olson21 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Tak ono to vyjde asi nastejno, protože to jsou palby všeobecně od PAM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Nejnižší řady mají plné dýnko z toho důvodu, že jsou v nich nedekorované ETY, kdo by se na to díval, že ?To je fakt...ale pozeram sa na stroj len ked som na "velkej". Vzdy ked mam nejaky BASE model tuzim ich poslat na DLC kúru, tak ,ako som to spravil v 2009tom...a pri tejto uprave sa priehladne dynko nehodí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Já myslím, že průhledné dýnko, je opravdu potřeba jen v případě, že je tam pořádný strojek, na který se hodí dívat. Rozhodně ne na ETU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Tak ono to vyjde asi nastejno, protože to jsou palby všeobecně od PAM. Za ty Flybacky (pokud je vůbec seženeš) si můžeš pořídit dvoje PAM Logo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Za ty Flybacky (pokud je vůbec seženeš) si můžeš pořídit dvoje PAM Logo. Až tak? To je celkem mazec. Já předpokládal, že dražší budou, ale až o tolik? Jak se ta cena Flybacků pohybuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Až tak? To je celkem mazec. Já předpokládal, že dražší budou, ale až o tolik? Jak se ta cena Flybacků pohybuje?Treba tak.... https://www.chrono24.cz/search/index.htm?dosearch=true&searchexplain=true&resultview=list&query=Panerai+Flyback&sortorder=1&maxAgeInDays=0&watchTypes=U&referenceNumber=pam00524%24192 Je treba vedet co za referenci chces... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Hmmmm, tak vzdávám se modelu Flyback Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 No co, pultovka za "taky nenošené" železné Daytony je dnes ještě úchylnější a v určitých kruzích se i tak kupujou jak housky na krámě.U PAM s Flybackem máš díky "limitkové" produkci statisticky téměř jistotu, že dalšího podobného blázna na ulici jen tak nepotkáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 No to jo, ale nvm, jestli to nepotkání stojí za ty prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 (upraveno) Český PAM trh je nějaký moc konzervativní. Já tady pomalu sám šaškuju s 47 mm hodinkama, přitom na Facebook feedu Paneristi.com jsou 372 a další 47ky nejběžnější modely, které nosí častokrát asiati s tenkýma rukama. Upraveno 30. září 2015 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Vždycky jde o úhel pohledu - i "za ty prachy" jde furt o směšný příplatek, v porovnání s tím co statisíce tuzemských bláznů rok co rok utopí v "příplatkové výbavě" a "tuningu" svých konfekčních malolitrážních pleček na 4 kolečkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Tak to jo ale problém je v tom, že když řekneš porsche, nebo ferrari, tak to zná každej. Když řekneš PAM, tak jen parta zasvěcených. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 ....a to sa mi na tejto znacke paci.....napr.Rolex alebo Breitling nosi vela ludi, lebo macher index maju vysoky, Panerai vacsinou iba "parta zasvetenych" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Zdravím sekci Panerai,nevíte o co by tak mohlo jít? Cena?????http://obleceni.bazos.cz/inzerat/52519060/Prodam-hodinky-Luminor-marine.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Zdravím sekci Panerai,nevíte o co by tak mohlo jít? Cena?????http://obleceni.bazos.cz/inzerat/52519060/Prodam-hodinky-Luminor-marine.phpVime presne, vo fejk! Ale ze se na to zeptas po 340 prispevcich? To je skoro na ban... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Já jenom jestli se neupsal nebo nejsou někde šluknutý a neví co dává do frcu. Panerai se mi nelíbí, tak nesleduji. Takže když neco neznám, tak se zeptám. Jo, ban bych uvítal, abych sem furt nelezl. Jenom to stojí čas, peníze a ještě je člověk u toho za blbca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 V pohode, just kidding... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Však já taky. Nevím, jestli se přenesla diskuze ze starých verzí fóra, ale Brejtligáři podle fotek poznali Bretle i podle mizerné fotky, ale na druhé straně u velmi kvalitních fotek o tom bohatě diskutovali pro zdařilost padělku v některých případech. Ba dokonce se i nějaké koupily a udělalo srovnání s originálama, zvenku i zevnitř, včetně fotek. Velmi poučné.Tak jsem uvažoval i v tomto případě a požádal o konzultaci. Paneraiky jsem měl v ruce jen jednou a to ještě natahovací, takže jsem se obrátil k odborníkům o znalecký posudek. Někde tu kdysi byli Panerai na určení, ale nebyla to žádná kopie, ale přímo volná tvorba z východu na téma Panerai. Takže od té doby se radši ujistím u znalců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Tohle jsou tak nepovedené fejky (podívej se na ochranu korunky), že to určitě nemohli vyrobit solidní číňani, ale nejspíš někdo jako italové apod. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 (upraveno) To bude nějaká těžká limitka, s minutu dělenou na 7(!) dílků - a placatý zelený sklo vystrouhali nejspíš z českýho křišťálu... Upřímně: Šťastní hloupí nálezci neexistují, zatímco čorkař hodí na bazoš leda tak štíplej fík - a ještě osolí cenu jako by to byl originál... Upraveno 8. října 2015 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se