Lukas Sparrow Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Ja tam 31.10. objednal SNKM41, jeste jsem si priplatil za FedEx, abych je mel rychlejc. Do dneska (11.11.) jeste ani neprisel email o expedovani, psal jsem jim, ale zatim neodpovedeli. Na strankach maji ted psany, ze hodinky nejsou skladem, tak predpokladam, ze to je ten duvod (nicmene, kdyz jsem objednaval, tak skladem byly). Co s tim? Cekat, dal urgovat?
Wallis Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Já tam objednával v pátek 14.11., Seika SSA233K1 taky s FedEx a zatím taky žádná zpráva o tracking čísle nebo aspoň jen o odeslání. Zatím čekám. Nechci to nijak hrotit. Skladem by měly být, tak doufám, že v nejbližích dnech na mě bude klepat kurýr
JaRooN Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Já tam objednával v pátek 14.11., Seika SSA233K1 taky s FedEx a zatím taky žádná zpráva o tracking čísle nebo aspoň jen o odeslání. Zatím čekám. Nechci to nijak hrotit. Skladem by měly být, tak doufám, že v nejbližích dnech na mě bude klepat kurýr Vždyť se podívej, jak tvá zásilka vypadá...
Wallis Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Já měl na mysli zatím nevyřízenou objednávku na skywatches.com.sg. Tam jsem zatím bohužel na trackování nenarazil..Naopak s creationwatches.com maximální spokojenost jak s trackingem tak i dodáním.
JaRooN Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Já měl na mysli zatím nevyřízenou objednávku na skywatches.com.sg. Tam jsem zatím bohužel na trackování nenarazil..Naopak s creationwatches.com maximální spokojenost jak s trackingem tak i dodáním. Sorry, já si spletl vlákno. Probíhala tady debata v tomto vlákně i ve vlákně creationwatches a tak nějak jsem to zaměnil. Omlouvám se
lucid Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Ja tam 31.10. objednal SNKM41, jeste jsem si priplatil za FedEx, abych je mel rychlejc. Do dneska (11.11.) jeste ani neprisel email o expedovani, psal jsem jim, ale zatim neodpovedeli. Na strankach maji ted psany, ze hodinky nejsou skladem, tak predpokladam, ze to je ten duvod (nicmene, kdyz jsem objednaval, tak skladem byly). Co s tim? Cekat, dal urgovat? Já měl na mysli zatím nevyřízenou objednávku na skywatches.com.sg. Tam jsem zatím bohužel na trackování nenarazil..Naopak s creationwatches.com maximální spokojenost jak s trackingem tak i dodáním.Já mám zkušenost, že odesílají rychle, posledně dokonce tak rychle, že jsem po odklepnutí už nestačil ani nepatrně pozměnit objednávku. Sice jsem jim okamžitě napsal na mail, ale objednávku vyřídili dřív než ten mail. Určitě bych jim tedy napsal a doptal se co a jak - často odpoví až za 24 i více hod, ale odpověď jsem dostal vždy. Jinak po odeslání posílají email s trackem a fakturou na jimi udanou částku (vesměs na 48 dolarů).
wizard-ov Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Příště se na Skywatches zaregistruj, uvidíš tam i stav objednávky...
Wallis Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Tak už všechno vyřízeno.. hodinky v pátek dorazily v naprostém pořádku s FedEx kurýrem.
Lukas Sparrow Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Tak nakonec jsou doma. Bylo to nějak takto:31.10. objednáno, 5.11. první dotaz, 11.11 druhý dotaz, bez odpovědi, 12.11. vyplňuji paypal dispute (podle rad z watchuseek), 13.11. odpověď, že se omlouvají a další den pošlou, tak se i stalo, jen infomail o odeslání přišel o tři dny později. Clení trvalo dýl než by čekal (den na to nikdo nesáhl), 24.11. zvoní kurýr, doplácím dph+celní služby a hodinky mám konečně doma.
