Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

prosím o radu s výběrem hodinek.

Poté, co jsem si prošel skrz Casia, Lotusy a Festiny bych rád pořídil "něco na úrovni."

Rád bych nějaké Švýcary (ale není podmínkou), které by pasovaly k obleku, avšak nemusí být až tolik "formální", zkrátka ne jen k obleku,ale i třeba ke košili s vestou atd. Zápěstí mám cca 17 cm, takže žádné orloje nepřichází moc v úvahu-max cca 40 mm. Vzhledem k tomu, že mám různé barvy bot a opasků a chci ladit barvu řemenu hodinek, tak bych rád hodinky u kterých je možná výměna řemenu-resp. kompatibilita s univerzálními (Hirsch,atd..) (např. u současných Lotusů, které mám, je to problém a lze tam napasovat je original Lotus řemen). Pohon není rozhodující, sklo ideálně safír. Cena není až tak fixní, pokud máte návrhy za nižší,popř. vyšší cenu, doporučte prosím.

Dík V.

Upraveno uživatelem metvis
  • Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky za tip...sice to nejsou Švýcaři,ale jinak to splňuje požadavky - jinak jsem koukal, že se vyrábí i s bílým ciferníkem - ten by mi asi vyhovoval více.

Odesláno

Díky za odkazy....GS jsou tedy dost over limit,takže budu nucen případně zvolit "GS pro chudé" :)

add.1 - v případě, že se rozhodnu pro SARBY - kde je koupit? objednat u nějakého AD v Čechách anebo na webu, který jste uvedli? máte případně nějaké zkušenosti?

add.2 - nějaké doporučení na švýcary by nebylo ?:)

Odesláno

Od Seyiajapan je to ověřené,jen je problém musíš dodanit cca 20procent navrch,u nás v podstatě nesehnatelné.Já osobně bych švýcary za tyto prachy ani nesháněl :-)

Odesláno

Občas se tu objeví v inzerci, pokud chceš nový tak zmíněný Seiyajapan.com, nebo pak Higuchi.com.

Nezapomeň, že se ti cena zvedne o DPH.

Zkus se mrknout ještě na SARB021 nebo 023 (černá a bílá verze)

Srovnatelných švýcarů moc není, v týhle ceně jim obvykle něco chybí

Odesláno

Chlapi nechte ho chudáka rozkoukat - samozřejmě je Seiko dobrou volbou, ale můžeš zůstat i u švýcarů nebo němců...

namátkou třebas Chronoshop a německý Autran Viala, Stowa Antea, nebo nejlépe by jsi udělal, kdyby jsi se začetl do chronomagu a utříbil si svůj názor sám. 

Já být Tebou, tak bych prodal ty hodinky co máš, došetřil - vytáhl to na něco kolem 20. tis a koupil něco ne úplně nového zde na fóru - hodinek tu chodí až až...

nebo něco vintage, to by jsi pak měl hodnotný kus a hodnota by neklesla. 

PS: Stejně na 10, 20 neskončíš, takže vlastně kup Seika, odhlaš se a už se nevracej! 

Odesláno

to Rodkopf: díky za super příspěvek. Jak říkám,ta cena není úplně fixní, 10k je taková hranice, která mě napadla, už ani vlastně nevim proč:) Každopádně pro mě není důležitá cena samotná, ale spíš poměr cena/splnění požadavků, popř. cena/líbení se mi....

Odesláno

Jen můj názor,SARBy jsou dost povedené a kdykoli prodejné a pokud si bude chtít přišetřit a přikoupit něco výš není problém.Je to takový poměr :cena x výkon. Za dost peněz,dost muziky /jsou samo lepší za víc peněz,ale také horší za víc/.

Odesláno

já proti těm Seikům nejsem, tady Ti většinou lidi radí všeobecně dobře, ale hodinky jsou hodně o pocitech, takže čti čti čti a uvidíš, že si sám najdeš favorita, který Ti bude sedět a cena bude taky - ok, pak se zeptej, jestli je to fajn koupě. 

Jinak tenhle model je fakt povedený - tuším, že ho tady někdo má...

http://www.seiyajapan.com/collections/seiko/products/s-sarb065

587970d1325029475-seiko-sarb065-sarb068-

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...