Návštěvník Zmizík Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 (upraveno) Není rozumnější, a dospělejší, se smířit s tím, že kde nic není, ani Smrt nebere...? Zvláště v dnešní době, kdy lze být prudký elegán/gentleman i s oholenou hlavou? (Jenomže : to se mi to radí, když já mám problém naprosto opačný...sestříh na 1,3cm mi do tří týdnů (!) vyroste na víc jak 2,5cm...no zabíjel bych, protože najít čas na to, chodit co 14 dnů na stříhání je na zabití ... ale chápu, že je spousta lidí, kteří by za to nevím co dali, kdyby jim tak rychle rostly vlasy. Ale věřte mi : je to peklo!).Daleko dospělejší je věřit, že to přece ještě musí vypučet. Nicméně Ježíškoj sem si napsal o tupé. Upraveno 10. listopadu 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Daleko dospělejší je věřit, že to přece ještě musí vypučet. Nicméně Ježíškoj sem si napsal o tupé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 V létě chodím na strojek každých 14dní a v zimě co 3týdny. Stačí se jen domluvit na stálou hodinu. Holička s tím nemá problém ideální kšeft jak se říká. Jinak rozlobený ježek i když už né s tak mnoha bodlinama jako před 25lety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 S vlasama to máme v tomdle věku jak ženský s kozama. Sem si nasimuloval, jak bych chtěl, aby to vypadalo.Tvl to už je lepší hlava jak pérdel, než ten Justin Bíbr. A co si tu holou leb kompenzovat nějakym fešáckym plnovousem? Vypadá to, že ti fousy trochu rostou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 si stejně myslím, že si z nás Zmizík dělá prdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se