Frostie Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 tak to je dost dlouho a na pováženou
nanux Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Posilal jsem ted z mywatcheshub fedexem. U hodin je faktura na $48, kolik jste obecne vyplnovali pro celni urady (at uz pro postu nebo fedex)? Dam vedet, jak to dopadne.
travex Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Přepošleš onen doklad od prodejce na 48$
nanux Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Hodinky dorazily, takze to vypadalo nasledovne: Seiko SNZG15J1 - bez krabickyShipping FedEx express (kdyz uz se clovek rozhodne, proc by cekal dlouho, ze:)$104 hodinky + $10 shipping + $2 pojisteni = $116 Objednano v utery 25.11. => na celnici v patek => par telefonatu s fedexem => v pondeli vecer vypusteno z celnice => v utery je mam na ruce. Fedex si nauctoval 305 za vyrizeni celnice a 301 za DPH (hodinky bez krabicky). U hodinek byl pribalen ofoceny navod na diver's watch (polovina navodu nesedi, ale je to stejny kalibr), seiko cedulka a one year limited warranty card. Obchod reagoval promptne a nemuzu si na nej stezovat, oproti ceskym cenam (6500) je celkova cena cca 3000, takze mi zbylo jeste na jedny hodinky a par piv ;] Co se tyce hodinek (to je spis na jine vlakno), jsou ve vsech ohledech super a s automatem si urcite uziju spoustu zabavy. Myslim, ze budeme nejvic nejlepsi kamaradi. Osobne bych ale preferoval mene zaneradeny cifernik. Tech cisel je tam moc a i nektere technicke infa by tam byt nemusely. Ale za tyto penize jsem takove vysledky necekal.
xpap Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Zdravim, mám dotaz, 16/12/2014 jsem objednal hodinky, ale u objednávky mám stále jen "processing" a zatím mi nepřišel email s odkazem pro sledování... přes svátky jsem si řikal, že počkam, ale teď je mi to trochu divné. Mohl by se někdo kdo odsud objednával podívat jaké měl statusy u objednávky. Díky Jen jestli mam čekat nebo mam urgovat
lucid Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Zdravim, mám dotaz, 16/12/2014 jsem objednal hodinky, ale u objednávky mám stále jen "processing" ....Vždycky pouze processing - cca 8 nákupů.
xpap Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Díky moc, je to první nákup, tak jsem si nebyl jistý
Common Name Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Ahoj všem , rád bych nějakého zkušeného chronoharcovníka požádal o nákup hodinek z tohoto obchodu. Nemám PayPal a určitě nebudu nakupovat další hodinky,ačkoliv bych opravdu rád. Našetřil jsem si na českou cenu,ale díky vám všem a tomuto foru lze ušetřit tímto nákupem nějakou kačku.Nemám s nákupem z USA vůbec žádnou zkušenost a ano,pročetl jsem toto téma tam a zpátky a fakt nic pro mě..... Poslal bych peníze na účet dotyčného + něco na pivo za ochotu,nebo mohu pomoct i jinak(věc dohody). Pokud je to dotaz z kategorie scifi, velice se omlouvám všem za zdržování,ty co jsem pobavil srdečně zdravím ale řídím se heslem ,,líná huba holé neštěstí,,. díky moc a zatím ahoj
xpap Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 dodatek k dotazu z 6/1/15hodinky nikde, tak jsem zadal dotaz přes vzkazy co mají na stránkách, odpověď po dvou dnech, že hodinky byly pravděpodobně odcizeny cestou a že vrací peníze... ty už mam na PP účtu
lucid Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 dodatek k dotazu z 6/1/15hodinky nikde, tak jsem zadal dotaz přes vzkazy co mají na stránkách, odpověď po dvou dnech, že hodinky byly pravděpodobně odcizeny cestou a že vrací peníze... ty už mam na PP účtuNo, dvoje od nich mám na cestě, doufám, že je nestihne podobný osud
Common Name Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Ahoj všem tak i já jsem využil tohoto vlákna a četl a četl a rozhodl se koupit Casia Protrek 3000 tady. V tomto ohledu mi ovšem velmi pomohl místní člen lucid, jehož zásluhou a trpělivostí jsem se stal majitelem těchto krásek. Jen ve zkratce tedy : 10.1. objednáno standartnícestou,žádné rychlé doručení a 11.2. už jsem je měl na ruce . Takže spokojenost, obchod doporučuji a lucide, fakt díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se