C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 1B 2C 3C Děláš Cigi úžasnou práci, moc díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Cigi dakujem za odvadzanu pracu co robis. Na druhej strane, Tvoja analyza ma dostala do slepej ulicky, neviem momentalne hlasovat. Velmi by som uvital keby kazdy hlasujuci napisal par slov preco hlasoval tak ako hlasoval, mozno to pomoze aj ostatnym v rozhodovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 (upraveno) Tak si dej čas, ivane, tohle není ze dne na den. Já doufám, že naši milí pilní grafici taky s něčím přispěchají, něčím se pochlubí. Hlasuj jen, když budeš mít jasno. Ale třeba, když za žádnou nechceš černé PVD, tak to napiš, tohle půjde pomalu, ale nelze to úplně rozparcelovat. Například ty kombinace indexů a číslic 3C může vypadat jako pěknej vopruz .... :D, ale je to možnost ..... taky počítám, že časem každý může hlasování změnit , jak budou přibývat obrázky, ale prosím, hlasujte vždy seriozně . Upraveno 14. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 People ABCHonza.manta BBCProrok BCCmarecenator BBC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 2. sect - 1.A, 2.C.,3.A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se