zc1 Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Dobrý den,nemáte někdo zkušenost jak vydrží stěžejky na hodinkách i třeba 200M ,když je máchám min 6 měsíců z roku v moři,mám strach abych je zbytečně neutopil.Je potřeba je radši po nějaké době měnit? I pružinka v karabině na AU řetízku je za 2 - 3 roky v čudu
bohus76 Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 A co Ti brání je např.po roce vyměnit?Je to pár korun.
jurryk Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Hlavně není od věci,je po každe pořádně vymáchat ve sladké vodě-sůl je žrout
zc1 Odesláno 23. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2013 No měl jsem akorát strach abych tam nedal nějaké čínské šmejdy a aby to nebylo ještě horši než ty staré original,kde koupit nebo objednat kvalitní? A jěště tlouštka ,je stejná?
bohus76 Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Také záleží na značce hodinek,seiko má svoje stěžejky,rolex má svoje stěžejky,je potřeba vědět na jaké hodinky.
Seamaster Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Mam na hodinkach Omega Ploprof wr 600M puvodni nerezovy stezejky z roku 1972. Funguji jako prvni den, no problem. A to si soli uzily za zivot habadej. Jen jsem je vypral ve WD40.
Karlos Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 ...když je máchám min 6 měsíců z roku v moři...Ty jsi Mitch Buchannon?
kuncák7 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Stěžejky neměním, ani když měním řemeny, tahy, gumu ( a to dělám cca 1x za 2 měsíce, podle nálady a počasí ). Jen kouknu, zda není poškozenej. Na omegách mám stěžejky z roku 1974, na mladších hodinkách většinou originál. S tímto jsem na "lepších" hodinkách neměl nikdy problém.
vintage Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Doporučuji je dat během potápěni (sportovani) na nato nebo Zulu strap. Když jedna stezejka selze, hodinky dočasně udrzi druha. Jinak v kvalitě stezejek jsou rozdíly, mel jsem hodinky kde jsem je měnil často a pak kousky co jsem nosil furt a drzely.
Seamaster Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Nato/zulu podepisuju jako reseni s pojistkou, jinak je to skutecne o kvalite a konstrukci, u Omegy stoji stezejka sice snad 80CZK co pamatuju, ale je nejspis naporad.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se