Přejít na obsah

FATHER and SON ... NERO.8 a ST1G

NERO.8

Doporučené příspěvky

Neboj....privilegium PAM 270 ti Pavlíku přenechám. Byl tady kamarád, kterýho jsem víc jak před rokem zblbnul do PAM, tak si je občas aspoň na chvíli přehazujeme. :lol2:  

sestříčky by mi udělaly větší radost ... ale klobouk dolů, kamaráda jsi slušně zblbnul ... jinak, Tě mám dnes problém následovat ve vláknech ...  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ZAČÁTEK DOBY BRONZOVÉ ... POTÁPĚČ NERO

Před nedávnem jsem byl okolnostmi přinucen, vzdát se mých oblíbených ROLEX DEEPSEA. Prožil jsem s nima celé prázdniny, a až na vyjímky jsem je měl každý den na ruce. 

Potápky a hodinky do nepohody mi po čase začly chybět. Taky jsem dlouhou dobu  pokukoval na fóru po fotkách bronzových modelů, které považuju všechny, díky patině, za originál.

St1govi se podařilo dát tyto dvě přání dohromady a našel mi hodinky, které jsem si na první pohled zamiloval. Jsou robusní, jak se na bronzové hodinky sluší, ale při tom nejsou přehnaně velké,  jsou jednoduché, jsou precizně zpracované, jsou to automaty se safírem, jsou jak dělané pro kombinace s Otovými řemeny.

Je to ten typ hodinek, který jsem již dříve zmiňoval ... cena není rozhodující a člověku udělají radost, stejně jako modely za statisíce.

Jediná nevýhoda je, že do Mariánského příkopu se s něma nepodívám ... budou na mně muset počkat ve 200 m na kameni   ;) ,

o 100 m níže je odloží Cyril, a o dalších 200 m níže je bude mít položené Financ ... dál půjdeme bez hodinek

Tolik moje potapěčské vyznání ( neberte to prosím jako recenzi ) ... ještě stručný popis a pár fotek, které mně inspirovaly k nákupu :

ANCON ... SEA SHADOW CALIFORNIA

1943 - AGC - 4 / SSC001

45 MM

MIYOTA 8215 

AUTOMAT

SAFÍR

42 HODIN REZERVA CHODU

200 M

post-27528-0-30972300-1381780311_thumb.jpg

post-27528-0-77806200-1381780313_thumb.jpg

post-27528-0-11922800-1381780319_thumb.jpg

post-27528-0-83268900-1381780324_thumb.jpg

post-27528-0-56893100-1381780334_thumb.jpg

post-27528-0-75845800-1381780336_thumb.jpg

post-27528-0-32733600-1381780339_thumb.jpg

post-27528-0-36315400-1381780345_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Krásný kousek, blahopřeju Ti! Musím se podívat, co to je za stroj. Taky mě láká bronz - už kvůli té patině.

A jinak, myslím, že ty hodinky se nedostanou moc pod 40 metrů jako ostatní OWD, pokud je tedy nesundáte z ruky a nepošlete dolů a nebo pokud nejste nějací specializovaní vorvani :snorkle: , to se pak budu muset omluvit. 

Odkaz ke komentáři

Krásný kousek, blahopřeju Ti! Musím se podívat, co to je za stroj. Taky mě láká bronz - už kvůli té patině.

A jinak, myslím, že ty hodinky se nedostanou moc pod 40 metrů jako ostatní OWD, pokud je tedy nesundáte z ruky a nepošlete dolů a nebo pokud nejste nějací specializovaní vorvani :snorkle: , to se pak budu muset omluvit. 

díky moc :snorkle: ... trošku mně kamaráde podceňuješ :snorkle: ... už si chystej omluvu :snorkle: ... přikládám jednu momentku z loňské dovolené :snorkle:  :

post-27528-0-81474400-1381783802_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

díky moc :snorkle: ... trošku mně kamaráde podceňuješ :snorkle: ... už si chystej omluvu :snorkle: ... přikládám jednu momentku z loňské dovolené :snorkle:  :

Hmm pěkný, Carcharodon Carcharias, tak to jsi měl štěstí. Já plaval jenom se žralokem černocípým. Je vidět, že máš opravdu vkus  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Hmm pěkný, Carcharodon Carcharias, tak to jsi měl štěstí. Já plaval jenom se žralokem černocípým. Je vidět, že máš opravdu vkus  :lol2:

černocípého neznám ... a toho Carcharodona jsem si taky zpočátku nevšiml, až začal kousat zmetek ... ;)  :snorkle:  ... vkus jsem měl na noze

Odkaz ke komentáři

Ancony paradne, presne na take to "otlkavanie" pri vodnych hratkach, gratulujem  :cheers:

pri tom pohlade som sa musel zamysliet, ze preco som vlastne ja predal svoje bronzove Helsony, nejak mi je teraz po nich smutno :)

díky ... neváhej a vrať se chronobronzklubu ... Helson je vstupenka  ;) 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...