m.n. Odesláno 2. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 huhu: co koukám na chrono24, tak je na ně potřeba téměř dvojnásobný rozpočet, to už by byly dvě Dacie v plné palbě. Ještě zkusím zavolat zítra do Oriosy, jestli už taky mají malé Ingy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Hodně mě bere i Transocean Chronograph, jen bohužel trpím předsudkem, že by to byl v rámci machr-indexu krok níže, co se týče zvuku značky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Tie ingy su pekne. Neurobis zle. Este si pozri ingy 3228 su to 40mm s inhousom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Co by na to řekl Felix? Zenith El Primero Stratos? Jasně!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Glasütte original sport evolution GMT http://www.chrono24.com/en/glashuetteoriginal/sport-evolution-gmt--id2461456.htm?urlSubpath=/glashuetteoriginal/sport-evolution-gmt--mod344.htm&models=344&manufacturerIds=103 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Male inga jsou davno v oriose ve dvou barvach. Cena 155800. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Glashütte original sport evolution panoramadatumTady je sice vyvolavacka o litr vyssi, ale jsou new. http://www.chrono24.com/en/glashuetteoriginal/sport-evolution-panoramadatum-42mm--id1636977.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Horhe: ty jsou dokonalé, jen ta velikost... Gas: díky, já za Martinem byl naposled v červnu a netroufal si tipovat, kdy budou, říkal, že spíš až koncem roku. Takže až budu v Brně, skočím tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 ! Prosím tě, ty tvoje jsou jaká velikost? Ty mi docela seděly, když jsi byl u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Hodně mě bere i Transocean Chronograph, jen bohužel trpím předsudkem, že by to byl v rámci machr-indexu krok níže, co se týče zvuku značky... tady už zbejvá jenom něco zlatýho vod rolexu a "Černá kočka, bílý kocour" - to je sociální index jako prase todle je lepčí vlákno, než kupcovo fejky online (chudák jeden, znesvětil vlákno) *tak dobrej lov už končím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Jasně, díky, čau. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 A co tak este prisetrit a kupit royal oaky 15300? Ci to je uz moc? Ceníkovka ? 12.500 a už jsou výběhový model, takže AD nebude slevu vnucovat... Z druhé ruky pozor, ta kartáčovaná ocel a zejména její hrany škrábance přitahuje jako magnet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Tak tyhle maj 42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Taky príma, ta červená je docela osvěžuje, jen nevím, jestli naživo nebude moc křičet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Prosím tě, ty tvoje jsou jaká velikost? Ty mi docela seděly, když jsi byl u nás. JJ Ty moje jsou na tom stejně - 42mm, to je super velikost a seděla Ti! Taky príma, ta červená je docela osvěžuje, jen nevím, jestli naživo nebude moc křičet. Viděl jsem je a je v pohodě, není vůbec vykřičená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Jinak ty moje vypadají méně nápadněji, než ty celočerné, nebo se světlým cifrem, i když jsou subciferníky barevné. Tu nápadnost na sebe váže právě ten lesklý kruh kolem cifru u indexů...jinak mi se líbila moc tato verze, ale moc na ni nejde natrefit: Modrá je taky dobrá! ( jedny jsou na fóru ): A co se týče machr indexu - tak tahle verze je hodně "catchy"pro oči: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Open heart ne, to se mi nelíbí, ale ty modré jsou skvělé, k triku by se na to mohl nasadit ten modrý kaučuk, co máš ty. No, mohli bychom se potkat třeba na příštím ostravském srazu, pokud tady zrovna třeba budeš, rád bych si je připomněl. Mám o čem přemýšlet, zatím tedy lock, díky moc všem, hlavně Ypovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.