Přejít na obsah

FATHER and SON ... NERO.8 a ST1G

NERO.8

Doporučené příspěvky

Hasňo!!! Doteď jsem John Lobb neznal a byl jsem spokojen - teď až jednou budu mít přebytečných 20 tis., tak přebytečné nebudou, protože potřebuju John LobbY ( a Edmond a něco od Ferregama, abych uměl porovnat) . A pořádný oblek k nim, takže jsem asi - 80... :/ aspoň, že hodinky už mám.

Abych nebyl ot, krásné barvy na jachtách - tohle by se k nim taky hodilo :P

Alt_890329874_SD5_0910.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hasňo!!! Doteď jsem John Lobb neznal a byl jsem spokojen - teď až jednou budu mít přebytečných 20 tis., tak přebytečné nebudou, protože potřebuju John LobbY ( a Edmond a něco od Ferregama, abych uměl porovnat) . A pořádný oblek k nim, takže jsem asi - 80... :/ aspoň, že hodinky už mám.

:) To byl jen takovy priklad, hyperbola. I kdyz, jestli existuje konickarske forum o botach, tak tyhle znacky tam urcite berou, jako my hodinky za dvacet. Proste konickari pri pohledu z venku vypadaji vzdycky trochy trhle. A ty ceny z venku vypadaji silene. Tady uz hodky za pade nikoho nevyvedou z rovnovahy. Botari to urcite maji stejne. Slo mi o obecne, diskuzni srovnani bez naroku na absolutni cenovou (znackovou) presnost. Jiste jdou vkusne boty koupit i levneji. Ja v oblekove fazi sveho profesionalni pouti kupoval Lloydy za 4, nebo kolik, a slouzily skvele a u Bati jde urcite koupit i za dvojku.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

To máš asi pravdu, i když jsem narazil na toto, ale těch seznamů bude miliarda. Já si jen prostě nevím rady - většina obyč oblekovek je kolem 200 e plus minus 50...pro mě to už je dost peněz, tak bych si rád koupil lowend něčeho poctivého, než navoněnou čínu zabalenou do italského jména. 

Sry Nerovi za plevelení vlákna. 

Odkaz ke komentáři

nechci moc rušit Vaši debatu :) , ale myslím si, že Vašim jednotlivým postojům rozumím ? 

musím se zároveň přiznat, že tohle jsou chvíle, kdy to začíná být na fóru trochu napínavější ?

je dobře, že se každý stavíte za svůj názor ? 

takže jsem v podstatě moc rád, že přinášíte své názory a oživení do našeho vlákna ...

nakonec bych navrhoval dýmku míru ...

Váš indián Nero.8 z kmene Chronomag ( ten vpravo )  ;) 

post-27528-0-12849800-1384677681_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

FLOTILA VYPLOUVÁ ? ROLEX A PANERAI

se zpožděním čtyř měsíců je konečně dokončena i jachta PANERAI ?

ROLEX vyplula v červenci jako překvapení a dárek pro St1ga ...

v plánu je časem  ještě IWC, ta by měla být černobílá a největší ...

jde nám o náhradu absence moře a o snahu přenést kousek té romantiky aspoň na stůl pracovny ...

Hezká práce Pavle,  :notworthy:

Celý život (i když s přestávkami) čuchám k modelářství všeho druhu, takže tohle se mi moc líbí.

Odkaz ke komentáři

Náhodou jsem dnes narazil na tenhle článek o 3D tiskárně, a dokonce je české výroby.

Cena zatím není lidová - jedny nebo dvoje Panerai bys musel pustit do světa... :lol2:

No, jak říkám, já si ještě počkám až to bude za cenu Citizenů  :)

http://technet.idnes.cz/nejvetsi-3d-tiskarna-0lf-/veda.aspx?c=A131115_135543_veda_vse

Odkaz ke komentáři

Pánové, moc se mi líbí toto vlákno a už jen z toho důvodu, že mám společně se svým otcem založené vlákno sice na jiné téma, ale přesto tak nějak podobné. Líbí se mi, že svět hodinek je schopen spojit jak neznámé lidi tady na fóru, tak vytvořit jedno hezké téma i v rámci rodiny. Při našem cestování s taťkou často hodinky řešíme, porůznu je fotíme v různém prostředí a místech, jsou s námi na cestách skoro jako třetí osoba. Když se na to člověk podívá s odstupem, je to nesmysl, ale proč hledat racionalitu ve všem, že ano? A doteď se usmívám, když si vzpomenu na okamžik, kdy jsem vyšel jednou z hotelového pokoje a uviděl taťku, jak s naprostým zaujetím fotí své Orlíky pověšené na zobáku betonového pelikána (nebo co to už bylo), který byl součástí kašny na terase. Takže jakkoliv se neznáme a možná to celé chápu špatně, ale doufám, že vám rozumím a fandím vám. Reagovat bych chtěl rovněž na IWC s Malým princem, které mi neskutečně učarovaly, vůbec jsem o jejich existenci nevěděl a jdu googlit. :eek:  Takže i za to díky.

Děkujeme, moc hezky se to čte. :-)

Moc pekny modely a vubec cely vlakno je bezvadny.

Díky moc Romane. :-)

.............

Táta dnes při práci....  :)

post-20229-0-15688300-1384875047_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

někdy méně, znamená více ? v tomto případě stačilo pár mistrných tahů ?  :)

To už člověk musí být uznávaný expert, aby kreslením obdélníků a koleček vydělal mimo jiné i na BP. :)  Já taky kreslím, ale asi moc složitě. Hold, někdy více, zanmená méně. ;)

post-359-0-80305700-1384951735_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tohle vlákno mi unikalo pánové. Moc pěkné kousky, především tedy z mého pohledu BP. Musím říct, že svět hodinek mě taky sblížil s mým otcem víc, než jsem doufal. Ještě tak před třemi lety jsem si ťukal na čelo, když mi vysvětloval, jak funguje turbo a já čuměl na mobil, abych už mohl vypadnout do hospody za kámošema na pivko. A po těch třech (a tady po dvou) letech chodíme na to pivko občas i spolu a 90% řečí se motá kolem hodinek.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...