Roman-ZA Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Aj tebe. Tieto su paradne, pacili sa mi hned na prvy pohlad Ak by si chcel predat, tak ani nedavaj inzerat, ale pis mne Ktore Pepsi mas na mysli?
Roman-ZA Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Tak to rad pocujem. Mne tie moje robia velku radost. Vazne som si nepredstavoval, ze budu take dobre. Bral som ich s despektom.
Hardslimer Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Ruský stroj musí něco vydržet.A tak je dnes testuji v hospůdce.Tzv. průzkum bojem. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Ten Radegast na n? z ubrusu kouká dost nev?řícn? Ktore Pepsi mas na mysli? Tyhle. Fotka z loňska, asi tu už někde jednou je... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hardslimer Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Ten Radegast na n? z ubrusu kouká dost nev?řícn? Bodejť. Při pátém kousku mu s nima vytřu oči. Neboli, leštění sklíčka ubrusem. Jeden z bodů mého zátěžového testu. :-)
Roman-ZA Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Ruský stroj musí něco vydržet.A tak je dnes testuji v hospůdce.Tzv. průzkum bojem. :-)Tazko na cvicisku, lahko na bojisku
Roman-ZA Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Tyhle. Fotka z loňska, asi tu už někde jednou je... Tie chces predat?
martar Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Hergot, vždyť píšu, že jsou moje milované a že přemýšlím, jak je uzpůsobit tak, abych je nosil častěji (jak je zvětšit). Zrovna ke mn? míří zásilka z Meranomu, tak doufám, že realita bude - po modifikaci a kompletaci - stejn? pěkná jako moje představy.
Roman-ZA Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Potrebujes naboje na nakup Rolexov :D
martar Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 (upraveno) Vidíš, to mě nenapadlo, stačí prodat 110 amfibií Protože má otázka ze včerejška nějak zapadla, zkusím to znova: nevíte, jestli se dá návrat watchadoo naramek na 090 pouzdro? Travex tu nedávno zmiňoval, že na 090 nejde narvat silnější řemen kvůli malému prostoru ve vybraní pouzdra u st?žejek, tak se raději ptám... Upraveno 8. července 2016 uživatelem martar
travex Odesláno 8. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Podle fotek z WUS se zdá, že to půjde.
vladacr Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Dnes mi přišly Amfibie. Předpokládám, že varchlatá korunka, co vypadá jako čepička na ventilku je vlastností. Oběma směry volně otočná necvakající luneta taky?
Hardslimer Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 (upraveno) Ano. To jsou Amfibie!Ale neni to zavada nebo fuserina.Je to pouze prakticke a vydrzi to hrubsi zachazeni. ;-)Dobry pomer cena / vykon. Upraveno 8. července 2016 uživatelem Hardslimer
martar Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 (upraveno) Díky! Po sjednocení povrchu pouzdra a náramku to bude super Podle fotek z WUS se zdá, že to půjde. Upraveno 9. července 2016 uživatelem martar
Rumsztyk Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 @Hardslimer hezká amfibia. Stále byste měli mít nějaké staréruskie
Hardslimer Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 Rumsztyk, uz se po nejakych starsich divam. ;-)
Hardslimer Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Zatisi ..... . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Xenomorfus Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Zatisi ..... . Kua...jak to tak sleduju, zacina se mi styskat Kazdopadne uzivej, u tebe si uzijou mnohem vic, nez u mne!
vladacr Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 (upraveno) Tak jsem si jedny taky pořídil. Zatím si zvykám, ale je to těžké... Upraveno 11. července 2016 uživatelem vladacr
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se