Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nechce se mi verit ze by byla horsi organizace nez ceska posta, ale zase je fakt ze nasi postaci nestrili po lidech

Tak US post je o několik tříd níže, a za ní v těsném závěsu Ruská pošta se systémem podaří se - nepodaří...

Odesláno

Mě šly hodinky z US dva týdny, z toho deset dní putovaly po US US postou. V Evropě už pohoda. Holt Global shipping program Ebay

Odesláno

Mě šly hodinky z US dva týdny, z toho deset dní putovaly po US US postou. V Evropě už pohoda. Holt Global shipping program Ebay

v Ebayi bych ovšem chybu nehledal...

Odesláno

Nehledám, prostě je to jejich oficialni produkt, který má optimalizovat náklady. Sranda byla, že hodinky putovaly z místa asi 100 km od NY, aby se tam oklikou přes půl US vrátily a pak letely do GB.

Odesláno

No tak aspon vidite jak tady trpim

Nejlepsi zkusenost mam pri objednavani z Amazonu s Prime uctem. Jsou schopni to dodat do druheho dne (ale asi nevyuzivaji sluzeb USPS).

Odesláno

No tak aspon vidite jak tady trpim

Nejlepsi zkusenost mam pri objednavani z Amazonu s Prime uctem. Jsou schopni to dodat do druheho dne (ale asi nevyuzivaji sluzeb USPS).

Tam je to pod kontrolou dý ejč el...

Odesláno

Literatura k tomu uvádí: Vodka Russian Standard je pojmenována podle carské normy k výrobě kvalitní ruské vodky z roku 1894, vydané na základě výsledků práce D. I. Mendělejeva.

Takže zde nejde o pití, ale je to čistě odborná záležitost.

Odesláno

Ajotak, sorry. Dnes dost hnusne-blbe pondeli, tak jsem to jen rychle preletel ocima a nejak se nezabyval s pochopenim psaneho textu. Mea culpa

Odesláno

Ajotak, sorry. Dnes dost hnusne-blbe pondeli, tak jsem to jen rychle preletel ocima a nejak se nezabyval s pochopenim psaneho textu. Mea culpa

V pohodě, není každý den posvícení

Odesláno

Kurnik. Mne tiez este neprišli. Ani ten tracking nefunguje. Neviem

kde je chyba..

V tvé netrpělivosti, V Rusku se čas měří zcela jinak a 1-2 týdny tam je jak u nás pár sekund...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...