Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer, nevíte náhodou někdo co je to za značku hodinek? ... omlouvám se pokud Vám tu spamuju na zeď :mellow: .... Děkuji za pomoc

Tak značka je URAL. Nic o nich nevím, zkus Google...

Odesláno

Zdravím, mám pár dotazů ke kalibru, a sice jsem asi půl roku vlastníkem nových Amphibii, jdou v rámci možností celkem dobře, ale poslední dobou jsem si všiml, že když více máchnu rukou, vteřinovka se zastaví, jako kdyby ji zabrzdil incabloc nebo alespoň tak to vypadá, a pak se zase rozběhnou. Nemusí to být ani náraz ruky nebo tleskání, jen při máchnutí. Koukal jsem lupou na uložení setrvačky a vypadá OK. Tak jestli je někde problém či je to jejich vlastnost?:-)

A druhý dotaz - na můstku pod rotorem u nápisu RUS a čísla je šroubek, který se při natahování korunkou hýbá, ačkoli je utažený... Také asi vlastnost, že? Co tam drží? Nechci kvůli tomu sundavat samonátah, určitě někdo z vás ví...

Díky za informace!

Odesláno (upraveno)

Amfibióza v progresivní formě :) Zítra si je vezmu na safari taky, snad zvládnu po čase zas něco nafotit.

Nemá někdo nááhodou volné 090 pouzdro? Chci něco zkusit.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Ja zatim lehce propadam vintaznim,novy me moc neberou,ale to je asi fuk,problem se jmenuje stejne.

Jak to máš - víntážní pro tebe jsou striktně jen CCCP, nebo se časem vintážkami stanou i ty současné?

Odesláno

Asi prave spis jen CCCP, ja uz kdysi davno jedny mel, ale za boha si nevybavim, ktery to byly.Uz jsou samozrejme fuc.Od ledna mam treti kus, teda ten treti na ceste.Z novejch modelu se mi libi fakt jen asi tri kousky.Ale treba to prejde:-)To je spis jen tak pro radost, mam to pod kontrolou :lol2: .

Odesláno

Tak jsem se včera a dnes rozhodl vnést do nevlídného počasí ve Dvoře Králové trochu barviček...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Martar : Tohle je pecka jako svině.Můžeš sem přidat fotku z profilu? Docela by mě zajímalo o kolik je vyšší pepsi luneta oproti origoš... Tenhle cifr je absolutní top.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...