NERO.8 Odesláno 29. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 moc díky, ale momentálně spíš řeším design, materiál a kapacitu pouzdra ... realizaci mám už předjednanouřemeny na fotce nejsou všechny moje ale hlavně kolegy ... já jich už mám taky pár hotových ... Ota odvádí skvělou práciaž udeří zima a ubude mi trochu práce, tak je zkompletuju s trubičkama a sponama, nafotím a představím možná i s novým pouzdrem ... schůzka bude doufám velmi brzy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 1. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 RÁNO V HARLEY-DAVIDSON Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Krásný, kluci, výlet jak víno, závidím.A ty Pateky na ruce, ó jéééé, to je krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 2. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Krásný, kluci, výlet jak víno, závidím.A ty Pateky na ruce, ó jéééé, to je krása. moc díky ... hlavně je to super ve spojení otec a syn ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 9. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 STAVBA UMĚLÉ VODNÍ NÁDRŽE ... realizace přelivu a dokončování hlavní hráze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Pěkné, pěkné Kdy to bude hotové, ještě do zimy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 ?žebřiňák s nářadím odtáhl od chalupy k rybníku, vykopal díry a zasadil topoly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 (upraveno) Presne. Ale v lete to bude lahoda. Upraveno 9. října 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 9. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Pěkné, pěkné Kdy to bude hotové, ještě do zimy? to mám obavu, že to nestihneme ... otázka, kdy přijde a jaká ?žebřiňák s nářadím odtáhl od chalupy k rybníku, vykopal díry a zasadil topoly? a k tomu všemu měl malé buty ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Co je to za kámen? Moravská droba? Na zahradě se "bavím" něčím podobným! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Co je to za kámen? Moravská droba? Na zahradě se "bavím" něčím podobným! Moravská droba, kamenolom Bohučovice ... musí se ale trochu vybírat ... Až budeš hotový se zahradou tak se pochlub ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 TAK JSEM MĚL PŘED ČASEM NEJASNÝ SEN ... UPGRADE PAM COLLECTION ... DÍL 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 289? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 289? to právě ještě nevím ... ten sen byl nejasný ... jinak 289 jsou skvělé a indicie sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Tak si běž lehnout, třeba budeš ráno vědět víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Tak si běž lehnout, třeba budeš ráno vědět víc jdu kamaráde ... doufám, že ten sen bude po ránu jasnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 při vší úctě Pavle:vidím Tě, jako profíka s velmi dobrým vkusem - domy, co stavíš, auta i oděv - tak mi k Tobě zlatý Pamy nepasují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 11. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 při vší úctě Pavle:vidím Tě, jako profíka s velmi dobrým vkusem - domy, co stavíš, auta i oděv - tak mi k Tobě zlatý Pamy nepasují... to máš pravdu, zlaté určitě nejsou můj sen ... možná to bude jen zabarvený obraz, který se zase po dnešní noci o poznání rozjasnil ... naopak desetidenní rezerva nátahu a gmt velký sen byl ... UPGRADE PAM COLLECTION ... DÍL 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 ty si zvire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 11. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 ty si zvire znovu Ti Honzo musím připomenout kdo mně startoval ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se