zilkaon Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Ahoj, jsem tu nový na foru hrozně se mi libí tyto hodinky Ingersoll Lawrence IN 3218 BK GMT, ale co jsem si tu zatím prostudoval tak tady na tu značku každý nadává. Ale strašně se mi libí design nevíte třeba o nějakých podobných ?? Děkuji za odpovědi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kex Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Ono se tady na Ingersoll zase tak nenadává (to by vyžadovalo silný a intimní negativní vztah ) - spíš tady k němu nikdo žádný vztah nemá a jen upozorňujeme lidi, že za takovou kolotočářskou bídu z Číny je škoda vyhazovat peníze. Ale taky se můžeš na doporučení místních z vysoka vy... a jít do toho. Tady se jen často opakuje, že za peníze, které chce dotyčný investovat do Ingersollu, by už mohl mít solidní entry-level švýcary, kolikrát i v mechanice. Např. ty Lawrence se prodávají (pokud dobře koukám) za cca 10k - za to už můžeš mít krásné německé Steinharty z Chronoshopu (které vypadají úplně jako Rolexky ) nebo i swiss made Certiny, Tissoty, apod. Jinak k Tvému dotazu na podobné hodinky: V tomto případě se nejspíš Číňan inspiroval u Grahamu, což jsou skvělé a rozhodně doporučeníhodné orloje, ovšem cena je zhruba desetinásobná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StanoBare Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 to zilkaon: 1. Koľko majú tie Ingersolly v priemere mm? Lebo tie subciferníčky natlačené na stred + aj umiestnenie dátumovky, tak predpokladám minimálne 46-47mm puzdro2. Tlačidlový červený poznávací znak Hanhart (ale už som to videl aj u Dior). Máme v tom vidieť farebnú spojitosť s GMT, alebo klasika chrono pusher?3. Strašná dátumovka4. Proporčne je to rozbité Nestanovil si cenu, no v prijateľnej hladine (aj pre začiatočníka) silne odporúčam Hamilton, majú pekné pilotky. Potom tu máš Davosa, alebo Steinhart.
zilkaon Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Cenove v akci na amazonu vychazeji na 200 liber což je nejakych 6000 to mi prijde jako velmi dobra cena
OpenMind Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 (upraveno) Na mě ty hodinky působí přeplácaně. Hodně mi tam vadí ta vmáčknutá datumovka.Myslím, že se relativně brzy na ruce okoukají, i když se Ti teď líbí. Myslím, že by bylo dobré si rozmyslet, co se Ti na těch hodinkách hlavně líbí - GMT,chrono, vnitřní GMT luneta, design pouzdra? A podle toho vybrat nějakou alternativu. Taky si myslím, že by bylo dobré zvážit nákup hodinek z druhé ruky - tady v inzercise objevují pěkné kousky. Upraveno 10. října 2013 uživatelem OpenMind
StanoBare Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Cenove v akci na amazonu vychazeji na 200 liber což je nejakych 6000 to mi prijde jako velmi dobra cenaNechcem ťa dotlačiť k vyšším cenám, ak na to nemáš rozpočet v pohode, to je v poriadku aj ak si ti daný model páči. Len prosím, prejdi si to tu, pozri si ešte tie návrhy iných značiek, či ťa niečo nezaujme a zváž potom, či radšej neinvestovať tých 200 libier do pekného výletu, alebo útulku
Pavel K. Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Tato značka je na blacklistu :http://www.trustedwatch.com/community/blacklistJe to předražená čína. Většina modelů se tváří jako chronografy, ale stopky nemají. Jen ukazují na subdialech datum. Dokonce píšou jen "Germany design", žádné "Made in ..." Porozhlédni se raději po jiné značce.
USER47 Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Ale strašně se mi libí design nevíte třeba o nějakých podobných ?? Děkuji za odpovědiS přimhouřenejma očima třeba tyhle solární Seika:http://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-ssc081p1
Denjl Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 ingersoll nebrat... je to čína a né moc kvalitní... dostal jsem jakési dámské ingersoll automaty od dodavatele jako dárek a přítelkyně je něměla snad ani jednou na ruce... prostě špatný...
