Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aj tebe. Tieto su paradne, pacili sa mi hned na prvy pohlad :) Ak by si chcel predat, tak ani nedavaj inzerat, ale pis mne :)

Ktore Pepsi mas na mysli? 

Odesláno

Tak to rad pocujem. Mne tie moje robia velku radost. Vazne som si nepredstavoval, ze budu take dobre. Bral som ich s despektom. 

Odesláno

Ruský stroj musí něco vydržet.

A tak je dnes testuji v hospůdce.

Tzv. průzkum bojem. :-)

Tazko na cvicisku, lahko na bojisku :D

Odesláno
:D Hergot, vždyť píšu, že jsou moje milované a že přemýšlím, jak je uzpůsobit tak, abych je nosil častěji (jak je zvětšit). Zrovna ke mn? míří zásilka z Meranomu, tak doufám, že realita bude - po modifikaci a kompletaci - stejn? pěkná jako moje představy.
Odesláno (upraveno)

Vidíš, to mě nenapadlo, stačí prodat 110 amfibií :D

Protože má otázka ze včerejška nějak zapadla, zkusím to znova: nevíte, jestli se dá návrat watchadoo naramek na 090 pouzdro? Travex tu nedávno zmiňoval, že na 090 nejde narvat silnější řemen kvůli malému prostoru ve vybraní pouzdra u st?žejek, tak se raději ptám...

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Dnes mi přišly Amfibie. Předpokládám, že varchlatá korunka, co vypadá jako čepička na ventilku je vlastností. Oběma směry volně otočná necvakající luneta taky?

Odesláno (upraveno)

Díky! Po sjednocení povrchu pouzdra a náramku to bude super :)

Podle fotek z WUS se zdá, že to půjde.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno (upraveno)

Tak jsem si jedny taky pořídil. Zatím si zvykám, ale je to těžké... 8ac41ac660eb34050fa5d5b1ab4b531d.jpg

Upraveno uživatelem vladacr

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...