honza.hasic Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Pájo Estéíčko objednej prosím jedno i pro mě . Rád pak připlatím za poštovný. Miluju úchylnosti tohoto typu a v šuplíku mi leží dvě samotný pouzdra. Třeba se do toho vejde malej parní stroj..... Pásek nechcu, místo toho použiju obruč od kola z žebřiňáku....)
morbo Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Pájo Estéíčko objednej prosím jedno i pro mě . Rád pak připlatím za poštovný. Miluju úchylnosti tohoto typu a v šuplíku mi leží dvě samotný pouzdra. Třeba se do toho vejde malej parní stroj..... Pásek nechcu, místo toho použiju obruč od kola z žebřiňáku.... ) Mně ta kukaň taky pořád vrtá hlavou - to je neskutečný úlet . Nechávám to zatím u ledu, ale až mě jednou přestanou bavit experimenty s amfibiema, tak to přivařím na 110 pouzdro a odletím v tom na svou domovskou planetu.
Paja STI Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) Pájo Estéíčko objednej prosím jedno i pro mě . Rád pak připlatím za poštovný. Miluju úchylnosti tohoto typu a v šuplíku mi leží dvě samotný pouzdra. Třeba se do toho vejde malej parní stroj..... Pásek nechcu, místo toho použiju obruč od kola z žebřiňáku.... ) Klidně,jen bych to viděl tak ke konci měsíce,a třeba se do tý doby ještě někdo rozhoupe morbo: aaa,správná připomínka... Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem Paja STI
Paja STI Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Na Meranomu se objevili zlacené ručičky-pro mě hnus,ale zajímavé je že je u nich napsáno že opatřeno luminenscencí Nocti Lumina... Je to něco lepšího než stávající lumi matroš ?
Argon Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Vostok Amphibia pouzdro je prostě opravdu perfektní, ještě nějaké fotky Travexovi na plevelení. A doporučení - tohle doma nezkoušejte ;-).
Argon Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Amphibianské pouzdro je dokonalé To neleštěné pouzdro vypadá líp, ale... ta má luneta se mi nakonec líbí víc :-)
AVe Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 To pouzdro je dílo náhody. Objednal jsem leštěné. Vypsal jsem se z toho tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35511-meranom-store/ Se vzhledem jsem ve finále naprosto spokojen. Ale ta tvoje luneta je fakt lepší
travex Odesláno 31. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Co jiného na výlet, než pořádné hodinky.
lub Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) vyzkoušel jsem výměnu cifru na mých prvních amfibiích 420. zároveň jsem se do nich potřeboval podívat - špatně se vracela datumovka při přetáčení.práce šla rychle a bez problémů od ruky a závada byla vyřešena - blbla tam pružinka u datového kola. hodinky jsem dal zase dohromady, ale jak sami vidíte, tak jsem si výměnou moc nepomohl, původní ciferník je tedy hezčí. schválně jsem vybral jednoduchý s číslama, něco jako ve stylu military, chtěl jsem nějakou změnu, ale prostě to není ono. chvíli ho tam nechám a pak uvidím. možná je stejně nakonec nabídnu do prodeje, stejně teď nosím spíš 710 a potřebuju místo v hodinkovnici. každopádně to bylo poprvé co jsem nějak víc lezl do hodinek (nepočítám-li otevření dýnka a seřízení) a potěšilo mě, že jsem to dal zpět dokupy aniž by nějak utpěly a že fungujou jak mají Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem lub
morbo Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Co jiného na výlet, než pořádné hodinky. Travexi, nezlob se, že to říkám, ale mně tam prostě chybí drak. vyzkoušel jsem výměnu cifru na mých prvních amfibiích 420. zároveň jsem se do nich potřeboval podívat - špatně se vracela datumovka při přetáčení.práce šla rychle a bez problémů od ruky a závada byla vyřešena - blbla tam pružinka u datového kola. hodinky jsem dal zase dohromady, ale jak sami vidíte, tak jsem si výměnou moc nepomohl, původní ciferník je tedy hezčí. schválně jsem vybral jednoduchý s číslama, něco jako ve stylu military, chtěl jsem nějakou změnu, ale prostě to není ono. chvíli ho tam nechám a pak uvidím. možná je stejně nakonec nabídnu do prodeje, stejně teď nosím spíš 710 a potřebuju místo v hodinkovnici. každopádně to bylo poprvé co jsem nějak víc lezl do hodinek (nepočítám-li otevření dýnka a seřízení) a potěšilo mě, že jsem to dal zpět dokupy aniž by nějak utpěly a že fungujou jak mají Mně ten černej cifr příjde fajn, hoď to na kožu a máš z toho parádní letecké potápky.
travex Odesláno 31. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Drak není, doufám, že jsi ho tam moc dlouho nehledal. Ale aspoň ten úchop jsem naznačil. @lube, modrý byl lepší, každopádně gratuluji k šikovnosti.
lub Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Mně ten černej cifr příjde fajn, hoď to na kožu a máš z toho parádní letecké potápky. faktem je, že k modrému cifru ladí ocelový náramek, černý cifr se spíš snese s nějakým řemínkem. to byl taky trochu záměr. kožku nemám, ale bond je taky ok, to předtím nešlo.
morbo Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Za mě super. A jeden červený puntík přidávám za tu řošťácky natočenou lunetu.
5etter Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Taky jsem byl o víkendu na výletě s pořádnýma hodinkama. Škoda, že jsme se s travexem nepotkali, mohli jsme si přeměřit, kdo má většího potapěče lube, seš borec, že ses do toho tak pustil. Mým vrcholem hodinařiny na amfibijích bylo páteční zkrácení a nasazení tahu, když jsem se po měsíci dočkal obálky se zkracovačem... Když už to máš tak nacvičený, tak navrácení původního daleko hezčího ciferníku bude malina
morbo Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Bude to už pár dní zpátky co jsem si uvědomil, že vlastně nemám žádnou společnou fotku amfibií, které mí říkají pane, občas pane morbo. Nebudu Vás napínat, jsou celkem troje a tady jsou.PS: Povšimněte si, prosím, důmyslné samonosné konstrukce, kterou jsem pro tyto účely sestrojil, pančto jsem někde zaratil jednu krabici se stojanem a nemůžu ji najít.PSS: Tak mě napadá, že pokud by se tady sešlo podobných (hromadných) fotek víc, mohla by to být celkem zajímavá sonda do temných duší vážených členů zdejšího fóra. Akorát zde hrozí riziko, že si pak družky a manželky uvědomí, kolik toho vlastně doma máme.
Paja STI Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Bude to už pár dní zpátky co jsem si uvědomil, že vlastně nemám žádnou společnou fotku amfibií, které mí říkají pane, občas pane morbo. Nebudu Vás napínat, jsou celkem troje a tady jsou.PS: Povšimněte si, prosím, důmyslné samonosné konstrukce, kterou jsem pro tyto účely sestrojil, pančto jsem někde zaratil jednu krabici se stojanem a nemůžu ji najít.PSS: Tak mě napadá, že pokud by se tady sešlo podobných (hromadných) fotek víc, mohla by to být celkem zajímavá sonda do temných duší vážených členů zdejšího fóra. Akorát zde hrozí riziko, že si pak družky a manželky uvědomí, kolik toho vlastně doma máme.Super,u ciferníku těch 710 jsou lumi i indexy nebo zase jen kopečky ? Krásnej,jednoduchej cifr...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se