Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty vypdaji suprove. Je to ciste jen zibrazeni 12/24h casu a nebo druhe casove pasmo?

Z toho co píšou na internetech jsem vyrozuměl že je to čistě jen zobrazení 12/24h času. Stačí však otočit lunetou a máš GMT hodinky jak víno.

Pokud by někdo plánoval limitku, tak hlasuju pro dýnko s Jankem Ledeckým ve skafandru a nápis ?Budu všechno co si budeš přát? v azbuce.

Odesláno (upraveno)

To Rumsztyk: Podobné Amfibie mám také vyhlédnuté. Jak jsi s nimi spokojený? Nedá se to asi zobecňovat, ale potřebovaly nějaké opravy? Podle toho, co jsem viděl na Meranomu, tak díly by neměly být až tak velký problém, pokud by byly potřeba. Díky za info.

I am sorry that I answer so late.

As for old USSR amphibias - I have 2 and they both work perfect. Of course they are after cleaning and oiling. The watchmaker told me that due to quite large crown it is quite easy to break the spring so the watches should be wound carefully. having this in mind they should work properly for ages.

As for new russian amphibias I heard that they break down much more often. Ca 30% of such watches of my friends needed to be repaired. Fortunately the defects were not series. It is strange because these are the same mechanisms. I supposse they are made with less attention as for quality.

I am sorry my English is not very goog and that I cannot answer in Czech.

fJ2r5RQ.jpg

Upraveno uživatelem Rumsztyk
Odesláno

Před časem (asi tak rok, spíše 2 godá zpět), tu proběhlo info, že mají ruští chromagoři zájem o repliku vojenských 300m amfibií. Asi podobně kultovní záležitost jako naše orlíky.

Vostok to tehdy zamítl s tím, že je to moc málo lidí (řádově stovky).

Koukám že nyní něco na toto téma udělali, ale je to spíš jen remake. No, na druhou stranu, rusáci nějaké nostalgické lpění na historických detailech moc nemají. Na druhou stranu to zas budou pěkný hodinky na denní nošení.

Vostok ???-30

Limitka 300ks hodinek vzniklá na watch.ru. Limitka, bohužel, rozebrána a čekatelů je přes stovku  :mad:  Líbí se mi to, hlavně na tom strapu. Jediné s čím trošku bojuji jsou ty zlaté ručky a indexy.

Odesláno

To Rumsztyk:

Thanks for your info. My old Amphibia is on its way to me. And my new Amphibia works properly, so far. You are right, the movements are the same as in old ones, but as i have read, the assembly is problem these days. Another problem is that movements are sorted and the best of them are mounted in pricier models. The rest is mounted in classic Amphibias. Buying a classic Amphibian is a sort of lottery  :whistling:  :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...