Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Martine, jak jsem psal v SZ , je to neskutečný, a do Daamska bych to teda poslal, at videj, jak na tom pracujeme:-))

jak jsem psal v SZ :-) Mám zkušenosti s rendery, který vypadají drobet reálněji, než tohle co tu prezentuju. Samozřejmě jsou k tomu zapotřebí "drobet" dražší nástroje než to malovátko, co používám.

Mám na to ale zcela jistě deformovanej pohled.

A jasně, že mě to těší a rád bych se u nich "pochlubil" (kdo ne, že?), ale co já vím, jaký rendery si dělají oni? Jestli máte pocit, že to otudu neudělá, klidně zdroje poskytnu

Tady si zkuste tipnout co je a co není render

http://area.autodesk.com/fakeorfoto/

něco znát je, ale něco budete koumat pěkně dlouho, než si budete alepsoň trochu jisti renderem nebo fotkou.

CG je Computer Graphics

tady nějaký "profi" rendery

http://area.autodesk.com/showcase/portfolios/254413/1

http://www.transparenthouse.com/projects.php

http://kriscabrera.com/

Upraveno uživatelem Sedlin
  • Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Furt se nemuzu rozhodnout, jestli ten efektni bilej armovak, uz neni moc velkej kolotoc, anebo esli este dobry... ten cernej je takova vic klasika..

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Odesláno

Díky za vizualizace Sedline! Respekt.

Prosím čísla ne a už vůbec ne verzi trikolora!

+1

Pánové, čísla byly u mě dealbreaker - jediný důvod, proč jsem se vyřadil :( Ale kolegům se líbí, takže respektuji a výsledky jsou prozatím skvělé!!

Odesláno (upraveno)

Neni čas se trochu povenovat cifru? Trochu ho vytunit?

Dobré ráno !! Co myslíš, že zrovna provádíme ?

Ono nejde pracovat na spoustě variant najednou, v pondělí, zdá se, jedna zvítězí, a jestli Cyril získá do té doby i odpovědi Damasko, pohneme se. Ale jestli máš nápad, sem s ním. Už máme s Marcelem a Sedlinem přichystané např.možnosti písma - zde bych si přál později vyhovět hlasům požadujím indexy a písmo udělat "abstraktnější". Hele, nechci vás ovlivňovat, ale proč myslíte, že já, marcel i sedlin hlasujeme pro ACA ??? (CCA je v podstatě to samý).

Já jeden nápadíček inspirovaný tím "vyvažováním cifru" - co byste řekli na levoručky ?? Ono totiž, kdyby byla ta celkem vysoká velká korunka s ochranou nalevo na 9 a datumka s logem by zůstaly napravo na 3, nejen by netlačila do hřbetu (levé) ruky, ale mohl by cifr být tzv. vyvážený - to znamená podobný efekt, jako mají lepiny ( třeba PAM) s vteřinovkou na 9 a korujnkou na 3. Pochopitelně by šlo i to datum s logem přemístit na 9, ale to nevím, jestli by zase šlo technologicko/finančně  - minimálně by museli udělat nový plech ciferníku. Taky by výška lunety zarývala asi datum - je nutno prověřit na skutečných Damasko - stačí je otočit, že  - prosím některého majitele o hokus pokus a foto..

Do paroma !!!  Damasko prosím nic neukazujte, dokud nemáme alspoň v základech jasno !!! Nejhorší je únik pracovních verzí a způsobený šum a zmatek. Kromě případů, kdy bude chtít něco vysvětlit, samozřejmě - třeba ten "armovák".

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Dobré ráno !! Co myslíš, že zrovna provádíme ?

Ono nejde pracovat na spoustě variant najednou, v pondělí, zdá se, jedna zvítězí, a jestli Cyril získá do té doby i odpovědi Damasko, pohneme se. Ale jestli máš nápad, sem s ním. Už máme s Marcelem a Sedlinem přichystané např.možnosti písma - zde bych si přál později vyhovět hlasům požadujím indexy a písmo udělat "abstraktnější". Hele, nechci vás ovlivňovat, ale proč myslíte, že já, marcel i sedlin hlasujeme pro ACA ??? (CCA je v podstatě to samý).

