Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty jsou naprosto dokonalé, todle fakt můžu, vlastně se mi líbí víc než jakékoliv PAMy což bych asi úplně říkat neměl, to vím  :)

Nemůžu si ale pomoct, strašně se mi líbí i ten cifr, je to prostě něco jiného, neotřelého a to se mi líbí. Můžeš mi prosím napsat co je to přímo za model? nemůžu je nějak dohledat...

Odesláno

za málo ? vždy mi udělá radost, když slyším, že necestujeme sami :) ...

attachicon.giffpro.jpg

za málo ? vždy mi udělá radost, když slyším, že necestujeme sami :) ...

Sami? Myslím, že by to vydalo na slušný zájezd.

Odesláno

Ty jsou naprosto dokonalé, todle fakt můžu, vlastně se mi líbí víc než jakékoliv PAMy což bych asi úplně říkat neměl, to vím  :)

Nemůžu si ale pomoct, strašně se mi líbí i ten cifr, je to prostě něco jiného, neotřelého a to se mi líbí. Můžeš mi prosím napsat co je to přímo za model? nemůžu je nějak dohledat...

je to ANCON SEA SHADOW CALIFORNIA 1943 - AGC - 4 / SSC001 ...

Odesláno (upraveno)

Sami? Myslím, že by to vydalo na slušný zájezd.

to zní ještě povzbudivěji  ? tak asi pojedeme dále  :) ...

post-27528-0-04181700-1404110627_thumb.jpgpost-27528-0-73256200-1404110632_thumb.jpgpost-27528-0-45418400-1404110630_thumb.jpg

Upraveno uživatelem NERO.8
Odesláno

Krasny pripomenuti, ja mam Ischiu spojenou s dovolenou, po ktery se nam s pani narodil syn... nejkrasnejsi vzpominky...

Jenom bych tam nejezdil v lete, to je tam ukrutny hic, podzim a lazne Apollón Afrodite v naturisticky casti :-) to je fakt raj na zemi

Odesláno

Krasny pripomenuti, ja mam Ischiu spojenou s dovolenou, po ktery se nam s pani narodil syn... nejkrasnejsi vzpominky...

Jenom bych tam nejezdil v lete, to je tam ukrutny hic, podzim a lazne Apollón Afrodite v naturisticky casti :-) to je fakt raj na zemi

to se určitě, trocha toho ráje a jižního slunce, dostala synovi  do krve ;)  ...

post-27528-0-61587500-1404244837_thumb.jpgpost-27528-0-00090200-1404244839_thumb.jpg

Odesláno

Pavle, ty ses minul povolanim. Nechces zacit delat do cestovniho ruchu?

Nadherny

určitě by mě to moc bavilo, ale ve skutečnosti i půlhodina cestování na foru je pro mě někdy problematická :) ...

post-27528-0-82930400-1404278118_thumb.jpg

Odesláno

nero, asi vznesu uplne blbej dotaz, ale vrta mi to hlavou: kolik toho fotis ty a kolik jsou jine zdroje? ty pamy na lahvi heinekenu/corony si fotil ty, ne?

Odesláno (upraveno)

nero, asi vznesu uplne blbej dotaz, ale vrta mi to hlavou: kolik toho fotis ty a kolik jsou jine zdroje? ty pamy na lahvi heinekenu/corony si fotil ty, ne?

nefotil ? já nemám tolik času, ani nevlastním tolik hodinek a v neposlední řadě ani neumím tak dobře fotit :) , ale o to v tomhle vláknu nejde ? 

snažím se jen seřadit fotky ( vypůjčené i moje ) do souvislostí a skládat z nich příběhy ( proto ty dovětky o virtuální fantazii ) ...

určitě se nechci prezentovat cizí prací, jako skvělý fotograf ... ten nejsem a bohužel už ani nebudu   :) ...

Odesláno

tohle vlakno mam moc rad!  vetsina lokalit je zcela uchvatna. predevsim ty resorty co sem davas.....

rikal sem si podle fotek, ze bys mel neuveritelny mnozstvi hodinek. ale proc ne ze ano:)

takze jen tak dal..... :notworthy:

nefotil ? já nemám tolik času, ani nevlastním tolik hodinek a v neposlední řadě ani neumím tak dobře fotit :) , ale o to v tomhle vláknu nejde ? 

snažím se jen seřadit fotky ( vypůjčené i moje ) do souvislostí a skládat z nich příběhy ( proto ty dovětky o virtuální fantazii ) ...

určitě se nechci prezentovat cizí prací, jako skvělý fotograf ... ten nejsem a bohužel už ani nebudu   :) ...

Odesláno (upraveno)

tohle vlakno mam moc rad!  vetsina lokalit je zcela uchvatna. predevsim ty resorty co sem davas.....

rikal sem si podle fotek, ze bys mel neuveritelny mnozstvi hodinek. ale proc ne ze ano:)

takze jen tak dal..... :notworthy:

taky bych musel vlastnit několik jachet, luxusních aut a utratit statisíce za hotely a večeře  :) ...

v tom je skvělý virtuální svět ? můžeme si to na chvíli užít všichni a neutratit ani korunu  ;) ? nebo se občas inspirovat a něco z toho si dopřát ...

zároveň to neznamená, že bych v životě obdivoval pouze luxus ?

taky se dokážu těšit z maličkostí a prožít hezkou dovolenou, bez toho, že bych překročil hranice ...

Odesláno

taky bych musel vlastnit několik jachet, luxusních aut a utratit statisíce za hotely a večeře  :) ...

v tom je skvělý virtuální svět ? můžeme si to na chvíli užít všichni a neutratit ani korunu  ;) ? nebo se občas inspirovat a něco z toho si dopřát ...

zároveň to neznamená, že bych v životě obdivoval pouze luxus ?

taky se dokážu těšit z maličkostí a prožít hezkou dovolenou, bez toho, že bych překročil hranice ...

+1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...