Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratuluju k narozeninam-to je ten nejlepsi darek,jakej sis mohl nadelit.Myslim,ze budes jedinej frajer z Trutnova,kterej ma keramicky suby.

Diky, ale podle aut co tady jezdi bych jich par tady predpokladal :)

Tak vséchno nej k narozkam! A k subum..... Vitej v parte Subáků...:-)

diky za prijeti do party :)

Gratuluju, dobra volba a peknej pribeh. Ciste sobecky z meho pohledu malinko skoda, ze bylo nutne datum, porad cekam kdy se na foru konecne objevi No Date v keramice a porad nic :) Uzivej si je, moc se mi libi, jak jsem ze zacatku preferoval starsi model, tak ted vzdy kdyz jsem u AD a vezmu si keramicky Suby nazivo do ruky, libi se mi vic a vic, o No Date nemluve :)

hele ja Ti rozumim, co se tyka designu tak No Date jsou perfektne cisty a vyvazeny - kdyz je postavis vedle dalsich sportovnich modelu RLX tak ostatni nemaji sanci

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gratuluji!

Přesně vím, o čem mluvíš :) Jak tady kdysi psal Sibiř ,,stejně všichni skončíte u Rolexek,,

Je to pravda. Užívej si je, protože jsou perfektní!

Odesláno

Gratuluji!

Přesně vím, o čem mluvíš :) Jak tady kdysi psal Sibiř ,,stejně všichni skončíte u Rolexek,,

Je to pravda. Užívej si je, protože jsou perfektní!

Aby jste se s těch Rolád jednou nezbláznili  :clap:  :clap:  :clap:

Odesláno

Stepane, velika gratulace! Ja jsem si porad rikal, proc si konecne nekoupis poradny hodinky, treba ty Omegy, co se Ti libily... ale uznavam, ze dopadlo to dobre :). Uzivej si je, tyhle hodinky maj koule a charakter! A vsechno nejlepsi k narozeninam, kdyz uz jses zas o rok starsi :).

Odesláno

Stepane, velika gratulace! Ja jsem si porad rikal, proc si konecne nekoupis poradny hodinky, treba ty Omegy, co se Ti libily... ale uznavam, ze dopadlo to dobre :). Uzivej si je, tyhle hodinky maj koule a charakter! A vsechno nejlepsi k narozeninam, kdyz uz jses zas o rok starsi :).

nazdar legendo, diky za gratulace! :)

Odesláno

Gratulace. Musím přiznat, že mě taky nějakou dobu dostávají a uvažuju o karamikách no date. Ještě párkrát přečtu něco podobnýho a asi musí být moje...

Odesláno

Pro mě byly dlouho RLX jen symbolem okazaleho luxusu a častého kopírování. Přehlížel jsem je. A potom začal chodit na forum. A pochopil. Suby sou proste fakt nejvíc! Tuším, ze moje cesta k nim povede přes Omega PO nebo RLX příbuzné Tudor Pelagos, ale na konci budou ty, které už mas...

Gratulace.

Odesláno

Pro mě byly dlouho RLX jen symbolem okazaleho luxusu a častého kopírování. Přehlížel jsem je. A potom začal chodit na forum. A pochopil. Suby sou proste fakt nejvíc! Tuším, ze moje cesta k nim povede přes Omega PO nebo RLX příbuzné Tudor Pelagos, ale na konci budou ty, které už mas...

Gratulace.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...