NERO.8 Odesláno 1. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 (upraveno) po tom, co jsme četli vlákno "co mě dnes naštvalo", tak jsme se rozhodli ty petardy odpálit letos najednou ? pravda je, že jsme nikdy nestříleli a rozčiluje nás to taky ? zvláště pak střílení dva dny před a dva dny po silvestru Upraveno 1. ledna 2014 uživatelem NERO.8
Sphinxx Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 NERO.8: teda musím říct, že jsem rád za nějaké Breitlingy zde v tématu, hezky nakombinováno . A jinak ten "Vízmann" má krásný design, líbí se mi tyhle retro designy. Můj otec má Chrysler 300C a já jej považuji za jedno z nejhezčích aut poslední doby a taky je to jedno z mála aut, co mu vydrželo přes 5 let . Pro ty jež by nevěděli o čem je řeč zdovolením přiložím pár fotek - kdyby to vadilo, klidně to smázni .
NERO.8 Odesláno 1. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 V 1. 1. 2014 v 11:18, Sphinxx napsal: NERO.8: teda musím říct, že jsem rád za nějaké Breitlingy zde v tématu, hezky nakombinováno . A jinak ten "Vízmann" má krásný design, líbí se mi tyhle retro designy. Můj otec má Chrysler 300C a já jej považuji za jedno z nejhezčích aut poslední doby a taky je to jedno z mála aut, co mu vydrželo přes 5 let . Pro ty jež by nevěděli o čem je řeč zdovolením přiložím pár fotek - kdyby to vadilo, klidně to smázni . Breitlingy jsem měl před lety dvoje a pak jsem je prodal ? teď po nich zase začínám pokukovat ( možná i díky St1govi ) ...trochu jsem v rozpacích u některých nových modelů, ale rozkoukávám se ...jinak ... kolega má taky Chryslera v kombiku a moc si ho pochvaluje ? mi se taky líbí a hlavně mi přijde super, že se odlišuje ...já bych si ho ale nekoupil ... potřebuju převážet spoustu rozměrných věcí na dlouhé vzdálenosti a často se pohybuju v terénu ... takže nic se mazat nebude ...
Sphinxx Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 NERO.8: ještě se k tomu vrátím. Co se týče Breitlingů, tak si pamatuji, že tady St1g prodával Navitimery - teď doufám, že se nepletu, protože to bylo v mých začátcích zde, ale byly krásné a i hezky nafocené, proto mi utkvěly v paměti. Jinak stran originality některých aut - mám jednoho kamaráda a jednoho známého, kteří se chtějí odlišit. Kamarád si před časem koupil Jeep Grand Cherokee SRT v červené barvě a známý má Toyotu Tundru. Mimochodem ta Tundra je nesmyslný obr, ale líbí se mi, protože je mi blízký design Dodge Ram (právě díky tátovi) a ta Tundra se "tváří" podobně. Nu a kamarád přecházel z Infinity 45 do Jeepa a je neskutečně spokojený. Protože BMW. Mercedes, Audi a spol. je a našich silnichí vidět dost, ale tohle je přeci jen odlišnost. Foto použito ze zahraničních webů . Já mizím, takže pohodové novoroční odpoledne . EDIT: Když jsem hledal tu Ramku, tak jsem k mému údivu zjistil, že se dělala (SRT) i ve verzi "Double Cab" .
marecenator Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Vcera som precital prvu polovicu vlakna, teraz druhu. Krasne fotky, prijemne komentare a cele mi to pride prepletene uprimnou ludskou pokorou. Dakujem.Tesim sa na dalsie citanie a zelam vsetko iba to dobre v novom roku.
NERO.8 Odesláno 1. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 V 1. 1. 2014 v 12:15, Sphinxx napsal: NERO.8: ještě se k tomu vrátím. Co se týče Breitlingů, tak si pamatuji, že tady St1g prodával Navitimery - teď doufám, že se nepletu, protože to bylo v mých začátcích zde, ale byly krásné a i hezky nafocené, proto mi utkvěly v paměti. Jinak stran originality některých aut - mám jednoho kamaráda a jednoho známého, kteří se chtějí odlišit. Kamarád si před časem koupil Jeep Grand Cherokee SRT v červené barvě a známý má Toyotu Tundru. Mimochodem ta Tundra je nesmyslný obr, ale líbí se mi, protože je mi blízký design Dodge Ram (právě díky tátovi) a ta Tundra se "tváří" podobně. Nu a kamarád přecházel z Infinity 45 do Jeepa a je neskutečně spokojený. Protože BMW. Mercedes, Audi a spol. je a našich silnichí vidět dost, ale tohle je přeci jen odlišnost. Foto použito ze zahraničních webů . Já mizím, takže pohodové novoroční odpoledne . EDIT: Když jsem hledal tu Ramku, tak jsem k mému údivu zjistil, že se dělala (SRT) i ve verzi "Double Cab" . St1g opravdu prodával Navitimery a do dneška na ně vzpomíná ...Infiniti FX 50 LE máme v rodině ? je to auto, které je opravdu po všech stránkách vyjímečné ( v dobrém slova smyslu ) ...
NERO.8 Odesláno 1. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 V 1. 1. 2014 v 12:17, marecenator napsal: Vcera som precital prvu polovicu vlakna, teraz druhu. Krasne fotky, prijemne komentare a cele mi to pride prepletene uprimnou ludskou pokorou. Dakujem.Tesim sa na dalsie citanie a zelam vsetko iba to dobre v novom roku. děkujeme ? moc nás Tvoje slova potěšily ? krásný nový rok ...
