quest987 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Kluci to vlakno mate super. Fotky aut pecka. Ale ty Ferrari Pam me nejak neberou. Klasika je klasia. Ale jinak vase vlakno hodne vyzivne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) To nevím, ale 288 stojí něco kolem 40 mega. To by byl teda sakra dobrý kup.. Nejsem odborník a je pravda, že 288 a 308 se mi na první pohled pletou. Taky jsem ji viděl jen asi dvakrát (má problém s vyjetím z garáže, má to do kopce a na výjezdu na silnici je zlom, která se těžko překonává)... Teď jsem se koukal - v roce 2008 byla cena v UK kolem 250-275k GBP já to mám stejně ? někdy se může člověk spálit, ale chyba to určitě není ? Beru to podobně. A když se spálím, aspoň vím, kam toho druhého zařadit a už si dám příště pozor. Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 28. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Kluci to vlakno mate super. Fotky aut pecka. Ale ty Ferrari Pam me nejak neberou. Klasika je klasia. Ale jinak vase vlakno hodne vyzivne. moc díky ? jinak Pam Ferrari asi nebere většinu lidí, to je normální ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 28. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 na chvíli se vrátím k tématu vrtulníky ? úžasné spojení vrtulníku, Ferrari a designu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Bohužel jen koncept, ale nádherný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 nejhezci ferrari je jen jedno.. apropo, Pavle, mrkni do SZ plsedit: dino je krasny, ale fakt prtavy vevnitr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Nejkrásnější Ferrari je tohle. :)Ale v červené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Pam a F jde dohromady... Jen skoda, ze uz je tu zas zima... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 (upraveno) Pam a F jde dohromady... Jen skoda, ze uz je tu zas zima... Sent from my iPhone using TapatalkTvá 458?:-) Upraveno 29. listopadu 2013 uživatelem st1g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 (upraveno) Snad uz v pondeli ne, snad kupci odklepnou financovani. Je to uz mrtvolka, najel jsem skoro 60tkm. Snad uz konecne pujde pryc a v breznu na me ceka f12:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 29. listopadu 2013 uživatelem PavelB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Snad uz v pondeli ne, snad kupci odklepnou financovani. Je to uz mrtvolka, najel jsem skoro 60tkm. Snad uz konecne pujde pryc a v breznu na me ceka f12:-) Sent from my iPhone using TapatalkSlušná hračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Snad uz v pondeli ne, snad kupci odklepnou financovani. Je to uz mrtvolka, najel jsem skoro 60tkm. Snad uz konecne pujde pryc a v breznu na me ceka f12:-)Sent from my iPhone using TapatalkTak přejeme úspěšný prodej. Berlinetta je krásná. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Berlinetty se prave docela bojim. Objednaval jsem ji s presvedcenim, ze potrebuju 12 hrnku a FF je osklive. Pritom ale nebyl vubec cas se nekde zastavit ji projet. Takze jsem s ni poprve jel asi mesic po objednani, kdyz ji koupil kamarad. Pro me bohuzel trosku zklamani. Snad si zvyknu, ale uz ted vim, ze 458 je nej Ferrari od f40 a asi mu to jeste dlouho vydrzi... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Berlinetty se prave docela bojim. Objednaval jsem ji s presvedcenim, ze potrebuju 12 hrnku a FF je osklive. Pritom ale nebyl vubec cas se nekde zastavit ji projet. Takze jsem s ni poprve jel asi mesic po objednani, kdyz ji koupil kamarad. Pro me bohuzel trosku zklamani. Snad si zvyknu, ale uz ted vim, ze 458 je nej Ferrari od f40 a asi mu to jeste dlouho vydrzi... Sent from my iPhone using TapatalkMy jsme naopak z FF nadšení, po testování v Arjeplogu za polárním kruhem na něj často vzpomínáme :-) V Berlinettě jsme zatím neměli příležitost se svézt, takže posoudit nemůžu, ale Ferrari je Ferrari :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 (upraveno) Ferrari je a není Ferrari. Záleží co od toho očekáváš. Já jsem trošku magor a pravý petrolheaf, takže asi hledám něco jiného než většina zákazníků. Ale pokud chceš hezké exotické auto, krásný, voňavý interiér a úžasný zvuk, tak ano, Ferrari je Ferrari a můžeš si koupit i Cali. Pokud ale člověku jde více o zážitky za volantem a pravé výkony, tak je nabídkou velmi omezen a zbývá mu asi jen 458 a, doufám, F12. Nicméně máš pravdu, virus je to silný ani by mne nenapadlo jít vůbec někam jinam, zkoumat Lambo nebo McLaren. Nicméně