AndyAaron Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Ty vypdaji suprove. Je to ciste jen zibrazeni 12/24h casu a nebo druhe casove pasmo?
morbo Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Ty vypdaji suprove. Je to ciste jen zibrazeni 12/24h casu a nebo druhe casove pasmo? Z toho co píšou na internetech jsem vyrozuměl že je to čistě jen zobrazení 12/24h času. Stačí však otočit lunetou a máš GMT hodinky jak víno. Pokud by někdo plánoval limitku, tak hlasuju pro dýnko s Jankem Ledeckým ve skafandru a nápis ?Budu všechno co si budeš přát? v azbuce.
AndyAaron Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Ok, zacnem rozebirat cisla? Rad bych ctyrku. A trinactku do foroty [emoji6]
Aktobe Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Proc nezkusite nakup tady? http://www.am-watches.com Mam od nich jedny parada vcetne rychleho dodani.
Roman-ZA Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Myslite, ze to Nemci podrobuju nejakym vacsimi kvalitatívnymi testami? Pisu, ze davaju 2 roky zaruku.
Karol Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 (upraveno) tieto zelene su jeba..........čkove.http://www.am-watches.com/taucheruhren-taucheruhr-vostok-2416-420394-nato-p-427.html Upraveno 4. března 2016 uživatelem Karol
Rumsztyk Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 (upraveno) To Rumsztyk: Podobné Amfibie mám také vyhlédnuté. Jak jsi s nimi spokojený? Nedá se to asi zobecňovat, ale potřebovaly nějaké opravy? Podle toho, co jsem viděl na Meranomu, tak díly by neměly být až tak velký problém, pokud by byly potřeba. Díky za info.I am sorry that I answer so late. As for old USSR amphibias - I have 2 and they both work perfect. Of course they are after cleaning and oiling. The watchmaker told me that due to quite large crown it is quite easy to break the spring so the watches should be wound carefully. having this in mind they should work properly for ages. As for new russian amphibias I heard that they break down much more often. Ca 30% of such watches of my friends needed to be repaired. Fortunately the defects were not series. It is strange because these are the same mechanisms. I supposse they are made with less attention as for quality. I am sorry my English is not very goog and that I cannot answer in Czech. Upraveno 4. března 2016 uživatelem Rumsztyk
Paja STI Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Proc nezkusite nakup tady? http://www.am-watches.com Mam od nich jedny parada vcetne rychleho dodani.Ale zkusíme,hodinky teda ne,ale mám tam vyhlédlé lunety...
odjinud Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Před časem (asi tak rok, spíše 2 godá zpět), tu proběhlo info, že mají ruští chromagoři zájem o repliku vojenských 300m amfibií. Asi podobně kultovní záležitost jako naše orlíky.Vostok to tehdy zamítl s tím, že je to moc málo lidí (řádově stovky).Koukám že nyní něco na toto téma udělali, ale je to spíš jen remake. No, na druhou stranu, rusáci nějaké nostalgické lpění na historických detailech moc nemají. Na druhou stranu to zas budou pěkný hodinky na denní nošení. Vostok ???-30 Limitka 300ks hodinek vzniklá na watch.ru. Limitka, bohužel, rozebrána a čekatelů je přes stovku Líbí se mi to, hlavně na tom strapu. Jediné s čím trošku bojuji jsou ty zlaté ručky a indexy.
Návštěvník eloga Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 dva góda tomú nazád - da da, charašó **
villain83 Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 (upraveno) Mne i ta reedice prijde zajimava,je nekde k mani informace,co za ne? Upraveno 6. března 2016 uživatelem villain83
travex Odesláno 6. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Je to něco kolem 200$, ale jak je už napsáno výše, pouze pro 300 zájemců na pořadníku. Ale můžeš se nechat zapsat jako náhradník číslo 150.
Roman-ZA Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Neviem, ci dobre vidim, ale rozmer puzdra je 42mm?
villain83 Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 (upraveno) puvodní je 39,malinko to nafoukli,no... Upraveno 6. března 2016 uživatelem villain83
Paja STI Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Na ebay jsem vyštrachal ručičky se Super Luminova,budu brát stříbrnou verzi,nemáte někdo taky zájem ?http://stores.ebay.com/GOODS-FROM-USSR-AND-RUSSIA/Vostok-24-/_i.html?rt=nc&_fsub=12211765018&_sid=1011949828&_trksid=p4634.c0.m14.l1513&_pgn=3
venc Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 To Rumsztyk:Thanks for your info. My old Amphibia is on its way to me. And my new Amphibia works properly, so far. You are right, the movements are the same as in old ones, but as i have read, the assembly is problem these days. Another problem is that movements are sorted and the best of them are mounted in pricier models. The rest is mounted in classic Amphibias. Buying a classic Amphibian is a sort of lottery
morbo Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Tak tím se toho dost vysvětluje. Docela by mě zajímalo, jak to reálně probíhá ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se