NERO.8 Odesláno 1. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 (upraveno) MOC SE TĚŠÍME NA SEZONU F1 2014 ? JSME VELCÍ FANDOVÉ STÁJE FERRARI ? VELKÉ VĚCI SLIBUJE RIVALITA DVOU SKVĚLÝCH PILOTŮ ... ALONSO A RAIKKONEN ? VIDĚL BYCH TO JAKO KONEC FENOMÉNU VETTEL ? SAMI K TOMU PŘISPĚJEME OMEZENOU KONZUMACÍ RED BULLU ? Upraveno 1. ledna 2014 uživatelem NERO.8
M3maniac Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Chlapi, vychlazený nápoj zvaný Red Bull si sem tam dám rád, ovšem ta nuda od stáje Red Bull mě už ničí.... Kdysi jsem nevynechal jedinou VC, neděle byla pro mě to, co pro mou babičku kostel. Poslední tři roky ovšem dám vždy přednost , čemukoliv jinému. Nuda, nuda a ještě jednou nuda, světlé vyjímky jsou ,ale jde spíš o pěkné souboje někde na 3.-4. nebo 6.-7. místě....Ztratilo to pro mě to kouzlo boje kolo na kolo, boje o každý centimetr tratě. Tak jako jsem nikdy nebyl fandou M.S. a to Ferrari ctím jako velkou legendu. Tak nikdy nebudu velkým fanouškem S.V. Přesto Michaelovi přeji ať se z toho vylíže. Doufejme jen, že mí oblíbenci Alonso a Iceman přinesou do následující sezóny společně se stáji Ferrari více konkurenceschopnosti a bojů o první příčky.... takto si představuji F1
NERO.8 Odesláno 1. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 M3maniac: video je super, tak by to mělo fungovat ? vždyť je to vše pro diváky a ti se musí bavit ? už to fakt začala být nuda ? televize, jak říkáš, ukazovala boje o páté místo a jednou za čas prostřihla na Vettla jak na ostatní čeká osprchovaný v bufetu ?držme palce ať se to změní ...
NERO.8 Odesláno 2. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 ČÍNSKÉ NÁRODNÍ NÁMOŘNÍ MUZEUM V TIANJINU ...VYHLÁŠENO JAKO NEJLEPŠÍ ARCHITEKTONICKÝ PROJEKT BUDOUCNOSTI ... DOKONČENÍ A OTEVŘENÍ PLÁNOVÁNO NA ROK 2015 ...AUTOŘI: COX RAYNER - AUSTRALSKÉ STUDIODILEMA ... CO SI VZÍT NA RUKU NA SLAVNOSTNÍ OTEVŘENÍ 2015 ?
NERO.8 Odesláno 2. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 JEŠTĚ SICE NEVÍM CO NA RUKU, ALE UŽ VÍM ČÍM POJEDU ?
Kraff Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Dík za úžasné vlákno, , vždycky tady rád zajdu..
NERO.8 Odesláno 2. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 díky za poklonu ? našel jsem zajímavou vánoční vločku ? :
NERO.8 Odesláno 2. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 (upraveno) HOTEL LEAPrus 3912 ... HOTEL NA JIŽNÍ STRANĚ NEAKTIVNÍ SOPKY ELBRUS ? 3912 M NAD MOŘEM ? KAVKAZNEJVÝŠE POLOŽENÝ HOTEL NAŠEHO KONTINENTU ...49.LŮŽEK A RESTAURACE ...VYROBENÝ BYL PO DÍLECH V ITÁLII A VRTULNÍKEM PŘEPRAVENÝ NA MÍSTO ... Upraveno 2. ledna 2014 uživatelem NERO.8
lukin_ova Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Když jsme byli u té architektury, mne v poslední době naprosto fascinovalo Město umění a věd ve Valencii.První foto moje, další jsou půjčena z webu ...Když jsem to poprvé za křižovatkou uviděl, regulérně jsem se lekl.
michalval Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 V 2. 1. 2014 v 20:33, Bedjasson napsal: ...a jeden nadčasový vehikl si tady dovolím přidat, snad se nebudete zlobit.Jj to je nádherná klasika. Škoda jen, že to stojí tolik, co další auťák - a ne zrovna Felda
NERO.8 Odesláno 3. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 V 2. 1. 2014 v 20:32, Bedjasson napsal: ...parádní hotel, připomněl mi jedno ráno před cca 10ti lety a winterraum Müller Hut 3145 mnm na Stubai. První noc tam s námi byli i němci, ale slivovice je zlikvidovala a další noci jsme byli sami. Okolo bylo skvělé ježdění v prašanu. super zážitek, ten Ti závidím ? já zatím takovou romantickou zkušenost z těhle výšek nemám ? samozřejmě s těma rozjuchanýma němcema by to nebylo ono, ale slivovice je naštěstí strategická zbraň s dlouhodobým účinkem ?
NERO.8 Odesláno 3. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 V 2. 1. 2014 v 20:33, Bedjasson napsal: ...a jeden nadčasový vehikl si tady dovolím přidat, snad se nebudete zlobit. V 2. 1. 2014 v 21:45, michalval napsal: Jj to je nádherná klasika. Škoda jen, že to stojí tolik, co další auťák - a ne zrovna Felda to je nádhera ? na ruku vintážní hodinky ? něco stylového na tahání ? a jedem ? taky by mě bavilo restaurování a vestavba interieru ...
NERO.8 Odesláno 3. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 V 2. 1. 2014 v 20:57, lukin_ova napsal: Když jsme byli u té architektury, mne v poslední době naprosto fascinovalo Město umění a věd ve Valencii.První foto moje, další jsou půjčena z webu ...Když jsem to poprvé za křižovatkou uviděl, regulérně jsem se lekl. určitě to musí člověka překvapit, je to jak z jiného světa ... musím se ale přiznat, že na mě je to trochu těžké a překombinované ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se