bomber66 Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 jsme rádi, že naše vlákno zaujalo pár členů ? rádi budeme pokračovat ? Keby len par, na tablete toto vlakno ani nezatvaram a vzdy ked zapnem tablet tak mi ho rovno nacitava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 5. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Keby len par, na tablete toto vlakno ani nezatvaram a vzdy ked zapnem tablet tak mi ho rovno nacitava tak to nás moc těší a motivuje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 5. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 VENKU JE HROZNÁ ZIMA A FOUKÁ ? TAK NĚCO NA ZAHŘÁTÍ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 6. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 DVA DNY S PAM 270 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Co na to říct? No prostě bomba: broušené pouzdro 1950 podle mého gusta, krásně vypuklé retro sklíčko, a ještě k tomu vymazlený vnitřek. Užívej si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 6. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Co na to říct? No prostě bomba: broušené pouzdro 1950 podle mého gusta, krásně vypuklé retro sklíčko, a ještě k tomu vymazlený vnitřek. Užívej si je. navíc mne fascinuje ta plasticita ... ručky ve čtyřech patrech nad sebou ? to retro sklíčko je opticky zmenšuje, což je super ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Hodinky moc pěkné, ale jak tak počítám, měly by být ručky v pěti patrech, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 7. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Hodinky moc pěkné, ale jak tak počítám, měly by být ručky v pěti patrech, ne? díky ? 24.hodinová a ukazatel rezervy jsou v jednom patře ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 7. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 znovu jsem to přepočítal a pater je opravdu pět ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 7. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 DNEŠNÍ VÝLET ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 (upraveno) Exupéry spolu s PAM270 je podle mě to nejlepší, co máš, a že toho máš požehnaně! Závidím ti tvé zápěstí... Upraveno 7. prosince 2013 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 8. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Exupéry spolu s PAM270 je podle mě to nejlepší, co máš, a že toho máš požehnaně! Závidím ti tvé zápěstí... souhlasím, ale ještě bych přidal BP ? klasika je klasika ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 znovu jsem to přepočítal a pater je opravdu pět ? Tak to jsem rád, už jsem si myslel, že ručka pod mimostřednou vteřinovkou je jenom namalovaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 8. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 PANERAI LUMINOR 1950 REGATTA PAM 526 ?poprvé, když je dával Snow do vlákna, tak se mi moc nelíbily ?potom co jsem si je před nedávnem vyzkoušel na ruce, a trochu se s nima seznámil, tak jsem změnil názor ... je pravda, že funkce, které nabízí ve spojení s jejich barevností dávají smysl na vodě, při samotné regatě ?ale na druhé straně, kolik z nás a jak často využívá funkce svých hodinek ? takže přiznávám, že jsem se pletl ? ( možná jsem trochu ovlivněný - čím větší zima, tím více mne to táhne k moři a ke všemu co mi ho připomíná ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 10. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 NOVÝ DUCATI MONSTER 1200 S ? MODEL 2014 ? A TUDOR GENEVE ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Sakra, mně se snad na střední kolena začnou líbit panerajčata... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 mne sa hrozne lubia tie hnede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 11. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Sakra, mně se snad na střední kolena začnou líbit panerajčata... ve středním věku je nejlepší čas s tím začít, aby se na stáří vytvořila silná závislost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 11. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 mne sa hrozne lubia tie hnede... ty jsou z nich nejlepší ? k tomu černá, matná motorka s hnědými detaily ( hnědá kůže na sedle ) ? přidám aspoň fotku s hnědým podkladem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 ani ta motorka by nemusela byt posobia na mna velmi prijemne, brusena koza prirodnej farby to ja mozem... uz len koli tomu remenu by som ich chcel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se