Já jeden nápadíček inspirovaný tím "vyvažováním cifru" - co byste řekli na levoručky ?? Ono totiž, kdyby byla ta celkem vysoká velká korunka s ochranou nalevo na 9 a datumka s logem by zůstaly napravo na 3, nejen by netlačila do hřbetu (levé) ruky, ale mohl by cifr být tzv. vyvážený - to znamená podobný efekt, jako mají lepiny ( třeba PAM) s vteřinovkou na 9 a korujnkou na 3. Pochopitelně by šlo i to datum s logem přemístit na 9, ale to nevím, jestli by zase šlo technologicko/finančně - minimálně by museli udělat nový plech ciferníku. Taky by výška lunety zarývala asi datum - je nutno prověřit na skutečných Damasko - stačí je otočit, že - prosím některého majitele o hokus pokus a foto..

Do paroma !!! Damasko prosím nic neukazujte, dokud nemáme alspoň v základech jasno !!! Nejhorší je únik pracovních verzí a způsobený šum a zmatek. Kromě případů, kdy bude chtít něco vysvětlit, samozřejmě - třeba ten "armovák".

Hmmm - levoručky - já je sice nosím na pravé, ale vůbec to není špatný nápad, naopak zpestření a výrazná individualizace. Otázkou je vnitřní uchycení strojku - aby to nenavýšilo zbytečně cenu, i když by teoreticky měla být změna jen v cifry a datovém věnci.

Odesláno (upraveno)

strojek se otočí o 180°, ciferník zůstane, kde je, budou muset asi měnit úchyty ciferníku, nebo vyrazit jinde otvor pro datumku. Snad to je řešitelné. Samozřejmě můžeme zkusit i přehodit celou datumku s logem na 9. 

Korunka na 4 vyžaduje úplně nové pouzdro. To , obávám se , v ceně nebude. A jak by vyvážila ciferník ??

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

strojek se otočí o 180°, ciferník zůstane, kde je, budou muset asi měnit úchyty ciferníku, nebo vyrazit jinde otvor pro datumku. Snad to je řešitelné. Samozřejmě můžeme zkusit i

přehodit celou datumku s logem na 9.

Korunka na 4 vyžaduje úplně nové pouzdro. To , obávám se , v ceně nebude. A jak by vyvážila ciferník ??

Nerad bych se hádal, ale IMHO zůstane pouzdro i se strojkem beze změny a jen se přetiskne ciferník a datový věnec. Kdyby se otáčel strojek, tak to právě znamená přepracování pouzdra - otočení otvorů na korunku na druhou stranu a to by asi stálo nějakou kačku navíc.

Odesláno

Ajta, přečetl jsem prvních pár desítek stránek, když to ještě vypadalo jako Sinny s indexy a už jsem se začal rozhlížet po bytě co budu muset prodat :tongue_ss:

Pak jsem ale zjistil že drtivě vítězí verze s čísly, což hodně připomíná mé kosmonauty... Takže se asi své první limitky nedočkám (steiny jsem prošvihl, nautily byly trochu mimo můj šálek). každopádně budu přikukovat jak se vám to klube pánové! :thumbsup_anim:

Odesláno

zde bych si přál později vyhovět hlasům požadujím indexy a písmo udělat "abstraktnější". Hele, nechci vás ovlivňovat, ale proč myslíte, že já, marcel i sedlin hlasujeme pro ACA ??? (CCA je v podstatě to samý).

:punk: :clap: :thumbsup_anim:

Dakujem. Prosim co najabstraktnejsie. Napad "Stylizovane rimske cislice" je velka hlupost ?

Odesláno

Ivane, promiň  -  teoreticky to jde, ale římská čísla jsou úplně vedle toho, co lze považovat za moderní letecké hodinky :D :D  Ale do úvahy to připadá.Když to půjde, můžeme třeba na lunetě udělat římská čísla hodin (třeba i zeleně) v kombinaci s arabskými čísly minut - např. I 10 III  20 V 30 VII 40 IX 50 XI šipka, nebo 05 10 III 20 25 VI 35 40 IX 50 55 XII -  římská čísla ovšem při otáčení dělají někomu rotyku co do čitelnosti :D :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...