mlsoun1 Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 (upraveno) Zdravím všechny, tož několik měsíců jsem sháněl Longiny Hydroconquesty s automatickým strojkem a hlavně s modrým ciferníkem pro strýce,který mi je nakonec daroval k blížícím se narozeninám.Když jsem mu je donesl,tak mi oznámil,že si nakonec pořídil Certiny DS Podium quartz a už nevydržel čekat. Toť věřit,jestli to tak je,či nikoliv.A to hlavně proto,že jsem je minulý rok prodal a docela se mi po nich stýskalo.Ale nic se nemění na tom,že mám z toho radost. Nějaké ty info: hodinky mají průměr 41mmstrojek automatický L3.696 .4-měla by to být předělaná ETA 2892 s rezervou nátahu 40 hodinsklo je safírové,luneta otačná na jednu stranuvodotěstnost úctyhodných 300M-šroubovací korunka je samozřejmostítah je krásně masivní s trojitou pojistkou,sice kovové tahy moc nemusím,ale u Longinů mi nevadí,netrhají chlupy a dobře se nosí.Tož nějaké to foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. října 2013 uživatelem mlsoun1
Zeppelin Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 Moc pěkná "klasika" s poslední větou se plně ztotožnuji
palom Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 kedze ich mam v inzercii v rubrike Kupim, neostava mi nic ine ako pogratulovat k peknym hodinkam, ktore som mal mat na ruke ja :-)
belkov Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Hodinky jsou to parádní jen tech 41 je dost malo . /Apon pro me s tlapou 21/
Daemonultimate Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 Hydra,co říct než pogratulovat ke kousku z proslulé stáje.Dobrá kvalita,značka i cena,takže žádná chybička.Škoda,že si malinko víc nepohráli s lumi a taky s nějakou možností alternativy v materiálech.Každopádně super hodinky za skvělou cenu.
Kid_A Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 krasny diversky aneb dukaz ze se da rict jedna veta tisickrat a porad muze mit kouzlo...
Návštěvník bretya Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Veľká klasika, výborný výber! Gratulácia, nech ti robia radosť
mlsoun1 Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Díky,však oni se nějaké objeví,držím Ti palce kedze ich mam v inzercii v rubrike Kupim, neostava mi nic ine ako pogratulovat k peknym hodinkam, ktore som mal mat na ruke ja :-)
mlsoun1 Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Jinak pánové díky Všem.Volnočasovky jsou to prostě super.Nejlepší je ciferník,krásně mění barvy.
miracolo.cz Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 tyto hodinky maji jen jednu kosmetickou chybu, ze index 12 neni zvyraznen. chtel jsem si je koupit, ale tohle jsem neprekousnul.
mlsoun1 Odesláno 8. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Dvě ze včerejška Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Mně na nich fascinuje tvar pouzdra,když nožičky vyplňuje poslední část tahu,skvěle zjemňuje tu lunetu a vypadají masívněji než ve skutečnosti jsou.A na ruce sedí parádně.
stapal Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 taky jsem o nich uvažoval, moc pěkné
Radkis Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 nech ti dlho a presne tikaju...gratulujem
Jony Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Longines HQ jsou super stroje, jen mě mrzí ta velikost...ocenil bych větší průměr, ale to je jen můj vkus.-)
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Mně se naopak zdá jejich průměr díky tvaru pouzdra velmi univer.,když to srovnám s nadsázkou,něco jako Suby od Rolád,který padnou skoro každému (no až na nějaký ty opravdový max.).
Jony Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Kyby jsme měli všichni stejný vkus bylo by to smutné, ne?.-)))
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Kyby jsme měli všichni stejný vkus bylo by to smutné, ne?.-))) O tom žádná,co by pak ty ostatní ženský dělaly?
Jony Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 (upraveno) Přesně tak Upraveno 18. prosince 2013 uživatelem Jony
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se