AndyAaron Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Delate mi chute a ja na ty sve porad cekam. US posta je asi fakt hodne marna, little_w.
plazalien Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 nechce se mi verit ze by byla horsi organizace nez ceska posta, ale zase je fakt ze nasi postaci nestrili po lidech
Frostie Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 nechce se mi verit ze by byla horsi organizace nez ceska posta, ale zase je fakt ze nasi postaci nestrili po lidech Tak US post je o několik tříd níže, a za ní v těsném závěsu Ruská pošta se systémem podaří se - nepodaří...
travex Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Delate mi chute a ja na ty sve porad cekam. US posta je asi fakt hodne marna, little_w. Vydrž, menší technický problém.
Dokusan Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Mě šly hodinky z US dva týdny, z toho deset dní putovaly po US US postou. V Evropě už pohoda. Holt Global shipping program Ebay
Frostie Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Mě šly hodinky z US dva týdny, z toho deset dní putovaly po US US postou. V Evropě už pohoda. Holt Global shipping program Ebayv Ebayi bych ovšem chybu nehledal...
Dokusan Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 Nehledám, prostě je to jejich oficialni produkt, který má optimalizovat náklady. Sranda byla, že hodinky putovaly z místa asi 100 km od NY, aby se tam oklikou přes půl US vrátily a pak letely do GB.
AndyAaron Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 No tak aspon vidite jak tady trpim Nejlepsi zkusenost mam pri objednavani z Amazonu s Prime uctem. Jsou schopni to dodat do druheho dne (ale asi nevyuzivaji sluzeb USPS).
Frostie Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Odesláno 19. března 2017 No tak aspon vidite jak tady trpim Nejlepsi zkusenost mam pri objednavani z Amazonu s Prime uctem. Jsou schopni to dodat do druheho dne (ale asi nevyuzivaji sluzeb USPS).Tam je to pod kontrolou dý ejč el...
morbo Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Amfibie ve svym přirozeným prostředí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 20. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Literatura k tomu uvádí: Vodka Russian Standard je pojmenována podle carské normy k výrobě kvalitní ruské vodky z roku 1894, vydané na základě výsledků práce D. I. Mendělejeva. Takže zde nejde o pití, ale je to čistě odborná záležitost.
AndyAaron Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Tam je to pod kontrolou dý ejč el...Nn, dle tracking number to jde pres USPS...
Frostie Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Nn, dle tracking number to jde pres USPS...Já jsem myslel ten Amazon Prime... https://www.amazon.de/gp/help/customer/display?nodeId=200182410
AndyAaron Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Ajotak, sorry. Dnes dost hnusne-blbe pondeli, tak jsem to jen rychle preletel ocima a nejak se nezabyval s pochopenim psaneho textu. Mea culpa
Frostie Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Ajotak, sorry. Dnes dost hnusne-blbe pondeli, tak jsem to jen rychle preletel ocima a nejak se nezabyval s pochopenim psaneho textu. Mea culpa V pohodě, není každý den posvícení
zhrado Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Kurnik. Mne tiez este neprišli. Ani ten tracking nefunguje. Neviemkde je chyba..
Frostie Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Kurnik. Mne tiez este neprišli. Ani ten tracking nefunguje. Neviemkde je chyba..V tvé netrpělivosti, V Rusku se čas měří zcela jinak a 1-2 týdny tam je jak u nás pár sekund...
zhrado Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 No je to tretí týždeň od objednania. Písali2 až 4. Snáď pôjdu ok a nebudú mať odchýlkuza pár sekúnd týždeň
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se