NERO.8 Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Tenhle VYSNĚNÝ výběr Ti moc přeju a schvaluju Pavle, z hlediska vkusu je naprosto V POŘÁDKU děkuju, jsem rád, za Tvoje otevřené názory ... ještě se k tomu na chvíli vrátím: zlaté se mi líbí, hlavně radiomíry, ale jenom do chvíle, než si je dám na ruku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Já nevím, že se vždycky nechám tak unést.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Já nevím, že se vždycky nechám tak unést.... no nekecej, že budeme mít dvě kamarádky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 no nekecej, že budeme mít dvě kamarádky ... Neboj....privilegium PAM 270 ti Pavlíku přenechám. Byl tady kamarád, kterýho jsem víc jak před rokem zblbnul do PAM, tak si je občas aspoň na chvíli přehazujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Neboj....privilegium PAM 270 ti Pavlíku přenechám. Byl tady kamarád, kterýho jsem víc jak před rokem zblbnul do PAM, tak si je občas aspoň na chvíli přehazujeme. sestříčky by mi udělaly větší radost ... ale klobouk dolů, kamaráda jsi slušně zblbnul ... jinak, Tě mám dnes problém následovat ve vláknech ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Dobre to mate, chlapci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Dobre to mate, chlapci.. dík ... za to můžou, mimo jiné, i ty Pam večery ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 ZAČÁTEK DOBY BRONZOVÉ ... POTÁPĚČ NERO Před nedávnem jsem byl okolnostmi přinucen, vzdát se mých oblíbených ROLEX DEEPSEA. Prožil jsem s nima celé prázdniny, a až na vyjímky jsem je měl každý den na ruce. Potápky a hodinky do nepohody mi po čase začly chybět. Taky jsem dlouhou dobu pokukoval na fóru po fotkách bronzových modelů, které považuju všechny, díky patině, za originál.St1govi se podařilo dát tyto dvě přání dohromady a našel mi hodinky, které jsem si na první pohled zamiloval. Jsou robusní, jak se na bronzové hodinky sluší, ale při tom nejsou přehnaně velké, jsou jednoduché, jsou precizně zpracované, jsou to automaty se safírem, jsou jak dělané pro kombinace s Otovými řemeny.Je to ten typ hodinek, který jsem již dříve zmiňoval ... cena není rozhodující a člověku udělají radost, stejně jako modely za statisíce. Jediná nevýhoda je, že do Mariánského příkopu se s něma nepodívám ... budou na mně muset počkat ve 200 m na kameni ,o 100 m níže je odloží Cyril, a o dalších 200 m níže je bude mít položené Financ ... dál půjdeme bez hodinek Tolik moje potapěčské vyznání ( neberte to prosím jako recenzi ) ... ještě stručný popis a pár fotek, které mně inspirovaly k nákupu : ANCON ... SEA SHADOW CALIFORNIA1943 - AGC - 4 / SSC00145 MMMIYOTA 8215 AUTOMATSAFÍR42 HODIN REZERVA CHODU200 M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Moc pekne bronzovky Pavle, gratulace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Krásný kousek, blahopřeju Ti! Musím se podívat, co to je za stroj. Taky mě láká bronz - už kvůli té patině.A jinak, myslím, že ty hodinky se nedostanou moc pod 40 metrů jako ostatní OWD, pokud je tedy nesundáte z ruky a nepošlete dolů a nebo pokud nejste nějací specializovaní vorvani , to se pak budu muset omluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Krásný kousek, blahopřeju Ti! Musím se podívat, co to je za stroj. Taky mě láká bronz - už kvůli té patině.A jinak, myslím, že ty hodinky se nedostanou moc pod 40 metrů jako ostatní OWD, pokud je tedy nesundáte z ruky a nepošlete dolů a nebo pokud nejste nějací specializovaní vorvani , to se pak budu muset omluvit. díky moc ... trošku mně kamaráde podceňuješ ... už si chystej omluvu ... přikládám jednu momentku z loňské dovolené : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Moc pekne bronzovky Pavle, gratulace :-) díky Ondro ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 díky moc ... trošku mně kamaráde podceňuješ ... už si chystej omluvu ... přikládám jednu momentku z loňské dovolené :Hmm pěkný, Carcharodon Carcharias, tak to jsi měl štěstí. Já plaval jenom se žralokem černocípým. Je vidět, že máš opravdu vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Hmm pěkný, Carcharodon Carcharias, tak to jsi měl štěstí. Já plaval jenom se žralokem černocípým. Je vidět, že máš opravdu vkus černocípého neznám ... a toho Carcharodona jsem si taky zpočátku nevšiml, až začal kousat zmetek ... ... vkus jsem měl na noze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 ... není to tolik vidět, ale taky se směju ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Ten kousat nemusel, stačilo mu polknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Ten kousat nemusel, stačilo mu polknout většinou nejdřív ochutnává ... a navíc by mu mohlo zaskočit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Ancony paradne, presne na take to "otlkavanie" pri vodnych hratkach, gratulujem pri tom pohlade som sa musel zamysliet, ze preco som vlastne ja predal svoje bronzove Helsony, nejak mi je teraz po nich smutno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Ancony paradne, presne na take to "otlkavanie" pri vodnych hratkach, gratulujem pri tom pohlade som sa musel zamysliet, ze preco som vlastne ja predal svoje bronzove Helsony, nejak mi je teraz po nich smutno díky ... neváhej a vrať se chronobronzklubu ... Helson je vstupenka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se