musím pochválit kluky z Maranella, protože se opravdu zlepšují v kvalitě. Moje první 458 byl kšunt, měnil se motor, sedačka řidiče se rozpadla, no nic moc. Nechal jsem se uchlácholit, že to byla jen smůla a opravdu, moje druhá je parádní a nebýt - možná zbytečných - mých předskudků, že Ferrari přes 60k km je neprodejné, tak si ji nechám Upraveno 29. listopadu 2013 uživatelem PavelB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Ferrari je a není Ferrari. Záleží co od toho očekáváš. Já jsem trošku magor a pravý petrolheaf, takže asi hledám něco jiného než většina zákazníků. Ale pokud chceš hezké exotické auto, krásný, voňavý interiér a úžasný zvuk, tak ano, Ferrari je Ferrari a můžeš si koupit i Cali. Pokud ale člověku jde více o zážitky za volantem a pravé výkony, tak je nabídkou velmi omezen a zbývá mu asi jen 458 a, doufám, F12. Nicméně máš pravdu, virus je to silný ani by mne nenapadlo jít vůbec někam jinam, zkoumat Lambo nebo McLaren. Nicméně musím pochválit kluky z Maranella, protože se opravdu zlepšují v kvalitě. Moje první 458 byl kšunt, měnil se motor, sedačka řidiče se rozpadla, no nic moc. Nechal jsem se uchlácholit, že to byla jen smůla a opravdu, moje druhá je parádní a nebýt - možná zbytečných - mých předskudků, že Ferrari přes 60k km je neprodejné, tak si ji nechámMy máme právě zmíněnou Cali. Je úžasná hlavně i na delší cestování a při tom je to plnokrevné Ferrari. 458 už nám přišla moc tvrdá na delší cesty, ale samozřejmě byl velký zážitek se v ní svézt, je více sportovně laděná a zvuk byl jako u všech nádherný, i když ve zrychlení je rozdíl 0,35 s :-). Jinak zpracování mi přijde špičkové, možná jsi opravdu natrefil na nějaký špatný kus :-). Od Ferrari je srdeční záležitost každý kus. Jsem přesvědčen, že z Berlinetty budeš mít velkou radost i přes Tvé obavy :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Zrychlení není důležité, Cali je pro mě moc rozplyzlá... Po faceliftu se to sice hodně zlepšilo, ale vždy když jsem s ní jel mi něco vadilo. Vypadá jako Ferrari, voní jako Ferrari, zní jako Ferrari, ale neřídí se jako Ferrari. Tak ale já jsem velký automobilový purista a jako entry level Cali respektuju. Každý to má postavené jinak, pro mě by dlouhé cestování i v Cali bylo utrpením. Na dlouhé cesty jsou jiná auta. Stejně jsou na Cali nejroztomilejší zadní sedačky pro lidi bez nohou... Kolik máte na Cali najeto? Mě vysloveně štvalo, jak se každé Ferrari rozvrže... Tak radost budu mít určitě. Je to asi na dlouhou dobu můj poslední sporťák, čekáme miminko a budou asi jiné starosti a radosti... Prostě začínám trošku páprdovatět a už ocením i A8 nebo Range Rovera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Zrychlení není důležité, Cali je pro mě moc rozplyzlá... Po faceliftu se to sice hodně zlepšilo, ale vždy když jsem s ní jel mi něco vadilo. Vypadá jako Ferrari, voní jako Ferrari, zní jako Ferrari, ale neřídí se jako Ferrari. Tak ale já jsem velký automobilový purista a jako entry level Cali respektuju. Každý to má postavené jinak, pro mě by dlouhé cestování i v Cali bylo utrpením. Na dlouhé cesty jsou jiná auta. Stejně jsou na Cali nejroztomilejší zadní sedačky pro lidi bez nohou... Kolik máte na Cali najeto? Mě vysloveně štvalo, jak se každé Ferrari rozvrže... Tak radost budu mít určitě. Je to asi na dlouhou dobu můj poslední sporťák, čekáme miminko a budou asi jiné starosti a radosti... Prostě začínám trošku páprdovatět a už ocením i A8 nebo Range Rovera...My jsme měli štěstí a náhodou jsme už stihli facelift. Tak 458 i Cali jsou obojí entry level, ale každé ma jiné zaměření. :-) Máme najeto něco kolem 25tis. myslím. Za rok je to dost, ale nevrže. :-) Máš super vkus na auta i na hodinky. Přeji ať je miminko zdravé a snad bude sdílet Tvé nadšení pro krásné věci stejně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Pofaceliftová je už fajn... Ať slouží a doufám, že už spí zimním spánkem. A díky za přání, snad se vyplní. Od jara mám naplánováno, že se aspoň rok budu věnovat hlavně jen malýmu, nechci, když to není nutné, abych přišel o jeho dětství kvůli práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Pofaceliftová je už fajn... Ať slouží a doufám, že už spí zimním spánkem. A díky za přání, snad se vyplní. Od jara mám naplánováno, že se aspoň rok budu věnovat hlavně jen malýmu, nechci, když to není nutné, abych přišel o jeho dětství kvůli práci... Ano ano, spí. :-) To je rozumné, tak ještě jednou hodně štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se