zilkaon Odesláno 11. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Děkuji moc za rady hodinky které jsou na blacklistu opravdu nechci, moc děkuji ty seiko jsou hodně podobné škoda že nemají viditelní vnitřek.:-)
USER47 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 Nemaj viditelnej vnitřek mimo jiné i proto, že to nejsou mechaniky...dívat se na tu elektroniku uvnitř by velká zábava nebyla.:-D
palom Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 S přimhouřenejma očima třeba tyhle solární Seika:http://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-ssc081p1s tymito som kedysi uvazoval...na bezne nosenie a sport, ale nakoniec ma odradil ten solar (aj ked by mohol byt pre niekoho vyhodou)
palom Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 S přimhouřenejma očima třeba tyhle solární Seika:http://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-ssc081p1s tymito som kedysi uvazoval...na bezne nosenie a sport, ale nakoniec ma odradil ten solar (aj ked by mohol byt pre niekoho vyhodou)
schipe Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Jeden muj kamarad ma dvoje hodinky Ingersoll. Hodne se rozplyval nad tim, jak je supr design, jsou levne a jeste k tomu mechaniky. Hodinky nosi tak jednou do tydne na veceri, pripadne nekam do splecnosti. Celkem strida cca. 8ks ruznych znacek. Za dobu 2let celkem 4x reklamace a jedny jsou opraveny servisakem 9mm luger. Opravdu nebrat.
Peegee Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Pokud je chceš, tak je kup.Stejně ale přijdeš na to, co říkají ostatní.Je to asi nejhorší možná investice do hodinek.
tombas Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Ingersoll, Köenigswergl, Calvaneo apod. dostaneš třeba na aukru za pár stovek, ale dle vlastní mladické hloupé zkušenosti si ušetři čas, peníze i nervy. Koupil jsem Calvanea, které jsem za 2 dny vracel.
kuncák7 Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Pokud je chceš, tak je kup.Stejně ale přijdeš na to, co říkají ostatní.Je to asi nejhorší možná investice do hodinek.Trochu tě poopravím- to není investice do hodinek, ale vyhozené peníze. Investuješ do něčeho, co bude fungovat, dělat ti radost a jednou, až se rozhodneš jít dál, tak to za něco prodáš ( ber to s nadhledem, snažím se jen odlehčit situaci ).Pro tazatele :Jestli ty hodinky chceš, tak si je kup. Já bych radil - trochu to tu prolez , pročti a pak kup, co se ti bude zamlouvat. Věř, že tolik negativ by se na značku nevalilo jen samo od sebe, čo kvůli špatnému názvu , bude to mít nějaký hlubší význam.
schipe Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Ingersoll, Köenigswergl, Calvaneo apod. dostaneš třeba na aukru za pár stovek, ale dle vlastní mladické hloupé zkušenosti si ušetři čas, peníze i nervy. Koupil jsem Calvanea, které jsem za 2 dny vracel.Trosku OT. Na Calvaneo jsem se taky nachytal. Vydrzelo mi to rok. Pak jsem je nastesti na aukru prodal a koupil neco ze zdejsiho fora :-)
Peegee Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 (upraveno) Trochu tě poopravím- to není investice do hodinek, ale vyhozené peníze. Investuješ do něčeho, co bude fungovat, dělat ti radost a jednou, až se rozhodneš jít dál, tak to za něco prodáš ( ber to s nadhledem, snažím se jen odlehčit situaci ).Pro tazatele :Jestli ty hodinky chceš, tak si je kup. Já bych radil - trochu to tu prolez , pročti a pak kup, co se ti bude zamlouvat. Věř, že tolik negativ by se na značku nevalilo jen samo od sebe, čo kvůli špatnému názvu , bude to mít nějaký hlubší význam. Prodat, za něco ? Ano máš pravdu, já jsem je rozdal - zde na fóru Edit: A jak jsem si myslel, že mám hodinky za 220 Evro Upraveno 18. října 2013 uživatelem Peegee
JohnyP Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Mám ve své sbírce 5kusů Ingersollů, první už mám skoro 5 let a všechny jsou absolutně bez problémů.Samozřejmě se nedaji srovnat třeba s mýmy Tag heuer Grand carrera RS2 calibre 17, to už je někde jinde, ale poměr cena-výkon naprosto v pořádku.Jinak jsou v tom strojky sea-gull, doporučuji si o nich něco zjistit, vyráběli i strojky pro ETA.testovali je i z časopisu hodinky a šperky a vyšli z toho se ctí.Design dělají němci...ty řeči s čínou mi přijdou jako klišéjako start s mechanikou si myslím, že je to OK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se