Tikal Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 a svítěj, teda správně "svítěj"? /dozimetr/**To už asi ani ne, ale pod UW to je disco. Včera jsem jim koupil sestřičky http://aukro.cz/vostok-amfibija-cdelano-v-cccp-ocelove-puzdro-i6093383079.htmlBudu jim muset udělat lumi v ručkách, jinak vypadají dobře.
M@chino Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 ... konecne doslo na RADIO ROOM OPERATOR ... samozrejme diky aktivite tohoto vlakna ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Sakra,ty jsem prokaucoval,kdyby te omrzely,napis,prosim..
Chronog-man7 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Dobrý večer, nevíte náhodou někdo co je to za značku hodinek? ... omlouvám se pokud Vám tu spamuju na zeď .... Děkuji za pomoc
JaRooN Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Dobrý večer, nevíte náhodou někdo co je to za značku hodinek? ... omlouvám se pokud Vám tu spamuju na zeď .... Děkuji za pomocTak značka je URAL. Nic o nich nevím, zkus Google...
kudrnac Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Zdravím, mám pár dotazů ke kalibru, a sice jsem asi půl roku vlastníkem nových Amphibii, jdou v rámci možností celkem dobře, ale poslední dobou jsem si všiml, že když více máchnu rukou, vteřinovka se zastaví, jako kdyby ji zabrzdil incabloc nebo alespoň tak to vypadá, a pak se zase rozběhnou. Nemusí to být ani náraz ruky nebo tleskání, jen při máchnutí. Koukal jsem lupou na uložení setrvačky a vypadá OK. Tak jestli je někde problém či je to jejich vlastnost?:-)A druhý dotaz - na můstku pod rotorem u nápisu RUS a čísla je šroubek, který se při natahování korunkou hýbá, ačkoli je utažený... Také asi vlastnost, že? Co tam drží? Nechci kvůli tomu sundavat samonátah, určitě někdo z vás ví...Díky za informace!
travex Odesláno 13. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Fajn pouzdro, fajn číselník, tak nějak dlouhodobá spokojenost.
villain83 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Ja tem starejm Amphibiim nejak propadam,nebo co,pristi tejden maj dorazit dalsi.Nenoseny vintazni Neptuny s krabkou a navodem z roku 89.Tak uvidime...
Návštěvník eloga Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Dobrý večer, nevíte náhodou někdo co je to za značku hodinek? ... omlouvám se pokud Vám tu spamuju na zeď .... Děkuji za pomoc Uralhttp://forum.watch.ru/showthread.php?t=311073https://www.etsy.com/market/ural_watch**
pan socka Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Mám jistou závislost na nových Amfibiích. Objednal jsem si čtvrté...
martar Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 (upraveno) Amfibióza v progresivní formě Zítra si je vezmu na safari taky, snad zvládnu po čase zas něco nafotit. Nemá někdo nááhodou volné 090 pouzdro? Chci něco zkusit. Upraveno 14. dubna 2016 uživatelem martar
villain83 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Mám jistou závislost na nových Amfibiích. Objednal jsem si čtvrté... Ja zatim lehce propadam vintaznim,novy me moc neberou,ale to je asi fuk,problem se jmenuje stejne.
travex Odesláno 14. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 (upraveno) Mám jistou závislost na nových Amfibiích. Objednal jsem si čtvrté... Upraveno 14. dubna 2016 uživatelem travex
martar Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Ja zatim lehce propadam vintaznim,novy me moc neberou,ale to je asi fuk,problem se jmenuje stejne.Jak to máš - víntážní pro tebe jsou striktně jen CCCP, nebo se časem vintážkami stanou i ty současné?
villain83 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Asi prave spis jen CCCP, ja uz kdysi davno jedny mel, ale za boha si nevybavim, ktery to byly.Uz jsou samozrejme fuc.Od ledna mam treti kus, teda ten treti na ceste.Z novejch modelu se mi libi fakt jen asi tri kousky.Ale treba to prejde:-)To je spis jen tak pro radost, mam to pod kontrolou .
martar Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 Tak jsem se včera a dnes rozhodl vnést do nevlídného počasí ve Dvoře Králové trochu barviček... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Paja STI Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Martar : Tohle je pecka jako svině.Můžeš sem přidat fotku z profilu? Docela by mě zajímalo o kolik je vyšší pepsi luneta oproti origoš... Tenhle cifr je absolutní top.
villain83 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Martare, ty mas taky slusnou tlapku, na ty prvni fotce to vypada,jako kdyby ty Amphibie mely 28mm :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se