Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Od těch Aquadive musí být pěkně zelená ruka. Měl jsem Kazimon s bronzovým dýnkem a jeho špinivost mě dost točila. Dospělo to tak daleko, že jsem dýnko musel polepovat, abych nebyl zelenej jak Česílko. Bílá košile nepřicházela v úvahu.

Odesláno

Foták to urobí také jednoliate nevie zachytit tu farbu ako je v skutočnosti.Ja dýnko nepolepujem tiež som myslel že to bude špiniť a nič.

Odesláno (upraveno)

u vrchní, koupací nádrže před přelivem se dá voda přesměrovat, nádž se dá vypustit a vyčistit ? u spodní, hlavní nádrže se to asi moc řešit nebude, ale ta se dá taky vypustit ? jinak rybník má trvalý vydatný přítok čisté vody ...

No já jen, jestli jsi už tuto akci absolvoval... Vyvozit a vyčistit pár kubíků štěrku je docela sranda.   :)  A ten spad bude atmosférický... pyl, prach, listí...

Ale vypadá to SUPER!

Upraveno uživatelem jartop
Odesláno

No já jen, jestli jsi už tuto akci absolvoval... Vyvozit a vyčistit pár kubíků štěrku je docela sranda.   :)  A ten spad bude atmosférický... pyl, prach, listí...

Ale vypadá to SUPER!

v horní koupací části je kamenné dno, to čistit půjde ? ten štěrk je spíše experiment a spodní nádrž se asi zřejmě často čistit  nebude ...

a propírat ten štěrk určitě nebudeme  :) ...

Odesláno

v horní koupací části je kamenné dno, to čistit půjde ? ten štěrk je spíše experiment a spodní nádrž se asi zřejmě často čistit  nebude ...

a propírat ten štěrk určitě nebudeme  :) ...

zkusit to můžeš, už tě vidím :lol2:

post-19068-0-53880000-1393607857_thumb.gif

• po 2 týdnech...
Odesláno

.....Pavle,kolik to teď ukazuje hodin....??.....z toho bych byl jelen :-)))

taky mi to dělalo ... a občas ještě dělá problém ? co by ale člověk neudělal pro design ? 8.45  :) 

Odesláno

.....sorry,ale fakt Ti jdou blbě,......protože SEDMÉHO bylo v PÁTEK,ale minulý týden,..........:-) 

jdou dobře ? ten ciferník vlevo je 24-hodinový ukazatel ? datumovku, ve prospěch větší přehlednosti, neudělali  :) ...

při bočním pohledu je to špatně vidět ...

ale jinak jsou to SEVENFRIDAY ? takže sedm dní sem , sedm dní tam ?  :)

aktuální foto : 11 hodin. 7 minut. 34 sekund ...

post-27528-0-88425600-1394878875_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...