Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no má, frišiping sice jo, ale je to vícemeně v ceně, bo na ebay jsou zhruba o 10dolaču levnější, přesto že to sou přeprodejci, ale zase platíš šiping (9 - 10dolcu), tak bych to radši vzal přimo od Dmitrije :)

Odesláno

Andy,neboj si je otevrit a zkusit si presnost odregulovat sam.Moje mi delaji asi 5s za tyden,ale nesundavam je vubec.

Ja ti nevim. Pokud hodinky v pohode jdou, tak bych do toho nerejpal. Co te nepali, nehas. Nerejpej do neceho, co funguje... Nedopadne to dobre. Respektive vzdycky se neco posere. Ver mi

Odesláno

Když už je tu řeč o regulování přesnosti. Máte na to nějakou fintu, nebo přípravek anóbrž forichtung...? Nebo jen tak hrajete kulečník párátkem?

Odesláno

Ahoj Hicksi, co je to prosím zač ta patinová luneta na těch 420 ?, mně se prostě hrozně líbí. Prošel jsem to tu zpětně asi ke stovce a nemůžu to najít.

Díky moc

Ahoj, je to jen ošmirglovaná klasika ze 710. Objednal jsem tehdy 420 a 710 a přehodil lunety. Tuším, že Travex ji má svých ikonických 090tkách.

Odesláno

Andy,neboj si je otevrit a zkusit si presnost odregulovat sam.Moje mi delaji asi 5s za tyden,ale nesundavam je vubec.

Jelikoz jsou zbrusu nove, tak je necham zabehnout a pak se uvidi. Ted to jeste nema cenu. A jak jsem psal, na ruce budou na vikend, takze me jakekoliv zpozdeni zatim netrapi
Odesláno

Ostrýho tam nic necejtím, ale jestli se tenhle typ dělal pro MERANOM , to netuším.  Sem se dávaj jenom ty jejich Amphibie ??

Jinak na tý kůži se nosí fajnově.

Jelikoz jsou zbrusu nove, tak je necham zabehnout a pak se uvidi. Ted to jeste nema cenu. A jak jsem psal, na ruce budou na vikend, takze me jakekoliv zpozdeni zatim netrapi

To jsem si taky říkal,nakonec po měsíci jsem do toho "odborně vlezl" a stáhnul z +35 s za den na 10.A ještě budu dál "párátkovat".

post-42194-0-45931000-1492968665_thumb.jpg

Odesláno

Tak objednáno v Meranomu, pouzdro 120 s kalibrem 2416, jsem zvedav, za jak dlouho to tu bude, moc díky všem za tipy :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...